Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To vypada úplně super krásně!😀 Těším se!

  • LessPh

    Nemají opravený ani MSFS 2020 a budou vydávat novou verzi... Cool!

    • sugyn

      Taky si tukam na celo u toho. 

      Doufam ze, addony a letadla pujde prenest.

      • LessPh

        To asi půjde přenést, ale je to zlodějna chtít zase 60 EUR, navíc když MSFS 2020 je pořád v betaverzi :D

        Naprostest jsem dnes odstranil MSFS ze svého Steam účtu a předtím nechal negativní recenzi :D Ale tak stejně XP je a bylo vždycky lepší než MSFS ;-)

        • sugyn

          Nevim jak moc funkcni tato forma protestu je kdyz uz cash od tebe maji. Ja u XP nemuzu rozdychat nekolik veci:

          1. 20Fps s 4070ti. Big nope. :D

          2. Je to osklivy

          3. Pouzivam racing pedals jako rudder tudiz na brzdy mam jen jeden pedal a to XP neumi pochopit, umi to pouze diferencialni brzdy a nebo brzdeni systemem zatahnu ti rucni brzdu.

          Sice lze to obejit nejakym addonem ale me  zatim zadny poradne nefungoval.  Asi je cas plne migrovat na DCS a docist ten pitomy manual k Hornetu.

          BTW: Kde bych uz opravdu uvital novou verzi tak to je Euro Truck Simulator 2.  Lepsi fyziku, silnice jako " v realu", udrzbu trucku atd...

          • LessPh

            Morální protest proti korporacím přece! To je jasný ne? :D

            Bod 1: neumíš to jen nastavit, to nejni XP. Na nvidiích to lítá parádně.. Já mám Radeon a tam už musíš dělat nějaký ten finetunning a aktivovat Zink, aby to jelo. Ale lítám 60 FPS s RX6900XT.

            Bod 2: Není, grafika je lepší než v MSFS.. domy a auta jsou v MSFS joke, navíc sharpenning přidává do MSFS visual noice, takže to všechno vypadá pixelovatě a pořád to jakoby šumí. Prostě když jsem pustil MSFS, tak jsem nic jinýho než ten šum nevnímal.. prostě to bylo ošklivý (jde to přes ovladače trochu zredukovat, ale stejně je to viditelný). XP má čístý vizuál a s autoortho - máš i online streaming map.

            Bod 3: Opět to neumíš nastavit. A racing pedals nejsou flying pedals, víme? ;-)

            Ale co si vynechal je zásadní bod a to je, že MSFS je hra... kdežto XP je simulátor, takže vlastně oba produkty nemůžeš moc porovnovát. Pro hráče je MSFS jasná volba, pro virtuální piloty XP nebo P3D ;-)

            • sugyn

              Ano moralni protest z domova :) Ja sam taky delam v korporaci tak, ze tomu rozumim. :D

              No ne hele opravdu to nema moc dobrou optimizaci zatim, hral jsem si s tim a v LKPR v Cessne je to vselijaky ale ne nad 40 fps. 

              Co se tyce grafiky obe hry sleduju od zacatku, XP12 jsem koupil uz v beta testu a ne XP fakt nema hezci grafiku. Souhlasim s tebou, ze MSFS sumi a je to brutalne videt kolem mraku. Pokud me pamet nemate tak to v dobe vydani nebylo a pridali to v ramci nejake optimalizace jelikoz lidi s RTX3090 kriceli, ze nemaji 60FPS na 4k ultra. Ja jsem celou dobu fungoval na 1070 s QHD v nastaveni high end a mel jsem 30+ fps coz uz jsem bral jako dan stare grafice a nestezoval si.

              Hele tak ja nevim, prolezl jsem hodne forumu a diskusi a lidi radili ruzne addony aby brzdovy pedal dokazal pouzivat dve osy dohromady. Teoreticky muzu to vymyslet pres vjoy program ktery mam na rudder, jestli budu mit cas tak to zkusim. Kazdopadne DCS taky dokaze vyuzivat jeden pedal pro brzdeni.

              A ja vim, ze zavodni pedaly neni uplne to nejlepsi pro leteckou simulaci ja porad cekam na Honeycomb Charlie Pedals az budou dostupne v CR. :/

              Ja obe dve veci vnimam spis jako hru nez simulaci. Preci jen neni to FAA approved. 

              BTW: Jsem dostal darek k narozeninam discovery flight z Kolina na Stenberk a zpet v "Pipru". Doufami ze mi to udela jasno zda chci delat PPL nebo zustat jako domaci simmer.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit