Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U každé série se pláče, pokud nový díl nenabídne alespoň milión změn oproti předchozímu dílu (žádný posun, stejné mechaniky a podobné kydy), aby se pak po letech stříkalo nad tím, že nový díl je skoro jako první díl... Nechápu myšlenkové pochody některých lidí.

    • uher

      Tak nějaká menší evoluce by proběhnou měla když děláš pokračování čehokoliv. Laťka by se zvedat měla.

  • Tak za mě nejlepší díl série byl Constantinopol (AC2:Revelations) starší a děsně charismatický Ezio (být na kluky tak tohodle chci) Black Flag byla dobrá hra, ale příběh mě moc nebavil. Indián + Arno meh. Syndicate byl dobrý za Jacoba a jeho boxery to mě bavilo, nutnost měnit mezi ním a Eve mě nebavila. Egypt a Řecko jsem nehrál, vadila mi ta změna v tupou mlátičku (sekni uskoč uskoč sekni, naproti Eziův tanec smrti působil jako od správného Assasína). Zkusil jsem si to ve Valhalle nebylo to špatný ale už to nebyl Assassin ale Viking co mlátil vše hlava nehlava.

    Takže snad se Mirage trefí :D

    PS: Otazníčky jen zdržují od hry ale pokud máte i lehké OCD tak je to peklo, protože nejdřív otazníčky pak příběh.

  • uher

    Budou mít koule na mapu bez otazníčků?

    • Veskoslav

      Tak jestli si to neumíš v menu vypnout, tak bych se tím moc ani nechlubil....

      • uher

        Ale tohle já přece vůbec neřeším.

        • Derp_1337

          Hele, jestli to jde vypnout, tak pláčeš zbytečně.

          To je jako kdyby jsi plakal, že ve Windows všechny myši k počítači mají na levém tlačítku klasický "klik" a na pravém tlačítku mají kontextové menu. Buhuhu, ale tobě se to nelíbí. Ale jelikož to jde ve Woknech přepnout, tak by byl tvůj pláč dost zbytečný.

          • uher

            Ten tvůj argument s pláčem čtu dost často. Co tím vlastně sleduješ? To je nějaká levná provokace, že reaguješ na něco, co vůbec neexistuje? Nebo proč to děláš? Kdo je ve skutečnosti člověk, co se schovává za tímhle nickem? Taky často pláče, když má potřebu tohle bezdůvodně přehazovat ostatním?

            • Derp_1337

              To je klasický internetový slang. Jestli navštěvuješ jenom diskuze na Games, tak to možná neznáš. Ale pokud jsi v kontaktu s iternetovou komunitou kdekoliv jinde, tak se ti rozšíří slovní zásoba o různé slangové výrazy. Peace.

              • uher

                Reakce na příspěvek:

                No ale já si tu přece na nic nestěžoval. Takže to co píšeš nedává vůbec smysl. To slangem jaksi neobhájíš 😂

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Hele, v prvním příspěvku sis stěžoval na otazníky.

                  A pokud teda tvrdíš, že sis nestěžoval, tak v tom případě jsi trolloval a já se nachytal. Ok. Bod pro tebe. Zasloužíš si +1 INTERNETZ. Trololol.

                  • uher

                    Reakce na příspěvek:

                    To byla otázka, ne stížnost. Pokud nepoznáš rozdíl, tak si buď hloupej, nebo trolíš. Co z toho je správně?

                    • Derp_1337

                      Reakce na příspěvek:

                      Hele, ten blbý dotaz se dost dobře dal chápat jako stížnost. Kdyby to byl skutečný dotaz, tak to adresu vývojářům a ne jako provokaci v nějaké diskuzi.

                      Ale jestli jsi na úrovni komunikace jako na základní škole, kdy se otázka jenom určuje podle otazníku na konci, tak v tom případě ti to tak může připadat.

                      • uher

                        Reakce na příspěvek:

                        No ty jsi na úrovni komunikace dotaz=pláč.

                        Kdo z nás je stran komunikace horší?

                        • Derp_1337

                          Reakce na příspěvek:

                          Nemáš žádný validní argument a tak se pouštíš do osobních útoků??? To je znamení, že jsi totálně projel debatu a ještě navíc jsi trapný.

                          • uher

                            Reakce na příspěvek:

                            Takže teď je můj dotaz pro změnu považován za osobní útok? 😂

                            To je sranda tvl 😀

                            • Derp_1337

                              Reakce na příspěvek:

                              Číst některé tvé příspěvky mě až skoro přivádí k pláči. Je mi tě skoro líto. Říkám si, že to přece není možné, že by někdo byl tak hloupý. Ale ty se občas fakt překonáš. 😀

                              • uher

                                Reakce na příspěvek:

                                Nebreč 😀

                                A nepřecházej k osobním útokům 😂

                                • Derp_1337

                                  Reakce na příspěvek:

                                  To byla názorná ukázka toho, jaký je rozdíl mezi pádným argumentem k věci a osobními útoky. Snad to i někdo tak pomalý jako ty pochopil. 😉

                                  • uher

                                    Reakce na příspěvek:

                                    No... ty evidentně ne...

                • CHROCHT

                  Reakce na příspěvek:

                  Vidím, že Derp zase jede, asi budou nějaký skvrny na Slunci 😀

                  Proč se na to nevykašleš. Už tady jsi dost dlouho, aby jsi mohl vědět, že normální komunikace je s Derpem odsouzená ke zmaru...

                  • uher

                    Reakce na příspěvek:

                    Tak aspoň je sranda, ne? 😉

                    • Reakce na příspěvek:

                      Ty máš fakt dost synku, trolí farma by se od tebe mohla učit, tvůj nářek a následně trolení je ukázkový příklad internetového de****

    • Jevo83

      Predpokladam ze to daju volitelne ako v poslednych dieloch.....

  • pry tam bude i depresivni sede-modre ladenej filtr po vzoru 1. dilu (Acre)

  • kkING

    Za me byl nejlepsi Black Flag, ten kdyby dostal otevreny svet po vzoru Egypta, Recka a Anglie a jejich mechaniky, tak chrochtam blahem a ani by se to nemuselo jmenovat Assassins creed i kdyby se tam ten chlapek plizil, skakal stejne jako asasin :-)

    Na druhou stranu i Recko a vsechny ty ostruvky a Anticka mytologie bylo naprosto uzasne.  Ja doufam, ze se k otevrenemu svetu jeste vrati.

    A u Mirage jsem doufal, ze se podivame do Babylonu :-)

  • Morraw

    Assassins Creed je úžasná série a já ty open-world hry (AC, Far Cry, Division, Ghost Recon, Watch Dogs..) od Ubi prostě můžu.

    Ty jejich otevřené světy v nádherných lokacích jsou boží a u AC to platí dvojnásob. Jsem rád, že se série vyvíjela a v každé fázi zkoušeli něco nového. Origins bylo magické a Alexiova odysea byl nezapomenutelný zážitek.

    Těším se zase na změnu, ale assassin už pro mě dávno není jen hra o jednom městě a plížení. Je to o světě, příbězích, postavách atd.

  • iSpirit

    “Ubisoft moc dobře ví, co dělá”


    😂😂😱😱

    • Derp_1337

      Tak oni mají své jisté fanoušky. Ti stejní lidé kupují každý rok nový díl a pochvalují si, jak je to přesně ten typ hry, které je baví. A pak se ještě ti hráči chlubí, jak vyluxuvali z mapy všechny otazníky na 100% 🤮

      Takže v tomhle ohledu Ubi vskutku hraje na jistotu. Nechcou experimentovat a zkoušet něco nového, když u toho starého receptu mají jistých několik miliónů prodaných kopií.


      Co naplat, že by ty hry mohly být daleko lepší. Rozpočet a zkušené vývojáře na to mají... Ale bohužel je to korporát a ten jede na jistotu.

      • Každý jeden díl AC je jiný. Pokud to člověk nevidí, tak fakt nevím jak pomoct. To máš to samé, jak někteří pořád dokola píšou, že každý další FC je jen reskin :D 

        • Derp_1337

          Jo, každý díl AC je "jiný". Hahaha.

          Hele, já nikdy netvrdil, že to je na 100% to samé. Vždycky je tam "dost" změn, aby hráč neměl pocit, že hraje pořád to samé. Ale základní mechaniky jsou většinou ty stejné a mění se opravdu jenom velmi pomalu.

          • JamesFaith

            No, jenže na druhou stranu ty "základní mechaniky" jsou to, co danou sérii definuje, a když na ně sáhneš, můžeš ztratit fanoušky. Znám třeba spoustu lidí, co dodnes nehráli nové Resident Evily, protože jsou teď v první osobě.

            Třeba Tomb Raider hry jsou v podstatě všechny také o tom samém - hopsání a hledání cesty k cíli - ale mezi Dagger of Xian, Angel of Darknes, Underworld a Rise of Tombraider je sakra velký rozdíl, a to samé se dá říct o hrách o AC2, AC4 a třeba Originu. Jenže dnes je u každé delší série "módní" přehlížet změny a hlasitě kritizovat tu základní podobnost. 

            • Derp_1337

              Tak jasně. Všechno má druhou stranu.

              Někdo to má rád, protože se pořád dokola opakují jeho oblíbené základní herní mechaniky. Někdo jiný to zase už nemůže vystát, protože se dokola pořád opakují ty stejné základní herní mechaniky.

              A Ubisoft si spočítal, že mají dostatek hráčů, kteří budou rádi, když budou pořád dokola vydávat velmi podobný obsah.

  • Origins byl hodne fajn. Skvele prostredi (subjektivne asi nejlepsi v serii, dvojku mam sice nejradsi celkove, ale tam uz nostalgie hraje prim) a jeste jakz takz snesitelna delka hry. Odyssey uz jsem mel dusna dohrat, byt zasazeni je docela fajn je to proste prilis velke. Valhalla je pak dle meho vylozeny fail. Svet priserne velky jak v Odyssey ale naprosto genericky a nezajimavy. Tam uz jsem motivaci k dohrani fakt nenasel. Na Mirage se opatrne tesim, ale prehnana ocekavani od hry nemam - hraje mozna az prilis na nostalgickou notu. Ale rozsahem mi to vyhovuje.

    • Origins bylo a je stále nádherný.UBI prostě ty světy umí. Bohužel s tou náplní to je horší.

    • Origins měl úžasné zasazení. Egyptská kultura mě fascinovala od dětství. Bohužel pořád jsem nemohl přijít na chuť novému bojovému systému, prostě mi do série neseděl, v mém srdci vždy zůstane jednička s těmi malými detaily, kdy jsi mohl vytáhnout hidden-blade jen tak nebo různé vizualizace upgradů Altaira.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit