Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honcka

Nevíte jestli existuje mod, kde by se na checky aplikovala vlastnost toho, kdo jí má nejsilnější a ne toho, koho mám vybranýho?

• Derp_1337

Save před každou konverzací. A pak Load, když jsem jsi v něčem selhal a zvol si jinou postavu.

To Divinity 2 mě krutě naučilo ukládat před každou konverzací, když mi NPC umírali dřív než jsem z nich dostal klíčové informace. Obvykle je popravila Sebille nebo Red Prince. 😂

• Hraju čistě už kvůli možné nestabilitě hry způsobené nekompatibilitou modů. Přece jen každou chvíli jsou hotfixy. Za dva měsíce by to mohlo být klidnější.

K modům snad jen to, že jediný zajímavý mi přijde v tuto chvíli možnost vidět štíty mimo boj (pro neznalé: vzhled štítu lze vidět v náhledovce v inventáři, ale při hraní, kdy s skupinou pohybujete mají postavy založené zbraně na zádech, pokud má postavy zbraň+štít je vidět na zádech jen zbraň a v případě boje se postavě zázračně objeví v ruce). Proč toto není v původní hře, nechápu.

• Duptcheck

Naprosto souhlasím a ty štíty mě osobně celkem mrzí.

Jinak já osobně hraju nejradši hry, tak jak je zamýšlel autor až na výjimky, které smysluplně vylepšují grafiku. Tady by to mohli být ty viditelné štíty. V jiných hrách jsem stahoval mód aby noc byla opravdu noc a louč člověk opravdu potřeboval a nebyla jen pro dobrý pocit, když je noc v které je prostě vidět jak ve dne jen s filtrem "noci".....

• jenage

Už někdo udělal mód na fungující edge panning i po změně označení postavy a dalších úkonech? Nechápu, že mě taková blbost dokáže tak iritovat a už vůbec ne, že to ještě neopravili.

• twicer

Hodně ztěch módů má původ v early access, kde si nedočkavci odemykali rozpracovaný  obsah.

• První průchod čistý, u příštího klasicky nastahuji 125 módů a nainstaluju je všechny najednou a pak budu hodiny pátrat která kombinace mi to crashuje..... Pak zjistím, že ty mody tu hratelnost kazí, tak jich většinu odinstaluji.... 

Klasika, už se těším.

• Sir_Emental

Nějak extenzivně teď hru modovat neplánuju, ale mod na změnu vlasů Shadowheart je podle mě must-have :) Mod na sdílený inventář by se ovšem taky hodil. Zažívat hru na první průchod ve vanilce mi dává smysl z pohledu různých modů měnících přímo mechaniky hry či balanc, ale na používání různých “quality of life” modů na první rozehrání nevidím nic špatného, zvlášť v dnešní době, kdy hry na vycházejí ve velké míře nedodělané či se špatně optimalizovaným rozhraním, kvůli sdílení GUI s konzolemi. 

• lito

"bych se přiznal, docela mě to překvapuje. Vnímám jako samozřejmost, že se hra napoprvé přeci zažívá v původní podobě, přesně tak, jak ji tvůrci zamýšleli a vyrobili, a o modech se přemýšlí nejdřív při druhém průchodu".

Já si pamatuji rok 2011, kdy jsem pořád checkoval Nexus, abych dostal použitelný inventář pro Skyrim, takže pane autore není to tak. Zrovna Lariani sice mají o světelné lígy lepší inventář než Bethesda ve Skyrimu, ale už v Divinity jsem docela měl problém managovat loot, tady to je dost podobné. Takže nic není dokonalé, když k tomu přičteme technické problémy, tak zájem o mody naprosto chápu. Za mě je to pořád největší přidaná hodnota PC hraní.

• uher

Tak hrát jakoukoliv hru od Bethesdy ve vanille je naprostý šílenství 😂

• Lukyz

Přesně! A od Starfieldu příští měsíc nečekám v tomhle ohledu žádnou změnu 😅

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit