Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

    Ked pozeram ich 2020 vs 2021 vs 2022 cisla tak rastu dost pomaly na to, ako to financne dotuju....  ked sa scita zmena revenue za 3rd party a vlastne produkty tak rastli len o cca 40 milionov za rok, to je dost malo cca 3-4% YoY... 

    Tie dva nove programy davaju zmysel, pretoze si asi dobre zratali, ze ak o rok vykazu celkovy pokles revenue (coz by pri sucasnom trende asi nastalo, maju to uz teraz dost natesno.  Uz teraz stacilo, ak by trzby za vlastne hry boli namiesto -2% este o 2% nizsie, t.j. -4% a boli by flat alebo dokonca uz v celkovom minuse), tak u akcionarov skoncili. 

  • MalyZeli

    Heh, Fortnite jim uz moc nevydelava, a oni prodelavaji miliony na zaplacenych exkluzivitach a dotovanim vyvoje her ktere nikdo nekupuje. Treba to donuti vyvojare se trochu snazit, ale kazdej normalni by mel mit dost inteligence na to aby pochopil, ze nejlepsi strategii je vydat hru na co nejvice platformach.... a urcite ne odstrihnout nejvetsi PC market.

  • V podstatě tím nahradí platbu za exkluzivitu předem a ochrání se před tím, že budou platit za něco, co nikdo nekupuje. Jestli to bude výhodné pro vývojáře? Pro ty, co tam posílali exkluzivní šunt ne, pro ty s kvalitním dílem asi jo. Uvidíme, jak výhodné to bude pro hráče. Pro mě, kterému nevadí si počkat, je to jedno, ale těch, co chtějí hrát hned po vydání, je docela dost.

    • Presne, pre vývojárov to veľmi výhodné nie je. Predtým si proste dohodli koľko dostanú dopredu a mali istú istotu. S týmto v podstate dostanú namiesto 88% o 12% viac, ale bez záruky odkázaný na predaje v nie veľmi populárnom obchode.

      • Derp_1337

        Ano, to je velký problém Epicu. Steam si bere víc, ale oni jsou víc populární a hlavně mají lepší služby. Jejich doporučení a kurátoři fungují a lidem skutečně doporučují hry, které by se jim mohly líbit. Zatímco služby Epic Store jsou prakticky nulové.

  • Lukyz
    Mno, když vezmu sebe a svoje nejbližší okolí, tak 100% z 0 USD je... moment, spočítám to. Nula! 🥳

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit