Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, jak příběhově pohřbili Andromedu, zázraky nečekám. To nejlepší ze sebe  asi vydali.

• Z dříve víceméně reálně pojaté scifi se vytváří dobrá fraška, ten trench coat má bejt jako co? Asi ani star wars snad není takhle cringe (no dobře, nebylo Ashoku a tak jsme asi viděli všichni), proč by někdo ve skafandru nosil trench coat? Mi to (ne v dobrým)připomíná Transformers, bůh ví jakej díl kde si na sebe Megatron v poušti přehodil nějakej hadr jako nějaký Nomád. Nehledě na teaser trailer kterej je výsměch...po Anthemu maj v BioWare fakt pořadny gule vytasit se s tímhle

• Thane i Liara měli něco jako kabát ne? Nebo už mám špatnou paměť

• Ne ve vesmíru pokud vím, že by si to natáhli přes skafandr s helmou

• Pupu

Ano i ve vesmíru. Postavy jsou ve zvoleném obleku + v prostředí s odlišnou atmosférou mají helmu či takový náhubek (Kromě Javika tedy, ten očividně funguje s jakýmkoliv složením vzduchu).

Tzn. že Liara i Thane mají ty svoje "trapné trench coaty" už v předchozích dílech a musím přiznat, že když jsem viděla tento teaser, Thane mi ihned přistál na mysl.

• Pokud maj jen ,,nahubek,,..tedy dýchací zařízení tak určitě nejsou ve vesmíru ale jen v prostředí s pravděpodobně řídčí atmosferou takže nepotřebují mít ani skafandr jelikož by je vesmírná radiace zabila skrz odkryté části obličeje (ale furt se bavíme o hře kde oživili mrtvolu), ani si nepamatuju jestli tam nějaká mise v otevřeném kosmu je ale co si teď tak vybavuji tak Thane nenosil skafandr, byl mu vidět hrudník a byly to právě jen nějaký hadry a u Liary to byl spíš takovej plášt, dyt to bylo na nějaký popruhy jako u krosny a o hodně kratší než trench coat

• Pupu

ok.

• Derp_1337

Haha, 

já se snažil úplně zapomenout na ten trapný díl Transformer. Ale ty jsi mi to musel připomenout, jak z nějakého divného důvodu Megatron nosil plášť. 😂

Jinak plně souhlasím. Nosit plášť, když je člověk ve skafandru, vypadá dost nemyslně. Postrádá to logiku a spíš to musí být na obtíž.

• Právě že to musí být na obtíž, dejme tomu, jelikož nejsou skafandry v ME jako to co má NASA třeba ale jsou dost přiléhavé tak dejme tomu že pochopím to co má Liara, to je krátký a když se to zapne na ty popruhy tak to přímo doléhá i na skafandr ale ne takovéhle pláště lorda Voldemorta prokrista 

• Další mrtvý kůň na rajtování.

• neuvěřitelné, jaký hype se zase rozjel, bez ohledu na mizerné kvality EA, současného bioware a posledního dílu... to zas bude pre-orderů a pak následného brekotu, lidi si nedají říct a nedají....

• mr.clayman

Kde se dá koupit ta křišťálová koule, co máš? Taky bych jednu užil. 😯

• Neříká se tomu "křišťálová koule" ale "zkušenosti". A to nekoupíš, ty prostě posupem času nabereš.

Kdy naposledy měla nějaká série od EA vzestupnou tendenci kvality u nových dílů?

• Derp_1337

Tak řekl bych, že jeho očekávání se odvíjejí od kvality posledních několika her od Bioware. Převážně to byly (pod)průměrné hry. Ale hype train je opravdu silný a spousta lidí překvapivě očekává nadprůměrnou hru.

• Lukyz

Normálně bych s tím odsuzováním dopředu souhlasil, ale v rámci komba EA / Bioware je tady tady takovejch vykřičníku, že to fakt nevypadá ani zbla optimisticky.

• Dragon Age: Inquisition - těžkej průměr
        • Shadow Realms - zrušeno
        • Mass Effect: Andromeda - těkžej prů...
        • Anthem - těžkej průměr 
        • Mass Effect Legendary Edition - těžkej cash grab
        • Dragon Age: Dreadwolf - zavání prů....

Od vývoje Dreadwolf odešli už snad všechny zbývající Bioware silný jména, EA propouští jak core zaměstnance, tak Q&A testery.

• mr.clayman

Tak taky nebudu čekat se zatajeným dechem, ale třeba jednou to příslovečné slepé kuře to zrno najde.

• Zase ten trapný argument. Koule mam hned dvě tak ti zavěštím. Bude to stejný kočkopes určený pro mainstream jako všechny AAA tituly poslední roky. Anthem, Andromeda, Starfield... nic převratného to nebude a už vůbec to nezopakuje úspěch předcházející trilogie.  Jo a jako bonus zmršený port na PC.

• mr.clayman

Jestli jsou křišťálový, tak směle do toho. Akorát by mě pak spíš zajímalo, jestli to při chůzi cinká.

• zanek.s

Andromeda byla fajn (ne bomba, ale fajn) a jen kvůli "fanouškům" jako jsi ty se už nikdy nedozvíme co se stalo s flotilou mířící k Andromedě a co jasně směřovalo na DLC která, kvůli nespokojencům srovnávající původní trilogii, nikdy nevznikla. 

• mě vůbec nezajímá, jaký další trash by ti matlalové navařili v DLC, ať si klidně flotila vletí do černé díry, díky bohu, že si s andromedou komunita vytřela zadek, tyto firmy to potřebují jako sůl, dnes a denně.

• zanek.s

Tak hlavně že takový přístup pomáhá a hry EA a Ubi jsou stále lepší a kvalitnější 😆

• Reakce na příspěvek:

naopak, toto je přístup který zatím nemá dost lidí, pořád je tu moc tasteless normíků co  ten jejich šunt kupují...😉

• Kvůli mě... no to je fakt gól. Tak sorry že jsem si tu hru nekoupil a nehrál. A jinak si můžu teda rozhodovat o svých penězích sám, že jo soudruhu? 

• zanek.s

Tak hlavně že je to špatný, kdyžs to nehrál. No tvl 🤣 A přesně o vás mluvím. O té hromadě co křičeli jak je hra špatná a nedosahuje původní trilogii ani po kotníky a pak se přiznají že ji ani nehráli. Proto se studio znechutilo a nevydalo jediné rozšíření. Finanční výsledky do toho jistě taky promluvili ,ale všechno to spolu souvisí (a navíc je neznám). Soudruhu 

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Není ten neuspěch ME:Andromeda dán spíš tím, že to byla podprůměrná hra na svou dobu?

Jako gameplay a combat byl celkem slušný, ale vše ostatní moc ne. Ten open world byl doslova vyplněný trapnými generickými questy, které snad nemohl vymyslet normální člověk a musela to vygenerovat AI. 

A ty postavy do party to byla pohroma. Totální nuda akurát s 2 vyjímkama.

A to si ani nechci vzpomínat na ty grafické problémy. Na videích na Youtube to vypadalo hrozně. Třeba to, jak EA chtělo ušetřit za motion capture a pohyby postav vygenerovala jakási AI. To bylo fakt trapných momentů.

Hele, kdyby to vše výš nestačilo, tak si stačí ještě vzpomenout na to, že ME:A vyšlo v dost nabitém období, kdy na herní trh dorazily skvělé hry Horizon: Zero Dawn a Zelda: Breath of the Wild. V porovnání s těma dvěma hrama to byl trapas.

• Reakce na příspěvek:

Tomu se říká šíření informací. Když ti sto lidí řekne, že ta nová hospoda na rožku stojí za prd, máš dvě možnosti, věřit jim a do té hospody nejít, nebo do ni zajít a buď být mile překvapen nebo strávit týden na trůnu.

Takže projdu recenze, skounku gameplay a udělám si názor jestli je to tak špatné jak všichni tvrdí, nebo se to oplatí zkusit.
                Zrova zmiňovaný ME jsem prošel 1, prošel 2, ledva prošel 3 a stačilo, další ME už mě nikdo hrát nedonutí.
                Nemastná neslaná hlavní postava, dva zapamatovatelní companioni a jinak Meh.

• Lukyz

Reakce na příspěvek:

Já to bohužel dohrál, právě proto abych si udělal obrázek a ta hra je fakt těžká bída, to se na mě nezlob. Když vynechám, že to úplně kašle na jakejkoli lore nastavenej trilogií nebo knihami, tak je to béčkový scif-fi s dobrým gunplayem, labilní zápletkou a miliardou fetch questrů. V jakym stavu to vyšlo je jen takový třešnička na dortu. 

• zanek.s

Reakce na příspěvek:

Já to hrál až v době kdy vyšla čeština, takže netuším v jakém to bylo stavu na začátku. A moc mě mrzelo, že na konci zůstalo tolik otazníků. Jak říkám: nebyla to bomba, ale bylo to fajn. Nějaké DLC si zasloužili i horší hry. Metascore PC: 72%

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Jestli jsi to hrál s odstupem času, tak to možná tak špatné už nebylo. 

Ale v době vydání to bylo v hrozném technickém stavu a ještě to mělo velkou konkurenci v podobě vynikajících her (Zelda a Horizon). Prostě zklamání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit