Nový Mass Effect se možná bude jmenovat Epsilon
-
ok.
-
Právě že to musí být na obtíž, dejme tomu, jelikož nejsou skafandry v ME jako to co má NASA třeba ale jsou dost přiléhavé tak dejme tomu že pochopím to co má Liara, to je krátký a když se to zapne na ty popruhy tak to přímo doléhá i na skafandr ale ne takovéhle pláště lorda Voldemorta prokrista
-
naopak, toto je přístup který zatím nemá dost lidí, pořád je tu moc tasteless normíků co ten jejich šunt kupují...😉
-
Pokud maj jen ,,nahubek,,..tedy dýchací zařízení tak určitě nejsou ve vesmíru ale jen v prostředí s pravděpodobně řídčí atmosferou takže nepotřebují mít ani skafandr jelikož by je vesmírná radiace zabila skrz odkryté části obličeje (ale furt se bavíme o hře kde oživili mrtvolu), ani si nepamatuju jestli tam nějaká mise v otevřeném kosmu je ale co si teď tak vybavuji tak Thane nenosil skafandr, byl mu vidět hrudník a byly to právě jen nějaký hadry a u Liary to byl spíš takovej plášt, dyt to bylo na nějaký popruhy jako u krosny a o hodně kratší než trench coat
-
Tak hlavně že takový přístup pomáhá a hry EA a Ubi jsou stále lepší a kvalitnější 😆
-
Ano i ve vesmíru. Postavy jsou ve zvoleném obleku + v prostředí s odlišnou atmosférou mají helmu či takový náhubek (Kromě Javika tedy, ten očividně funguje s jakýmkoliv složením vzduchu).
Tzn. že Liara i Thane mají ty svoje "trapné trench coaty" už v předchozích dílech a musím přiznat, že když jsem viděla tento teaser, Thane mi ihned přistál na mysl.
-
mě vůbec nezajímá, jaký další trash by ti matlalové navařili v DLC, ať si klidně flotila vletí do černé díry, díky bohu, že si s andromedou komunita vytřela zadek, tyto firmy to potřebují jako sůl, dnes a denně.
-
Neříká se tomu "křišťálová koule" ale "zkušenosti". A to nekoupíš, ty prostě posupem času nabereš.
Kdy naposledy měla nějaká série od EA vzestupnou tendenci kvality u nových dílů?
-
Vzhledem k tomu, jak příběhově pohřbili Andromedu, zázraky nečekám. To nejlepší ze sebe už asi vydali. ☹
-
Jestli jsi to hrál s odstupem času, tak to možná tak špatné už nebylo.
Ale v době vydání to bylo v hrozném technickém stavu a ještě to mělo velkou konkurenci v podobě vynikajících her (Zelda a Horizon). Prostě zklamání.
-
Ne ve vesmíru pokud vím, že by si to natáhli přes skafandr s helmou
-
Thane i Liara měli něco jako kabát ne? Nebo už mám špatnou paměť
-
Já to hrál až v době kdy vyšla čeština, takže netuším v jakém to bylo stavu na začátku. A moc mě mrzelo, že na konci zůstalo tolik otazníků. Jak říkám: nebyla to bomba, ale bylo to fajn. Nějaké DLC si zasloužili i horší hry. Metascore PC: 72%
-
Tak řekl bych, že jeho očekávání se odvíjejí od kvality posledních několika her od Bioware. Převážně to byly (pod)průměrné hry. Ale hype train je opravdu silný a spousta lidí překvapivě očekává nadprůměrnou hru.
-
Haha,
já se snažil úplně zapomenout na ten trapný díl Transformer. Ale ty jsi mi to musel připomenout, jak z nějakého divného důvodu Megatron nosil plášť. 😂
Jinak plně souhlasím. Nosit plášť, když je člověk ve skafandru, vypadá dost nemyslně. Postrádá to logiku a spíš to musí být na obtíž.
-
Není ten neuspěch ME:Andromeda dán spíš tím, že to byla podprůměrná hra na svou dobu?
Jako gameplay a combat byl celkem slušný, ale vše ostatní moc ne. Ten open world byl doslova vyplněný trapnými generickými questy, které snad nemohl vymyslet normální člověk a musela to vygenerovat AI.
A ty postavy do party to byla pohroma. Totální nuda akurát s 2 vyjímkama.
A to si ani nechci vzpomínat na ty grafické problémy. Na videích na Youtube to vypadalo hrozně. Třeba to, jak EA chtělo ušetřit za motion capture a pohyby postav vygenerovala jakási AI. To bylo fakt trapných momentů.
Hele, kdyby to vše výš nestačilo, tak si stačí ještě vzpomenout na to, že ME:A vyšlo v dost nabitém období, kdy na herní trh dorazily skvělé hry Horizon: Zero Dawn a Zelda: Breath of the Wild. V porovnání s těma dvěma hrama to byl trapas.
-
Tak taky nebudu čekat se zatajeným dechem, ale třeba jednou to příslovečné slepé kuře to zrno najde.
-
Jestli jsou křišťálový, tak směle do toho. Akorát by mě pak spíš zajímalo, jestli to při chůzi cinká.
-
Tomu se říká šíření informací. Když ti sto lidí řekne, že ta nová hospoda na rožku stojí za prd, máš dvě možnosti, věřit jim a do té hospody nejít, nebo do ni zajít a buď být mile překvapen nebo strávit týden na trůnu.
Takže projdu recenze, skounku gameplay a udělám si názor jestli je to tak špatné jak všichni tvrdí, nebo se to oplatí zkusit.
Zrova zmiňovaný ME jsem prošel 1, prošel 2, ledva prošel 3 a stačilo, další ME už mě nikdo hrát nedonutí.
Nemastná neslaná hlavní postava, dva zapamatovatelní companioni a jinak Meh. -
Já to bohužel dohrál, právě proto abych si udělal obrázek a ta hra je fakt těžká bída, to se na mě nezlob. Když vynechám, že to úplně kašle na jakejkoli lore nastavenej trilogií nebo knihami, tak je to béčkový scif-fi s dobrým gunplayem, labilní zápletkou a miliardou fetch questrů. V jakym stavu to vyšlo je jen takový třešnička na dortu.