Nový Mass Effect se možná bude jmenovat Epsilon
-
Z dříve víceméně reálně pojaté scifi se vytváří dobrá fraška, ten trench coat má bejt jako co? Asi ani star wars snad není takhle cringe (no dobře, nebylo Ashoku a tak jsme asi viděli všichni), proč by někdo ve skafandru nosil trench coat? Mi to (ne v dobrým)připomíná Transformers, bůh ví jakej díl kde si na sebe Megatron v poušti přehodil nějakej hadr jako nějaký Nomád. Nehledě na teaser trailer kterej je výsměch...po Anthemu maj v BioWare fakt pořadny gule vytasit se s tímhle
-
Tak hlavně že je to špatný, kdyžs to nehrál. No tvl 🤣 A přesně o vás mluvím. O té hromadě co křičeli jak je hra špatná a nedosahuje původní trilogii ani po kotníky a pak se přiznají že ji ani nehráli. Proto se studio znechutilo a nevydalo jediné rozšíření. Finanční výsledky do toho jistě taky promluvili ,ale všechno to spolu souvisí (a navíc je neznám). Soudruhu
-
Kvůli mě... no to je fakt gól. Tak sorry že jsem si tu hru nekoupil a nehrál. A jinak si můžu teda rozhodovat o svých penězích sám, že jo soudruhu?
-
Andromeda byla fajn (ne bomba, ale fajn) a jen kvůli "fanouškům" jako jsi ty se už nikdy nedozvíme co se stalo s flotilou mířící k Andromedě a co jasně směřovalo na DLC která, kvůli nespokojencům srovnávající původní trilogii, nikdy nevznikla.
-
Normálně bych s tím odsuzováním dopředu souhlasil, ale v rámci komba EA / Bioware je tady tady takovejch vykřičníku, že to fakt nevypadá ani zbla optimisticky.
- Dragon Age: Inquisition - těžkej průměr
- Shadow Realms - zrušeno
- Mass Effect: Andromeda - těkžej prů...
- Anthem - těžkej průměr
- Mass Effect Legendary Edition - těžkej cash grab
- Dragon Age: Dreadwolf - zavání prů....
-
Zase ten trapný argument. Koule mam hned dvě tak ti zavěštím. Bude to stejný kočkopes určený pro mainstream jako všechny AAA tituly poslední roky. Anthem, Andromeda, Starfield... nic převratného to nebude a už vůbec to nezopakuje úspěch předcházející trilogie. Jo a jako bonus zmršený port na PC.
-
Kde se dá koupit ta křišťálová koule, co máš? Taky bych jednu užil. 😯
-
Další mrtvý kůň na rajtování.
-
neuvěřitelné, jaký hype se zase rozjel, bez ohledu na mizerné kvality EA, současného bioware a posledního dílu... to zas bude pre-orderů a pak následného brekotu, lidi si nedají říct a nedají....