Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Despyyy

    Jeej, hlavně jim neukazujte hry typu Battlefield, kde na jednu vteřinu vychází jedna historická nepřesnost...  Jinak je velmi vtipné číst místní zapšklé chudáky kteří kolem sebe blijí nenávist..

  • ALHAZRED

    Myslím, že táto téma si článok ani nezaslúži, a ešte bude bude velmi dlho trvať, kým bude niekoho zaujímať, čo sa rusom páči...😠

    • Domnívám se, že se to otočí jako mávnutím kouzelného proutku. Stejně jako s COVIDEM.... lidi stáli fronty na nádraží před "kadibudkou", aby se tedy ochránili. Pak přišlo datum 24.2.2022 a Covid skončil. Rázem se přestala řešit nějaká "Tečka", vstup do aquaparků a restaurací. My jsme součástí EU, západu. Někdy se podívej, jak o konfliktu na Ukrajině informují v jiných (i EU zemích).

      Domnívám se, že zprávy o válce na východě jsou často účelové a ne zcela objektivní.

      • ALHAZRED

        Jasně, mávnutím prútiku vymažeš tie tisícky mŕtvych, áno myslím že mávnutím prútiku tebe niekto niečo vymazal...zahraničné weby ??😬

        • ALHAZRED

          Ešte jedna vec: Miešať covid a vojnu na ukrajine môže len Man-Tol...

          A čo sa covidu týka, ano, nebolo všetko tak ako sa to oficialne uvádzalo, ale vieš čo ?? Daj si tú prácu a osobne sa spýtaj pohrebákov, kolko mali vtedy roboty a to je milý môj REALITA...Ty INFORMOVANEJ OBČAN...😀

          • Místo smajlíku se příště nejdřív zamysli :-) Já to použil jako metaforu k současnému dění. Během Covidu jsme 2 roky poslouchali jediný, správný názor, v televizi vystupovali všelijací odborníci na slovo vzatí. Odlišné názory z lékařské obce byli označovány jako hoax. Prostor dostával spíše vyšinutej Flégr, na druhou stranu názory např. MUDr Jiřího Berana byly potlačovány.....mediální masírka v roce 20-22 byla nezapomenutelná. Názor byl jen jeden.  

            • ALHAZRED

              To nemá zmysel😬...

              • Reakce na příspěvek:

                Nemá, psi budou štěkat a karavana pojede dál.

                • ALHAZRED

                  Reakce na příspěvek:

                  A prečo reaguješ? Aby si mal posledné slovo? Dosť zúfalé...

                  To čo robíš je bagatelizácia zla, a to je častoktrát horšie ako zlo same...Na internete je VELA rôznych kecov..."názorov"...čím viac, tým viac ADDIDAS ! Vojnová propaganda z ludí idiotov nerobí, ona ich VYHLADÁVA ! Čo mi chceš povedať ? Že na ukrajine neumierajú ludia ?? Alebo neumierali pri covide ??? Aj také informácia som zachytil...

                  STRČ PRST SKRZ KRK !!

                  • Reakce na příspěvek:

                    První obětí každé války je pravda - Aischylos. 

                  • Reakce na příspěvek:

                    První obětí každé války je pravda - Aischylos. 

      • Lukyz

        Ještě přidej něco na Izrael a pak se s tím prosím přesuň rovnou na Novinky. Díky

        • tenhle povzdech chápu, ale měl zaznít dávno před mým příspěvkem, protože co tak pročítám tuhle diskuzi, o politické agitky není nouze.

  • Reeki

    Dnešní nacistické Rusko nikoho kromě místních dezolé nezajímá 

  • Tohle mohl bejt zajímavej článek, kdyby autor něco konkrétního napsal i o historii té události (dle českých i ruských historiků, dochovaných fakt a dokumentů..), a porovnal ji s tím jak ji vyobrazuje hra a jak ji líčí ti ruští a čínští hráči a recenzenti. Místo toho jsme ale dostali jen překlad pár útržků z jejich recenzí. Dost nevyužitej potenciál.

  • kostejnesmrtelny

    Rus se vzteká? Někdo musel něco udělat správně 😇

    • KIMCID

      tvrdí článek z kusů recenzí?

  • Tak zrovna Rusko pracuje s výkladem dějin taky dost svérázně. Třeba druhá světová, v jejich podání Velká vlastenecká, válka začíná až v době, kdy je napadl jejich bývalý spojenec, se kterým si předtím rozebrali Polsko a mezitím stihli ještě pár bezvýznamných denacifikačních operací v Pobaltí.

    • Derp_1337

      Problém je ten, že spousta starších lidí jim tu jejich propagandu žere a nechcou akceptovat fakt, že Rusové byli zpočátku 2. světové s Nacisty spojenci a rozebrali si Polsko napůl.

      • KIMCID

        Problém je že zase spousty mladých žere současnou propagandu západu .Tak že si nevybereš. Kdo má všech pět pohromadě raději kouká na nezávislá media ,jako je třeba Austrálie .Nebo pokud jde o zprávy Al Jazeera. Té do toho nikdo nekecá......A co se týká války na východě, stačí pravidelně sledovat war map, člověk ví jaká je pak skutečnost.

        • SlavicBes

          Povies mi priklad zapadnej propagandy?

          • nedělej hloupého. 

            Co Colin Powell? to byla památečná lež, díky které zemřelo stovky tisíc nevinných civilistů.

            https://www.npr.org/2023/02/03/1151160567/colin-powell-iraq-un-weapons-mass-destruction

            Pak tu máme například okupaci v bývalé Jugoslávii v 90. letech, my ČR jsme to oficiálně schválili. Celkově války USA na Blízkém východě a v Asii. Výsledkem je likvidace tamních režimů a exodus obavatelstva do Evropy. Ale já ti rozumim "USA is da best". Každá velmoc používá k prosazování svých zájmů často účelovou propagandu. Jestli si myslíš, že západ ne, tak si jalovej.

            • Derp_1337

              Hele, zase to moc nepřekrucuj. Prakticky všichni ví, jak to bylo s Irákem. Takže jen těžko to byl nějaký typ lži, kvůli které zemřelo mnoho lidí. 

              Tím jsem samozřejmě nijak nepopřel to, co nějaký americký politik prohlásil za "oficiální důvod" války jakože ZHM. Jo, tvrdili to, ale lidi jim to nespolkli. I OSN ten útok odsoudila.


              A je vidět, že o té Jugoslávii skoro nic nevíš. Žádná Jugoslávie nebyla okupována. Jugoška se rozpadla sama od sebe, protože jednotlivé národnosti chtěli samostatnost. 

              To osamostatnění se ale nelíbilo Srbům, protože v té době byly v dominantní pozici. A Srbové osočili různé národy ze "separatismu" a vyvolali řadu bojů. Problém byl v tom, že Srbové se s tím nemydlili a likvidovali to ve velkém (včetně civilistů). Obzvlášť se soustředili na různé etnické menšiny. Zbytek světa odsoudil ty etnické čistky, protože vzpomínky na nacistické čistky byly pořád ještě čerstvé. OSN a většina národů dala Srbům nějaké podmínky a vytvořila bezpečné evakuační zóny pro civily. Jenže Srbové ty zóny nedodržovali a dál v těch zónách stříleli. A tak došlo ke konfliktu. Prakticky většina světa s tím souhlasila.

              • Reakce na příspěvek:

                "Uloupené Kosovo" stojí za zhlédnutí. Každopádně, sem tahle diskuze nepatří. Zareagoval jsem na SlavicBes - zbytečně jsem se nechal unést. Jinak, zajímám se o to asi 20 let a Balkán mám projetej celej. S tvým popisem událostí úplně nesouzním. Je takové "Bloombergovské, Bellingcatovské" - účelově , neziskové :-)

  • Tak snad už nikdo nebere vážně ani jedny nacisty z moderní OSY 🙂 (Pro méně chápavé Čína - RuSSko. 

    • ono je to spíš Rusko + Irán + Severní Korea + Čína (ale ta je zatím opatrná) + pár dalších co to hrajou na obě strany

      • Derp_1337

        Irán bych do toho nepočítal. Ti jsou v jádru proti všem a chcou očistit celý svět od bezvěrců. Což jde totálně proti Číně, Rusku a S.Korei, kde náboženství je víceméně perzekuováno (a nebo bylo v minulosti perzekuováno).

      • Tak. Ano. Třeba Eritrea. 

  • sugyn

    Predstav si aby si mohl propagovat hru tak musis zamichat soucasny konflikt. By the way ta hra je skvela a veskera cest vyvojarum.

    • ALHAZRED

      Tak ono, historia ludstva a nielen ruska, je dosť krvavá a netreba chodiť ďaleko. Za socíku bola rudá armáda svätá...nicméně, napr. Mikulášovu rodinu postrilali ako psov, pred čím sme si desaťročia zakrívali oči...a niektorí dodnes !!😯

  • Humajz

    ... koho zajímá názor nějakých degenerátů?

  • Hidden

    Aniz bych reagoval na konkretni prispevek popsany v clanku, jak to tak u podobnych vykriku byva, zpravidla nejvice rvou o historicke nepresnosti ti, co o historii vedi nejmene. Takze i kdyz v uzivatelskych recenzich mohou byt trefne prispevky tohoto druhu, vetsina byva jen takova kuriozita k zasmani nebo nastvani, podle uhlu pohledu.

    • Derp_1337

      Přesně. Většinou jsou nejhlasitější ti lidé, co tomu rozumí nejméně. A to platí skoro ve všem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit