Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sylar

    Pokial viem je to translation error ktory vznikol pri preklade z anglictiny do taliančiny, Witcher 4 o Geraltovi nebude. Source:

    samagame.com/en/today/the-witcher-4-fans-hoped-for-geralts-return-but-something-went-wrong/

    twistedvoxel.com/cd-projekt-red-the-witcher-4-clarifies-geralt-role/

    The interview was originally conducted in English and then translated into Italian, which may have led to some inaccuracies. Regarding the involvement of Geralt, Kalemba later clarified to GRYOnline that The Witcher 4 and future installments will cater both to new players, those who have not yet had the opportunity to play the previous installments, and to diehard fans of Geralt and his adventures.

  • Here we go again… hra je sotva v začátcích vývoje,ale borci už inovují a posouvají celý žánr RPG…

    Nepoučitelnost.

    • Jaká nepoučitelnost? S prvním a třetím dílem Zaklínače to tak bylo.... :) 

      • Ja hlavně narážím na CP. A inovaci v RPG ve třetím díle.? Co tam bylo inovujícího ?

    • Tak já třeba čekal že to budou hypovat, ostatně nic jiného nečekám ani při odhalení GTA 6 ..... tenhle "zlozvyk" k větším herním studiím holt již patří. 

      Obecně se nějaká pokora a uznání vlastních chyb dnes již příliš nenosí a je považováno za známku slabosti - s tímto přístupem jsem se setkal maximálně nedávno když jsem přes Discord mluvil s týpkem který spolu s dalším člověkem vytváří nezávislou hru Svarog's Dream.....naprosto otevřeně člověk mohl říct co si myslí že by šlo změnit, kde udělat kompromis a co nechat být. U větších studií lze tohle udělat maximálně tak v diskuzi na Steamu u Larianů...a i tam vezmou v potaz tak polovinu toho co hráči chtějí, protože všechny požadavky prostě obsáhnout nelze.

      Když něco podobného napíše člověk například do diskuze Bethesdy, Paradoxu, Ubisoftu, tak může jedině doufat že si někdo z těchto studií alespoň jeho komentář přečte....v horším případě mu začnou vysvětlovat proč je jeho názor špatně - ehm, asi netřeba zmiňovat do jakého že studia jsem si právě kopl  :)

    • lito

      posledně to dopadlo tak, že na poslední chvíli odstranili i to označení RPG, tak snad to tentokrát dopadne alespoň tak, že to opravdu bude akční RPG. Jinak CDP nikdy neinovoval vůbec nic, tvořil vždy kvalitní hry a to je tak vše. Nechápu, že se na ten marketing už nevykašlou, tohle jim může žrát jen Veskoslav a Derp.

      • Co to meleš? První a třetí díl Zaklínače byli jednou z předloh pro dnešní RPG jak ho známe. 🤣🤣🤣 Takže CDPR toho inovoval opravdu dost, pokud nevíš tak se příště radši nevyjadřuj, tvoje the Sims opravdu inovativní RPG nebylo panáčku.

        • lito

          to sis kvůli tomu dnes vytvořil registraci, jo? Koho pak budeš multáček? 

          Proboha trojka byla v rámci RPG mechanik sotva funkční, od levelingu, přes buglé mutageny a vývoj postavy to bylo sotva průměrné RPG. Ta hra vůbec nic neinovovala, dá se říci, že jediné co bylo výborné bylo atmosféra, grafika a vedlejškáky. Jednička pak byla samozřejmě fajn hra, která měla ty RPG mechaniky lepší než trojka, ale v čem to bylo inovativní, to je mi záhada. Řekni mi nějaký RPG prvek, který tam byl inovativní. Jinak tvůj point ohledně dnešních RPG je samozřejmě blbost, tam byly  úplně jiné hry, které to definovaly.

        • Mohu vědět, co v rámci RPG tak moc inovoval řekněme oproti řekněme Baldur's Gate 2?

          V jedničce skloubil dobrou hratelnost s vynikající atmosférou a jednou z nejlepších adaptací literárního díla do hry. Ve dvojce se nebáli rozdělit příběhové linky. Ve trojce přinesli kvalitní příběh do otevřeného světa. Určitě je tam vidět láska k tématu, dobrý umělecký záměr, cit pro detail, vypravěčský um a řemeslná dovednost. Díky tomu to jistě patří mezi absolutní špičku mezi RPGčky, ale revoluce mi přijde trochu silné slovo.

  • Namax

    Ježiš to jsou kydy.... bude tam to, ale i pravý opak, prostě všechno... ale až za pár let, tak na to stejně zapomeňte.

    Geralta zrecyklujem protože na CP2077 nám vyhořeli všichni seniorní designeři a nic nového už nevymyslíme.

    Ten koncept noname Zaklínače z jiných krajů se mi zamlouval, ale ne raději si dáme počtvrté Nilfgard, Radonii atp... No neočekávám od toho vůbec nic.

    • Tady jde vidět, jak jsou fanoušci kteří se vyjadřují i s autorem článku informovaní. Geralt se má pouze objevit ve hře a ne že hra bude o něm. To že banda z jednoho článku usoudí celou budoucnost jedné herní série která dala v podstatě vzor pro dnešní RPG (kdo říká že ne neví nic) ukazuje vaši inteligenci pánové. Už dávno bylo řečeno že je Geraltův příběh třetím dílem uzavřen a že se v dalších dílech může objevit pouze jako vedlejší nebo jen úkolová postava.

      • Namax

        V tom případě tady Games.cz šíří fake-news!

        A prosím, nehodnoťte inteligenci ostatních, vypovídá to hlavně o vás :-D Vždyť jde jen o počítačovou hru :-D

  • Blue.Shark

    V zásadě mi to ani nevadí. Určitě bude záležet na tom, jak to scenáristický navlečou, a jestli důvody pro znovupotkání Geralta budou uvěřitelné. Ale jelikož je to zrovna CDP, nebojím se toho. Třeba si připraví půdu pro přechod na jinou postavu. Tak či tak budou stát proti obrovským očekáváním, a věřím, že si dají hodně záležet.

    • Je to chyba autora článku, Geralt nebude hlavní postavou, pouze se má objevit jako vedlejší nebo úkolová postava.

  • To mi připomíná, že bych to mohl konečně dočíst. Nevím, dvě nebo tři knihy mi zbývají :D A třeba v důchodu si to zahraju, až bude čas :D 

  • matejhanc

    Bože tady je zas nakydáno😀😀😀

  • Škoda. Já doufal v možnost postavit si vlastní postavu.

    V tomhle případě mne ovšem zajímá jak se scénaristé postaví ke Geraltovu odpočinku na Corvo Bianco. Budou datadisk O víně a krvi ignorovat, nebo vytvoří událost, která Geralta z jeho "vejmynku" vytáhne ven?

    • Autor to špatně podal, Geralt nebude hlavní postava, pouze vedlejší nebo jen úkolová, Geraltův příběh je uzavřen, k tomu už se studio vyjádřilo x krát a tady se nebavíme o nějakém Ubisoftu... :) 

  • tak nic

  • lito

    Příběh Geralta si uzavřel každý hráč dle sebe s Triss/Yen či jen tak sám. Za mě to bylo fajn ukončení a opravdu bych ho vytáhl jen v tom remaku jedničky. 

    Pokud ve čtverce ho dají jako mentora, tak to bude alibismus, to už za mě bude lepší za něho hrát. Za mě by bylo nejlepší udělat prequel, hlavně i díky lore by tam mohli narvat více monster, přece jenom už za ságy bylo monster méně a méně.

    • Prequel by brala většina fanoušků. 😁 Osobně bych rád i možnost výběru zaklínačské školy kde by se odehrával úvod a pak už jen otevřený svět který by klidně mohl zahrnovat části chybějící ve třetím díle, ve kterém jsem nechal i s datadisky přes 500 hodin takže bych to klidně bral na nějakou takovou herní dobu. 🙈🤣

  • Uplne mam pred ocima trailer: Hraje dojemna hudba, Geralt vylitej jak cep se vali na ty svoji vinici bez smyslu a ucelu, mzoura do dalky a vzpomina na zaslou slavu, kdyz  zahledne blizici se skupinu jezdcu na konich, dramaticka hudba, prvni jezdec sleze z kone, dojde ke Geraltovi, hudba ztichne a prosebne mu rekne "We need you Geralt, one more time" Strih na nadvori, kde ma Geralt provizorni cviciste, zacatky sou krusne, petardu misto na figurinu haze nekam pres plot, jak ma abstak mec mu pada z ruky, zacasti igni a shori mu stodola i s ustajenym vycpanym jednorozcem, pak se znicehonic ukaze Vesemir (wtf moment), rekne neco jako "we have a work to do" cerna obrazovka a napis The Witcher 4: Return of Geralt. Tak uvidime, treba se trefim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit