Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No graficky je to žrádlo!! 😎

  • skaven

    mne to pride ako nejaky Cckovy akcak z 90-00 rokov.. ale asi kazdy si s takym trashom musi prejst.

  • Kdyby nesaskovali s celou to debilitou ohledne oznameni data vydani traileru apod. a proste jen flakli trailer na net kdyz je hotovy tak, jak se to dela normalne, tak bysme zadny uniky neresili.

    Za me zatim asi nejvetsi zapor v tom, ze jsou hlavni "hrdinove" naprosto jasne profilovani jako grazlove. To v minulych dilech bylo preci jen trochu nejasnejsi, mozna jen trochu vic "romantizovanejsi" jak ve starych mafianskych filmech, coz asi k dnesni dobe prilis nesedi, tak tam proste rovnou soupli dva bezskupulozni hajzly jako hlavni hrdiny aniz by se to snazili necim maskovat.

    Co se tyce vseho toho social BS doufam, ze to nebude prilis na ocich a z herniho hlediska to pujde ignorovat uplne.

    • mi teda naopak přijde že v minulých GTA byli bezskrupulozní zločinci (GTA 5) a low-life gangsteři (SA), a tady ti spíš budou "oběti společnosti s dobrým srdcem". No uvidíme

  • x_ander

    Je to.... hrozně obyčejné.

    • Veskoslav

      Vypadá to jak nový Watch Dogs od Ubisoftu.

  • lol 2025 to jsou komici, kdzdopadne prvni GTA co me trochu zaujalo.

  • Trailer o nicem, material docela nalakal. Na konzole a multak jim se*u, chci to na pc a singl. Petka me bavila moc, snad to neposerou v ramci dnesni doby.

    • Veskoslav

      Tak R už potvrdilo, že to půjde první na konzole. Takže bych počítal spíše 2026...

      • To je mi jasne, to nikde nerozporuju, ja ps5 mam, ale chci to jako vse primarne na pc.

      • To urcite nez potom vyjde i hodne xy patchu a nez se to crackne aby to slo stahnout ze jo tak to potrva a hra bude uz dost stara :D

      • twicer

        Ty seš ale party pooper, to jsem si teda přečíst nechtěl. :D

        • Veskoslav

          Pardon, zrovna to na mě skončilo na FB, tak jsem  si říkal, že když už kazit den, tak hned z rána:)

  • Veskoslav

    No tak jsme se dočkali. A upřímně kdyby člověk nevěděl, že je to trailer na GTA VI, tak bych si myslel, že je to další hra od Ubisoftu. 

    Ačkoliv nemám rád V. díl, tak trailer měl úplně jiné grády. A možná to bude i tím, že když vyšlo GTA V. Měli jsme tu Xbox 360 a PS3 jako hlavní konzole a bylo mi o 10 let méně. 

  • Jsem jediný, koho ten trailer docela zklamal? Když to srovnám s trailery na IV a V, ty měly prostě unikátní styl, zajímavý audiovizuál a díky tomu vznikaly spousty předělávek v jiných hrách. Tady je prostě hromada němých záběrů naházená za sebe bez jasnějšího konceptu. Variace na tiktoky mě spíš odradila a působí to jako snaha zalíbit se 12-letým kiddům co znají jen GTA Online. Navíc tam neukázali prakticky nic, co bychom neznali už z GTA V, jen v trochu jiné lokaci. Doufal jsem v dobovku, ale je to zas obyčejná současnost. Nechci nad tím hned lámat hůl, ale po 10 letech jsem fakt čekal něco víc.

    • homeles8

      Já bych viděl trochu problém i v těch 10 letech. Prostě 12 letej kid kterýmu rodiče tenkrát koupili GTA 5, tak už začíná mít i jiný starosti, kdo si to v 17 koupil z peněz z brigády tak má dnes práci, manželku a dítě a komu přišlo dětinský už GTA 5, tak je na to prostě už moc starej. Ale asi si to stejně zahraju, no. :D 

    • Hidden

      Tu prehrsel zaberu ala socialni site mohli mit skutecne omezenejsi, zdalo se to zbytecne zduraznene (a rekl bych, ze ve hre nejake variace socialnich siti budou mit dost podruznou a celkem nedulezitou roli, neco jako ve Watchdogs), ale jinak mi trailer prisel celkem dobry. Meli, pravda, uz i lepsi trailery, ale tento me nejak vyslovene nezklamal.

    • Dolero

      Blbý je, že v rámci GTA se Rockstar asi k retru nevrátí. Od GTA IV postupně přidělali tolik herních mechanismů, které jsou spjaté s 21. stoletím, že se jim od toho nechce upustit. 

      Na druhou stranu, 80. a 90. léta byly přímo spjaté s tehdejšími vývojáři Rockstaru. Většina z nich tuto dobu zažila jako děti či mladí dospělci a měli proto k tomuto období vztah a tudíž je zajímalo tvořit hry i z těchto let, které si dobře pamatovali a tehdejší společenské, politické, kulturní, ekonomické ad. prostředí a zparodovali, a v IV, V a VI zas dělali na (tehdy) aktuální dobu. 

      GTA III působilo ještě trochu vážněji (oproti takové Mafii to ale bylo pořád srandovní), VC už ale bylo totální parodií na osmdesátky a tehdejší rozvoj drogové mafie, šílenou stylizaci módy apod., a SA zas na devadesátky a vzestup černošských a dalších gangů, rap, rychlý postup moderní elektroniky atd..  

      Jenže generace vývojářů se obměnila, mnozí odešli, včetně hlavního scénáristy a tvůrce Housera (ročník 1973). Lidi narození třeba v roce 1990 osmdesátky nezažili, z devadesátek si pamatuju spíše až konec. Pro ně nostalgická hodnota tvorby hry odehrávající se v roce 1990 či tak neexistuje, stejně jako pro většinu Rockstaristů v době tvorby 3D univerza nebyla potřeba udělat GTA z roku 1960, jelikož k tomu neměli co osobně říct/zesměšnit. 

      • Tak dobu RDR2 taky nikdo nezažil ale Rockstar ji dokázal dokonale zachytit se spoustou detailů neznámých pro obyčejného hráče. Stará trilogie se lišila dobovým zasazením, IV a V hodně tónem, ale tady mi připadá, že to jede plus mínus na stejné vlně jako předchozí díl, což je škoda.

        • No jo. Ale z pohledu gameplaye bylo RDR2 dost chudé. Buď jsi jel na koni z bodu A do bodu B. A nebo jsi vystřílel pár vln protivníků. Z pohledu hratelnosti tam skoro nic jiného nebylo a spíš to bylo o kochování se tou atmosférou. Nevím jestli by jim něco takového prošlo u GTA. Tam už lidé očekávají mnohem větší herní sandbox. A ořezávat ho kvůli "tohle v té době nebylo" by se nemuselo moc vyplatit.

          • To bylo spíš hrozně lineární strukturou misí, hratelnost samotná byla dost bohatá a ve freeroamu jsi mohl dělat spoustu věcí. Jen potom když jsi spustil misi, tak ti naskočil game over jen proto že ses vzdálil od NPC nebo nestihl zabít enemáka v přesně daný moment. Zastaralý design misí je bohužel velký problém Rockstaru a překvapivě nejotevřenější možnosti měli ve stařičkém GTA 3.

        • Dolero

          Série GTA byla vždycky karikaturou Ameriky, někdy více, někdy méně (asi nejvíce parodických a satirických prvků je přítomných ve VC a SA), kdy tvůrci takříkajíc drbali do tehdejších či nedávných společenských norem. Komediální složka GTA vychází z překrucování nám známých věcí.

          Naopak RDR nemá ten ráz, protože tehdejší doba je dávno pryč, tvůrci ji nikdy nezažili a ostatně ani není nikdo, kdo by si vůbec něco pamatoval. Komediální složka RDR (nepokrytě menší než v GTA) vychází z využívání stereotypních prvků Divokého západu a westernové tvorby a jejich posunů na absurdní úroveň.

           To je obrovský rozdíl oproti GTA, které si prostě střílí z věcí, které dobře známe, zažíváme je, či je mnozí, včetně tvůrců, zažili. 

          GTA je prostě dnes hra, ve které tvůrci reagují na aktuální témata, což kde ostatně vidět i v tom traileru na VI. RDR v tomhle naopak nemá váhu, protože použít přelom 19. a 20. století pro zesměšňování dnešní doby nelze. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit