Rockstar po úniku předčasně zveřejnil trailer na GTA VI
-
Třetina lidí z RockStaru včetně spoluzakladatele co dělal snad na každý jejich hře rockstar opusiltila před třemi lety a víme jak to dopadá pak dopadá
-
Jo, ale to RX6700 po technické stránce není úplně totožné s grafikou s PS5, spíš je to o trochu lepší.
RX6700 má trošku vyšší takty, má dedikovaných 12GB VRAM, zatímco PS5 má sice 16GB RAM, ale musí to sdílet s procesor. Atd.
A hlavně za RX6700 koupíš prakticky skoro celou konzoli PS5 (Slim).
Ale jinak pěkné srovnání. Má to k sobě blízko.
-
leaknut byl i gameplay actual prealpha footage za to holku
-
tak dost možná kvůli takovým jako vy ta hra vyjde na PC o rok až dva později
-
tak snad kouknu a vidím, ne?
-
No a? Mas ludi, ktori si aj dnes kupia GameBoy classic....
Nerozumiem, preco tu na fore maju niektori potrebu robit druhym ludom financnych poradcov
-
Je to zvláštní za mě se teda hýbou naprosto v poho. Ono využívají technologii kterou použili v LA noir.Kde snímali přímo obličeje a mimiku.Na svoji dobu to bylo něco s RDR2 to posunuli o velký značný kus dál tady mi to přijde ještě o fous lepší.Tak že vzal sis brýle?
-
Doporučuji kanál Iceberg Tech. Udělal více než zajímavé video v nastavení PS5 a jeho alternativě v podobě klasické GPU. Spoiler Alert: Ne fakt to není tak, jak píšeš v první větě:) To mohlo platit možná ještě u PS3 či Xka. Ale současná konzole je více pc než kdy jindy.
A upřímně optimalizace byla vždycky problém a ani konzolím se nevyhnula. Ale chápu tvůj bod:)
Video (i ostatní, co má stojí za to): https://www.youtube.com/watch?v=wyCvEW0DCbk&t=1308s&ab_channel=IcebergTech
-
mi teda naopak přijde že v minulých GTA byli bezskrupulozní zločinci (GTA 5) a low-life gangsteři (SA), a tady ti spíš budou "oběti společnosti s dobrým srdcem". No uvidíme
-
Pokud vím, Bloodborne vyšel 1,5 roku po uvedení PS4, pokud si pamatuji dobře. Velikouš píše, že si kvůli tomu koupí konzoli. Pokud nebude PS5 Pro, tak si koupí konzoli 5 let po uvedení (pokud počítáme, že GTA VI vyjde před Vánoci roku 2025).
Vidíš ten rozdíl?:)
-
Mne sa najviac pacia "experti" aj tuna, ktori to po zhliadnuti 90 sekundoveho videa hejtia, ze ake to bude, ked to vyjde za 2 roky. Chalani, ked ste taki machri, chodte si podat lotto, alebo euromiliony....
-
ja som kupil kvoli returnal :) oplatilo sa
-
To bylo spíš hrozně lineární strukturou misí, hratelnost samotná byla dost bohatá a ve freeroamu jsi mohl dělat spoustu věcí. Jen potom když jsi spustil misi, tak ti naskočil game over jen proto že ses vzdálil od NPC nebo nestihl zabít enemáka v přesně daný moment. Zastaralý design misí je bohužel velký problém Rockstaru a překvapivě nejotevřenější možnosti měli ve stařičkém GTA 3.
-
Koupit za pár tisíc z druhé ruky konzoli, odehrát si na ní těch pár exkluzivit (a o rok dřív GTA), třeba využít toho, že tam je spousta her portnutých na PC za zlomek ceny, a zase ji za podobnou cenu prodat...
Co je na tom nesmyslného?
-
Ale já overkill psal k 6700. Ne k 4060 chlape:)
-
já jsem si koupil PS4 čistě kvůli Bloodborne, měl jsem mnohem výkonnější PC v té době, nikdy jsem nelitoval, že jsem Bloodborne hrál první den, pořád je to jedna z nejlepších her historie. PS4 jsem se na konci cyklu zbavil za nějakých 5 tisíc.
-
On asi myslel Alex Mynarovou. Pak by tech 150 hodin davalo smysl.
-
To je mi jasne, to nikde nerozporuju, ja ps5 mam, ale chci to jako vse primarne na pc.
-
overkill?
https://www.youtube.com/watch?v=7ae7XrIbmao&t=1156sTady máš podrobný test, jestli je 4060 připravená na budoucnost.
😂
-
Jo, ale na uzavřeném systému (konzole) ta grafika bude většinou lepší než v otevřeném systému (PC), kde jsou sice usazené trochu výkonější grafiky, ale je tam šílená variabilita a vývojář musí počítat s hromadou možností komponentů.
Zkráceně: optimalizace na PC je v posledních letech na houby a tak hry vypadají hůř než jak by mohly vypadat.