Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheThick

    Vy, kteří kritizujete pořadí a obsah...hledáte v tom hroznou objektivitu, která tam nikdy nebude. Tohle je prostě subjektivní žebříček jedné z redakcí. Vyčítat jim, proč tam nedali tohle nebo támhleto je naprosto absurdní. Udělejte si vlastní žebříček a zveřejněte ho. Od toho je internet a svoboda slova :) Redakce není hlas lidu :)

    • lito

      to ano, až snad na to, že Zelda vyhraje nejlepší akční adventuru před Alanem Wakem 2 a ve hře roku skončí za právě touhle hrou.  Pokud je to lepší hra v dané kategorii, tak by měla být lepší i celkově, ne? Nebo to chápu špatně?

      • Derp_1337

        Chápeš to špatně.

        Alan Wake 2 je označován spíš za "survival horror". Takže jen s obtížemi to mohla být "nejlepší akční adventura", i když těch herních prvků tam má hodně.

        • lito

          přemýšlej, já to samozřejmě vím, že Zelda a AW2 jsou odlišné hry, ovšem zdejší profíci ji dali do jedné kategorie, takže pokud budeme respektovat daná pravidla, tak dnešní výsledek to devalvuje do nějaké estrády. 

          • Hra může být ve více kategoriích zároveň. Ve všech třeba jen nadprůměr, ale celkově to může být špičková hra. Třeba nová Zelda vlastně nemusí být jen akční adventurou, ale můžeš ji vzít jako RPG v otevřeném světě nebo i jako logickou hru s prvky metroidvanie. To, že vyhrála kategorii akčních adventur, je možná víc na pováženou než to, že ji celkově předběhl AW2, protože ten definici žánru splňuje lépe (lineárnější a s velkým důrazem na příběh). Tedy bych možná radši viděl opačný stav, kde by AW2 vyhrál akční adventuru a Zelda by ho předběhla v celkovém skóre. Nicméně uznávám hodnocení redakce, i když s ním ne ve všech ohledech souhlasím.

          • Derp_1337

            Jo, tak ty kategorie nebyly zrovna nějak extra moc promyšlené. To máš pravdu.

            Ale u spousty her to snad ani nejde objektivně hodit do jedné žánrové škatulky, protože to je mix žánrů. Tak nějakou toleranci jim můžeme uznat.

  • Diablo IV opäť nikde a žial právom. Kedysi každá hra od Blizzu bola udalosť. Samozrejme, stale ide o dobrú hru a v zľave ju doporučujem kvôli príbehu lebo endgame neexistuje.

    Hogwarts legacy sa veru mohlo umiestniť. Ta grafika a súbojovy systém boli rozhodne prekvapenie. 

    • blaiddtom

      hogwarts doslova ponukal len pekny vizual...to jako staci ? vo vsetkom ostatnom to bola priemerna az podpriemerna hra s otrasnym writingom, mrtvym nudnym svetom a propagandou na kazdom rohu...ten subojak bol tiez celkom primitivny.... ked da clovek dole fanusikovske okuliare tak je to najslabsi openworld na trhu

      omnoho viac som sa teda bavil pri Avatarovi a to v kazdom smere


  • lito

    Bloodborne dokazuje, jak fenomenální je, že dokáže i po letech uživit  do top her roku vlastní fan rip off.

    Tohle neberte nějak vážně, Lies of P mám rád, ale přiznejme si, že se kradlo ve velkém. 

    • Derp_1337

      Někdo kdysi prohlásil, že kopírování obsahu je nejvyšší forma pocty. 😉

      A to, že toho ta hra spoustu obšlehla, ještě neznamená, že to je špatná hra.

      • CHROCHT

        Obšlehnout snad i fonty s celým inventářem, to už fakt není pocta 😂

  • misk

    Keď americké herné weby nevidia architektonické rozdiely medzi Bloodborne a Lies of P a označujú obe za viktorianske, dá sa to pochopiť, ale v Európe by sme mohli vidieť rozdiely, Bloodborne je inšpirovaný stredovekou Prahou/Rumunskom čo potvrdil aj fromsoftware, Lies of p je čisté renesančné francúzsko,  hra s viktorianskym štýlom bol napríklad Dishonored 

  • andre_4k

    Jedi: Survivor je kde? Zaradit Lies of P (kterou jsem hral a libila se mi) do zebricku a nezaradit Jedi: Survivor, to mi prijde jako uplne nepochopeni kvalit techto her (a to se mi Lies of P fakt docela libil). BG3 je fakt prehypovana hra, divim se, ze vas jeste bavi takhle ji glorifikovat. Oproti Divinity 2 to zas takovej posun nebyl...

    • J.V.Stalin

      Jedi Survivor fakt ne-e. Osobně bych z toho seznamu ještě vyhodil Final Fantasy XVI.

      • Derp_1337

        To je věc vkusu. Někomu se líbí tohle, někomu zas tamto. FF16 je celkem dobrá hra a má potencionál pro spoustu lidí být jednou z nej her roku. Ale pro jiné to zase může být zklamání.

        • J.V.Stalin

          Doufal jsem, že když ještě pro jistotu před to napíšu "Osobně", že se takový reakci vyhnu. No... mýlil jsem se...

          • Derp_1337

            Když jsi napsal nějaký svůj osobní názor, tak jako ostatní lidé na něj nemůžou odpovědět svým osobním názorem??

            • J.V.Stalin

              To samozřejmě můžou, ale napsat: "Někomu se líbí tohle, někomu zas tamto." je fakt objevná myšlenka 😀

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Nic originálního to vskutku není, ale z těch příspěvků člověk má občas pocit, že na to lidi zapomínají a potřebujou to připomenout.

                • J.V.Stalin

                  Reakce na příspěvek:

                  No a právě proto, jem tam připsal "Osobně" aby se to připomínat nemuselo. A vidíš jak to dopadlo 😂

      • flash789

        To jsme dva, a to jsem fanoušek FF série 30 let. Ale tak nějak tuším proč tam je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit