Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaka je penalizace u smrti ?

    • GorSilverarm

      Téměř nulová. Člověk se objeví u posledního teleportu nebo záchytného bodu na mapě. Jediné co musí udělat je dojít si zpět pro suroviny. Zbraně, zbroje atd. mu dokonce zůstane u sebe. Mrtví nepřátelé jsou mrtví a ti zranění se doléčí.

  • Realtoltek

    Hmm strašnej clunky...

  • TheSuffering

    Ve wishlistu na Steamu už to mám dlouho, ale vy jste mě asi přesvědčili, tak se do toho dnes pustím. Doteď pravidelně zapínám Valheim, občas něco postavím, vytěžím a netrpělivě vyhlížím a připravuji se na Ashlands update, tak si čekáním zkrátím tímto.😉

  • Cha, zrovna dneska jsem neodolal a koupil. Mám v tom zatím jen asi 45 minut, ale baví mě to a ještě to dneska pořádně rozkotlím.

    • Nečetl jsem slovo od slova, ale mezi řádky chápu že se jedná o multiplayer? Chtělo by to v článku možná zmínit pro lidi kteří survival žánru až tolik neholdují 😄

      • GorSilverarm

        Dá se úplně v pohodě hrát sólo ale v jedné instanci může být až 16 hráčů. Postava se dá přenášet mezi různými světy. Takže člověk může hrát u sebe a občas skočit ke kamarádovi. Svět jde mít i otevřený pro kohokoliv ale to nedoporučuji. V posledních dnech se množí zprávy o lidech co se připojí, vykradou co jde a zmizí. Jde ale vytvořit hru buď sólo nebo multiplayer s heslem. 

      • Právě že je to volitelné. Dá se i sólo. Postavu pak můžeš i s gearem použít v online hře  resp. Můžeš založit lokální instatnci na sólo hraní, nebo veřejnou instanci a pozvat do ní hráče anebo se připojit k existujicimu serveru kámoše. V podstatě jako Valheim. Já zatím hraju sólo. 

  • Hidden

    Pridavam se, ze Enshrouded je prijemne prekvapeni a kdyby v takovemto stavu vychazely vsechny early-access hry, mnohem mene bych se rozpakoval, jestli tu kterou hru v EA koupit, nebo ne.

  • Je to moc fajn, máme v tom cca 7 hodin a hraje se to fakt dobře. Nevim jestli to je někde zmíněný, ale jako největší plus bych vypíchl přístupnost a přívětivost k hraní - není potřeba grindit milion mats na stavění, stačí jich pár a postavíte hrad. Když se vám rozbijí nástroje/zbraně stačí dojít k workbenchi a všechno se samo opraví. Je to neskutečně osvěžující oproti hrám, který vás dokola nutí sbírat ty samý (třeba i vzácný) surky na opravu itemů. Obtížnost mi přijde tak akorát (hrajem ve dvou, se ženou). Fakt trefený, příjemná věc. Já v tom nejvíc ze všeho vidím mix Zeldy a Valheimu. A to s lepší grafikou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit