Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kverulant

    To je úplně to samý, jako když musí titulek vysvětlit, že postavy ve filmu jsou smyšlené nebo že kvůli natáčení filmu nezemřela skutečná zvířata. Právní prevence, to už je v kultuře od nepaměti.

    Trochu ale postrádám něco podobného před Rise of the Tomb Raider - předběžnou omluvu za genderové předsudky za kapitolu, kde dorazí Lara do horské vesnice a musí si dát pauzu od zabraňování apokalypse, protože dostala za úkol nahnat domácí zvířata do ohrady, zatímco místní znuděně postávají mezi chatrčemi a čumí. 😉

  • uher

    Včera se tu údajně mazaly komentáře. Nevím proč, ani za co. Tak jsem se tu ze zvědavosti zeptal o co šlo.  Teď v notifikacích vidím, že mi na to iSpirit odpověděl, tak na ni klepnu a vidím, že je tu smazaná jak jeho odpověď, tak i můj komentář. 


    DOTAZ NA REDAKCI: Co jsem konkrétně já napsal závadného, že mi tu zmizel komentář? Jaké pravidlo jsem konkrétně svoji otázkou porušil? Díky za odpověď. 

    • hulibalda

      Taky jsem to propásnul a nevím o co jde. Ale pochybuju, že se budou obtěžovat něco říct neplatícímu čtenáři. Už jen to, že jsi to psal před sedmi hodinami (takže to 100% někdo z nich četl) a nikdo se nevyjádřil je celkem jasná a smutná "odpověď". Vlastně sem překvapen, že tě nesmázli znova...

      • uher

        To doufám ne. Vždyť nepíšu vůbec nic špatného, ani jakkoliv negativního, nebo urážlivého.

        • hulibalda

          No tak s tím bych moc nepočítal. Podle tvého prvního komentáře jsi nepsal nic špatného ani předtím a stejně jsi byl smazán 😀

          • uher

            To je fakt no 😐

  • Máte někdo zkušenosti, jak tam funguje zmíněné "moderní" ovládání? Asi před dvěma lety jsem dávného TR 1 zkusil zahrát. To poměrně zpožděné ovládání v kombinaci s nutností poměrně precizní pozice postavy mě během prvních levelů dokonale odradilo.

    • Lukyz

      Bohužel moderní ovládání nic moc, počkal bych na patch. V podstatě je třeba držet trigger / pravou myš pro míření a pak střílet. Nejdou úskoky dozadu ani do stran a občas blbne kamera.

      Osobně hraju s tank controls a je to paráda. Navíc díky tomu grid systému na kterým jsou úrovně postavený to nebude v moderním podání ovládání nikdy úplně ono.

  • Lukyz

    Já nechápu, že hláška, kterou uvidíme pouze jednou při prvním spouštění vyvolává takovej poprask 😅 Je to naopak dobrý řešení aniž by se museli bát nějakejch snowflejků (který se teď ozvali z druhý strany barikády) a nemuseli zároveň nic editovat.

    Kéž by tímhle směrem šli i Commandos s jejich zbytečnou cenzurou hákenkrajzů.

    A co by tam mohlo lidem vadit? V dnešní době v podstatě cokoliv od vraždení ochranky v Londýnském muzeu, přes vyobrazení obyvatel pacifiku jako lidojedů s flusačkama, vraždení zvířat atp.

    Za mě jednorázová hláška je dobrej krok 🤷‍♂️
    Přestaňte krafat a běžte si to raději zahrát 😁

    • flash789

      Řešení to je, jen zní jako by byli po lobotomii. Ještě před pár lety by to zcenzurovali. Ale holt go woke go broke jim nahání strach a je to dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit