Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Je tu novinka.

    Už 3 týdny po vydání Skull and Bones ji některé obchody začaly prodávat s 40% slevou. Očividně hra není tak velký "AAAA" hit, jak se nás snaží přesvědčit Ubisoft. Jaké překvapení, že? 😂

  • CyberAngel

    Zajímalo by mě zapojení hráčů Suicide Squad. Tam se mluvilo o reálném počtu hráčů a to je propadák. S&B očividně flikuje s tím trialem na 8 hodin. Já to taky vyzkoušel v betě a bylo to hoodně slabý. 

  • Inquisitor

    Já ani nevyčerpal těch free osm hodin:) Měly by to hodit do game passu.

  • zx_spektrum

    Zahlídl jsem k tomu video, které to srovnávalo s 11 let starým AC4, kde bylo vidět, že jako pirát přepadnete loď a reálně do ní naskáčete, kdežto v S&B se loďe jen sťuknou a vyskočí obrazovka "boarded!". To bylo reálný? Je na tom někde vidět, co těch 7-11 let dělali?

    • Thanquol

      eh a víš o tom že ta lod se pohybuje tak 100x rychleji, tak by tam úplně realtime boarding fight neseděl po herní stránce. 

      Ja osobně se nebráním, aby se trochu více rozrostl management posádky. stejně jak jiné itemy by mohli mít perky, vzácnost, staty a samozřejmě by se je mělo dát použít na souši v nějaké formě i s realtime kombatem. nějaký noční přepad města jako alternativa frontálního útoku s lodí na pevnost nebo tak něco.. tomu bych se vůbec nebranil a osobně tam tenhle modul trochu chybí. 

      na lodní modul si asi nemůžu stěžovat. audi vizuálně ok a samotná lod její pihyb a herní kombat system jsou posunuté black flag. napr i ty dvířka v nižších patrech jsou zavřená ne jako u black flag. tam už by ta lod šla tisíckrát ke dnu a to nemluvě o tom že i ten pohyb na vodě byl takovej dost placatej. 

      • Derp_1337

        "ta lod se pohybuje tak 100x rychleji, tak by tam úplně realtime boarding fight neseděl po herní stránce."

        Mluvit o tom, že něco by reálně nesedělo v "pirátské" počítačové hře. Haha, to jsi pobavil. Ne, fakt, to byl hodně chabý argument. Tohle fakt není žádný letecký simulátor, který se snaží o co největší možnou simulaci reality. Ty boje jednotlivců tam nejsou, ne protože by to "nesedělo", ale protože vývojáři jsou neschopní a nedokázali to za 10 let dodělat!

        Myslím, že nikdo by se s tebou neměl přít o tom, že některé lidi ta hra asi může bavit. Ale po 10 letech vývoje je to jednoznačné zklamání. To je prostě fakt.

        Bohužel vývojáři AC: Black Flag nám dokázali, že za 3 roky dokážou udělat mnohem lepší hru. Vývoj Black Flag začal v roce 2011 a hra vyšla v roce 2013. Beze srandy!

        • Thanquol

          Beze srandy srovnávat to s AC Black Flag je docela retardace. Pokud jde o tu námořní minihru tak fakt je ze SB je prostě lepší. můj argument pro nepřítomnost realtime bitev posádek mezi loděmi je absolutně validní. neexistuje zpusob jak to tam vhodné herne vložit. technické zázemí na to UBI má. Toť asi k diskuzi s tebou. není o čem diskutovat  ale díky že jsi se vyjádřil. fakt ztráta času tě číst.

          • Derp_1337

            "Beze srandy srovnávat to s AC Black Flag je docela retar*ace"

            Hele, nikdo ti nebere to, že se ti ta hra líbí. Ale to není důvod hned používat urážky, když někdo napíše nějakou kritiku. 

            Navíc netuším, proč jsi z toho tak vytočený, když většina herní populace řeší to srovnání. Streameři o tom srovnání mluví, youtubeři natáčejí videa a velké herní weby o tom píšou. Např. PCgamer, Eurogamer, WatchMojo, GameRant, TechRadar a MNOHO dalších.


            PS: Asi se ti to nebude líbit, ale většina těch velkých webů se v některých herních mechanismech příklání k lepším kvalitám AC: Black Flag. Peace. 😇

  • Super se nedivím ta hra je boží 

  • Nevím toto mě vůbec nebere od pohledu. To zapadne jako tenkrát ta hra, jak se tam lidi mečovali, Honor nebo jak ..

    • Myslíš For Honor? To pořád žije, a upřímně je to skvělá hra. Vlastně unikátní na trhu, co se mechanik týče. Jasný u takových her, kde learning curve je dost vysoko nemůžeš čekat masový zájem.

  • Jako ze si kazdy zamestnanec ubi musi pomprichodu domprace hru pustit aby to vypadalo ze to nekdo hraje?

    • blaiddtom

      alebo svete div sa, su ludia ktorych to proste bavi...ina hra s namornymi subojmi z obdobia piratov na trhu nie je... a tato neni zdaleka tak hrozna...ale chaaapem, dnes sa nenosi mat vlastny nazor...dnes sa opickuje to, co chcu samozvani kritici aby sa opickovalo

      keby ste tak niektori radsej venovali tolko energie hram, ktore vas bavia, kolko jej davate do kydania na hry ktore vas nezaujimaju a nikdy ste nezapli... strasne zdegenerovana generacia hracov

      • Jevo83

        Ved si ho prave skritizoval za to, ze povedal svoj nazor😂 diskusne forum je o prezentacii nazorov... 

      • medveddd

        ale "Ubisoft bad!" :(

      • Sea of Thieves 2018? 

        • CyberAngel

          Přesně. Vyzkoušel jsem obojí a SoT je jako námořní simulace z vlastního pohledu a S&B je jako střílečka z pohledu 3. osoby. Zážitek nesrovnatelný. 

  • Derp_1337

    Jinými slovy hra je skoro na hranici být propadákem, a tak PR marketingové oddělení úřaduje a musí mluvit o hře v pozitivním světle. Je přeci potřeba přesvědčit plebs, že ta hra není propadák, no ne?


    Dokonce jdou tak daleko, že vymýšlejí úplně novou srovnánávaci statistiku "zapojení hráčů". Obzvlášť je do oči bijící, jak vůbec nejsou transparentní a neukázali žádná data, z kterých to vzali. A vůbec nevysvětlili na základě jakého časového úseku to počítali. On bude úplně jinak vypadat průměr prvních 24 hodin po vydání hry a jinak bude vypadat průměr po 1 roce hraní.

    • Hidden

      Jen bych podotknul, ze zapojeni (engagement) je vec, co se bezne meri a neni to zadna nova vymyslena statistika. Ale jinak si take myslim, ze to tahaji ven predevsim proto, aby to vypadalo dobre, kdyz uz celkovymi prodeji se zase tak uplne chlubit nemohou. ;)

    • Jarisko84

      Pockajme pol roka a bude to mrtve...

      • Derp_1337

        Je to novinka. Už 3 týdny po vydání Skull and Bones a některé obchody začaly prodávat hru s 40% slevou. 

        Očividně těch 850 tisíc lidí, co si tu hru "zahrálo", si to zahrálo především díky 8hodinovému free trial a nebo si to stáhli v rámci svého předplatného Ubisoft+ . Je vidět, že ta hra je skoro neprodejná. Jaké překvapení, že? 😂

      • Derp_1337

        Taky si myslím. Proto se mi chce smát těm prohlášením o Season Pass, že se i po roce bude vydávat nový DLC obsah. 😂

  • jurb83

    vyskusal som to u kolegu, primarne ako simarkada piratskych lodi je to celkom zabavne

    • Jarisko84

      No a na kolko? Kolko ta to bude bavit....

      • jurb83

        Kolega vravi, ze je to fajn opdocinkova hra, ked pride domov z roboty, uvari kaficko,  zapne to na hodku dve a fajn zrelaxuje...

      • blaiddtom

        to sa mozem opytat na kazdu jednu grindovaciu hru...vcetne napr momentalneho helldivers 2...dokial bude pravidelny prisun obsahu, ak ti to nedoslo este...samozrejme dlhodobo tie hry bude hrat ovela menej ludi, obcas pridu novi, obcas sa k tomu dalsi vratia casom...jako chlapci vy mate niektori strasny problem s tym ze proste niekoho nejaka hra bavi

        • Jarisko84

          Nemam problem s tym ze to niekoho bavi... tiez som mal kopec hier co vsetci nadavali ale mna bavili.. len vela krat sa stalo ze po tyzdni som si na to ani nespomeul...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit