Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrejciPetr

    Asi si to kupovat nebudu, ale je vlastně dobře, že v této extra korektní době někdo z Ačkové produkce udělá kvalitní hru, kde si zajistí zájem hráčské komuniti na základních pudech :D. 

    • Derp_1337

      Jak tady někdo napsal výš: údajně tam toho mělo být víc. Více "odvážné" oblečky a více krve, ale vydavatel to ubral těsně před vydáním. Takže vydavatel zas až tak odvážný není.

  • kdyby autoři věnovali obličejovým animacím stejnou péči, jako fyzice pohupujícího se pozadí


    Jsem si říkal, zda autor není nějaký přecitlivělý. Jelikož nemám PS5 ani nechystám, koukl jsem na ending na Youtube a ... jajks. Pavel byl ještě hodnej, ta animace obličejů a vůbec dialogy a ... jajks.

    Tak snad ty souboje za to stojí.

  • jack

    Škoda, že z toho udělali PS5 only hru. Snad v budoucnu exkluzivita padne a bude to i na PC.

  • Derp_1337

    "To ostatně platí i pro samotnou EVE, která se bohužel v průběhu hry
    nevymaní z polohy chodící erotické hračky a výsledku by možná pomohlo,
    kdyby autoři věnovali obličejovým animacím stejnou péči, jako fyzice
    pohupujícího se pozadí."

    Pozadí? Myslím, že se autor nemusel bát a naplno říct, že velká část fyzikálního modelu je o pohybu "hrudníku". V traileru je vidět, jak EVE udělá jeden krok a hrudník se ji 3x zhoupne na stranu. Typická "anime fyzika" hrudníku. 😂

    • Myslíš prsa, napiš prsa :)

    • Pavel Makal

      Na hrudník se většinu času nedíváš.

      • Derp_1337

        Jo, to je dobrý postřeh. Já soudil jenom dle traileru, kde je vidět častěji.

        • Deywik

          Ono je to težké...všechny ty trailery ukazují kozy víceméně.. přitom ta hra je naprostý ART skvost.. takhle to prostě umí snad jen capcom.. zkus si zahrát to demo a uvidíš jak tě to pohltí a na kozé fakt koukat nebudeš.. 🙂

          • Derp_1337

            Jo, tak Nier Automata bylo perfektní. A jestli se to inspirovalo Nierem, tak to určitě bude fajn. 

            Akurát tomu dám asi nějaký čas. Nier jsem hrál na PC a omodovaný, takže ten zážitek byl ještě lepší. A ačkoliv Stellar Blade zatím vyšel jenom pro PS5, tak se spekuluje, že to vyjde i pro PC za určitou dobu. Přece jenom vývojáři v roce 2019 prokecli, že to dělají multiplatformně.

  • mr.clayman

    Nakonec jsem překvapenej, jak dobře hra dopadla. Po oznámení jsem si říkal, že to bude nanejvýš guilty pleasure nadšenců do japonských manga komiksů, ale nakonec hra oslovila i mě a po vyzkoušení jsem si ji i předobjednal. Sice předběžně počítám s tím, že se u ní místy asi dost navztekám, ale když jsem dal i boss challenge v demu, počítám, že to nakonec nějak půjde. 😀

    • poprosim nebuduce nehadzat vsetkych, ehm, "nadsencu do japonskych manga komixu" do jedneho vreca

      dlhe roky som cital desiatky, ak nie stovky, manga komixov" ale preferencie v tejto oblasti mam ine, cize mensie prsia a mensi zadok u zenskych vseobecne...


      +guilty pleasure v Stellar Blade, EVE je vraj modelovana podla realnej korejskej modelky a krasne modelky su myslim brane pozitivne vseobecne, nielen pre "manga nadsencov"

      • Derp_1337

        Hele, nikdo nebude popírat, že herečka není pěkná. Ale její ženské vnady nejspíš dostaly nějakou augmentaci ve formě zvětšení objemu.

        Eve:

        https://i.ytimg.com/vi/LJvSQZVlasU/maxresdefault.jpg

        Herečka:

        https://assets-global.website-files.com/5db63dc519de55e028ef4816/5e880751f99d7c134a6a93af_Shin%20Jae%20Eun%20-%202-p-800.jpeg

        https://twitter.com/WanderleyMajes1/status/1753873705862562083/photo/1

        Jinak samozřejmě nemám nic proti pěkné ženě jako hlavní postavě. Aspoň je na co koukat v nudných pasážích, kde se nic neděje a hlavní hrdinka se pohybuje z bodu A do bodu B.

        • Někam museli nacpat baterie na napájení těch mechanických implantátů. A nejspíš jde o technologii založenou na extra měkkém silikonu.

          Proti pěkné hrdince taky nic nemám, jen by se mi víc líbilo, kdyby měla tělo vymodelované podle té herečky 1:1 s menším důrazem na pohupování při pohybu. Ale to má asi každý trochu jinak.

          • Derp_1337

            Pravda. Někam se ty energetické články musely umístit. 😈

            Některé japonské hry jdou trochu dál a dají hráčům možnost si v nastavení upravit fyzikální model hrdinky a jak moc se to bude houpat. Buď reálné nastavení a nebo "anime fyzika". 😂

            • michaelfoucault

              Vy jste strašní honiči...

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Když to říkáš ty, tak to očividně musí hodně znamenat. Očividně jsi znalec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit