Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PsychoKiller

    Jednička mě dost bavila, dvojka byla trochu pubertální, ale osprejoval jsem si Golden Gate. A puzzly s velkými stavebními jeřáby byly cool. Nebylo to zase tak hrozné... Na trojku se chystám

  • Hořkou pachuť z klamavého marketingu.

  • celoush

    10 let? Vlastně mne na tom děsí nejvíc to, jak dlouho už tu hru vlastně mám v backlogu.

  • XXHUGOXX

    Len tak pripomínam, že Watch Dogs jednotka má výborné módy.

    https://www.youtube.com/watch?v=1dBtwH5S2AI

  • Lukass

    Ve me zanechala nastvani, protoze sem si dvojku dle Homolovi recenze koupil.  Jedna z nejvetsich hernich chyb zivota .

  • Jednička byla ve své době fajn, dost lidí na to nadávalo, ale já si to užil, přestože jsem byl zklamaný jak to ve finále vypadá, protože trailery byly jiný level, realita pěkný downgrade, ale i tak, hra byla slušná. Dvojku jsem vydržel chvíli, odpad.. pak už to šlo do háje, ale jednička fajn. Dokonce si i pamatuju, že borec se jmenoval Aiden tuším :)

  • WhySoSad

    Nezmínit tu před nedávnem vyšlý mod Living_City, který ze hry dělá naprosto špičkovou akční adventuru je hereze :D

    Najdete ho na nexusmods od moderské legendy The_Silver.

    Přidává do hry hromadu contentu, který byl ze hry vysřihnut pro první vydání. Ve zkratce jde o offline závody, možnost najmout bodyguardy, zavolat policii, obsluhovat sniper turret, zavolat si taxík, házecí kamery a mnoho dalších. Jsou tu také nově odemčené hromady interiérů, zóny s omezeným přístupem, které jsou bráněny gangstery. Hromady random eventů, které se dějou během hraní, možnost hackovat civilisty, možnost tvořit custom outfity, fast travel, ambush, to že si na nás můžou najmout hackera, který se schová v davu, v autě atp., limitovaný inventář, přepracovaný systém hledanosti a mnoho, mnoho dalších.

    Fakt se to hraje jako moderní hra. Stačí přihodit nějaký grafický mód a hra vypadá jako něco, co vyšlo maximálně 3 roky dozadu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit