Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Jak jsem psal již jinde. Jakmile bude např. výhra v soutěži: Nissan skyline GT-R34, permanentka aspoň na Masarykáč (na rok) a k tomu několik sad pneumatik, začnu mírně nad zřízením Facebooku uvažovat *2* Možná nejde ani tak o tu mapu, jako o poslední dobu plnou masáží "FaceBook". Je to na kdejakém webu (to ještě chápu, uživatelé FaceBooku si mohou propojit různé věci) ale ono to kouká i z každého traileru na hru a bůh ví čeho ještě. Takhle extrémní kampaň jsem už hodně dlouho nezažil a celé mně to jen utvrdilo v tom, že nezřídit si tam účet byla dobrá (osobní) volba. Jak se někde člověku něco nutí, nejlépe zadarmo, nebo za korunu, tak to alespoň mně spíše odradí.
    • Hanzales
      OT - Horší je, že spoustu jiných lidí podobné "akce" lákají a mnohdy i zlákají. Pamatuju mé první kroky v zaměstnání v jednom nezajímavém elektru :) ...a tam byl slušný topinkovač za 649,- Kč. Na tzv. Endcupu byl v akci takový křápek, který byl "zlevněn" na 679,- Kč a lidi jej brali jako diví. Přitom měli za rohem levnější a provedením kvalitnější kousek. Meee :) - OT
  • Pete.palis
    Nedělějte si Facebook...Je to fet *1*
  • Chcete něco zadarmo? Dobrá, ale nejprve nam vyližte prdel na FB. --Paráda.
  • To jak poslední dobou dávají mapy za "něco" mi přijde směšné, zvlášť, když je ještě nedávno byli schopni přidávat jen tak, ve větším množství a hlavně zadarmo jako součást patche.
  • ad závěr článku: :o)
  • e e ja jsem posledni.
  • Ale panove...Ubisoft to ma dobre promakany...kazdej hrac chce ve hre co nejvic a pokud mozno zadarmo tak proc by se nepridal do te skupiny, prodejni cisla AC:B neznam ale rekl bych ze vic jak milion se urcite prodal :-) a s ohledem na popularitu FB tak tipuju ze vic jak milion uzivatelu AC:B ma FB ucet...takhle Ubisoft zveda svou popularitu a tenhle pristup se me celkem i zamlouva :-)
  • Nemám Facebook *5*
    • Nápodobně.
    • J taky nemám a už mě to začíná docela sr*t, protože tohle není první případ, tuším onehdá byla nějaká soutěž na eurogameru a taky tam bylo něco ve smyslu "stačí mít facebook...". Ať si to strčí někam. Není to porušování nějaké veřejné soutěže nebo tak? Twitter apod. by se měl ozvat.
    • *1* A ja myslel ze sem posledni kdo ho nema!
      • Já jsem tak leda jen na FuckBooku
  • no nevím poslední čtenářská recenze bylo neco prisernyho :D
  • Jooo jak je neco zadara tak se muzete posrat..... *12*
    • Nediv se v dnešní době když je něco zadara tak je to událost století.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit