Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nešlo to hned po spuštění. 12 h po vydání to běhalo jak po másle. A stále běhá.

• honcka

včera dopoledne jsem to zkoušel a ty loading time jsou fakt na prd (7800x3d, 64GB RAM, RTX4080) zvlášť věci typu flightschool, kdy většinou loading trvá dýl než samotná lekce, taky nechápu, jak je to rozfázovaný, proč není standarní continue na tom samém místě, obešlo by se to bez jakéholo loadingu. Taktéž v ČR je VFR dost špatný, min si to chce nainstalovat plugin CZ & SK Churches (nezkoušel jsem v 2024), který přidá kostely.

• Doplním podrobnosti. Hra na Steamu/MS Storu stahuje 11,9 GB. Pomalé načítání ve hře, ke kterému včera docházelo už nebylo stahování, ale ověřování aktivace. Server Microsoftu, který má tohle na starost byl včera zahlcen, od dnešního rána byl problém vyřešen a načítání probíhá v pořádku.

Jinak samotné stahování terénu a textur ve hře mají funkční.

• Nemají funkčního nic. Zkoušel jsem opět včera kolem 22 hodiny a do hry se nedalo dostat. 

• To mám asi kliku, já mám za včerejšek odehráno 7 hodin bez problému. Kus kariéry a pak jsem zkoušel nový letadla ve free flightu a všechno v pohodě.

• Derp_1337

"od dnešního rána byl problém vyřešen a načítání probíhá v pořádku"

To se nedá tak jednoduše říct, zda byl problém "vyřešen". Jedná se o problém herní špičky. Na Evropských serverech ráno hraje minimum hráčů, takže by servery neměli mít problém to zvládnout. Teprve až odpoledne (a k večeru) se začnou hráči masivně připojovat a uvidí se, jak servery budou stíhat.

• honcka

Já to zkoušel ráno a přišlo mi to škaredší než 2020 (ČR), taktéž mi to vyhazovalo bandwitch problém (měřil jsem a měl jsem 800Mbit down, 500Mbit up). Vzhledem k tomu, že MS vlastní 20 % celosvětové cloudové infrastruktury, tak mi to přijde jako fail.

•  Je to teda o dost hezčí než předchozí verze. Hlavně tu jsou konečně stromy, které sem sedí. Nasvícení a raytracing tomu taky dost pomáhá. Navíc mi to běží mnohem lépe (to může být tím, že v předchozí verzi jsem měl hodně modů)

Praha taky nevypadá špatně. A uvidíme teda jak to bude vypadat po opadnutí těch problémů se servery. 

https://i.imgur.com/p4S9QPl.jpeg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit