Indiana Jones and the Great Circle – recenze
-
Ti parchanti z Microsoftu to prostě dokázali. Už třetí desítka :)
Bravo. Takový Killer titul snad neměli nikdy.
A opět zdravím hejtry, jsem zvědav co vymyslí.
-
-
Microsoft nedokázal vůbec nic, jen tahat prachy a zavírat studia. Tohle je čistě vynikající práce MachineGames.
-
-
Tak Microsoft je snad pumpuje penězma bez kterých by to asi neudělali. A vydává jim to na své platformě.
Samozřejmě, pokud ti nevoní Microsoft, opěvuj MachineGames.
-
-
Trochu flop argument chválit vydavatele za dobrou hru 😂😅 takže tvou logikou je absolutní fail DA Veilguard chybou EA?
-
-
No a kdo si myslíš že dohlíží na kvalitu ...
Ten co na to dává peníze ne?
Nebo máš dojem že EA vydává hry z dobrého srdce aby se znudění fracci nenudili ještě víc:? :)
Ne vydává to proto, aby vydělali. Na blbé hře ale vyděláš blbě.
-
-
-
Tak očividně MachineGames nezavřeli, a ti pod křídly Microsoftu vytvořili TOP hru. Takže to není Microsoft, ale je to Microsoft. Navíc samotní MachineGames se vyjádřili víckrát, že mají ze spolupráce "radost" a očividně se to zúročilo.
-
-
Já bych se moc neradoval. Takový tvůrci Hi-Fi Rush měli taky radost že dělají s Microsoftem a jak to dopadlo 😂
-
-
Problém byl naprosto mizerné prodeje.
-
-
Jo, prodeje Hi-Fi Rush byly hrozné.
Recenze byly dobré, ale marketing téměř nulový. Když se pak dělala anketa pro současné teenagery, tak (téměř) nikdo o té hře nevěděl. To se projeví na prodejích.
-
-
-
-
-
Přesně! Palec nahoru!
-
-
Ač jsem doufal, moc jsem nevěřil. Však kdy v poslední době to nevedlo ke zklamání? Ale toto vypadá jako opravdu příjemné překvapení, že snad i uspíším už docela nezbytný upgrade PC. Dík za recenzi 🙂
-
Hehe, to se tu pořád řešilo (po zábavách typu redfall), jak Microsoft nemá hry a najednou nevím, kam dřív skočit. Stalker, indy, nedejbože brzo avowed.. krásný starosti s game passem :D
-
-
Tak Stalkera si zahraju minimálně za rok. Teď to nemá cenu, hra není dodělaná.
-
-
Nesmysl. Mohlo by to být samozřejmě odladěnější, ale hra je v pohodě hratelná.
-
-
Hratelná je, ale já si počkám na dodělanou hru. Nechce se mi to hrát dvakrát.
-
-
Dneska jsem dohrál. Kromě dvou vedlejších úkolů naprosto v pořádku. A ne, ted se nebavime o rozbitem A-life, rozbitém AIM u nepřátel či Stamině na 100 metrů běhu:)
-
To si klidně počkej, ale říkat, že je hra nedodělaná, nebo že to nemá teď hrát cenu, je nesmysl.
-
-
Ta hra je určitě "hratelná". Ale pro lidi se slabšími stroji, to "hratelná" je fakt na hranici únosné meze. Internet je zaplněl články, které hráčům radí, jak zlepšit výkon hry.
Stalker 2 by si určitě zasloužil ještě nějakou pořádnou optimalizaci.
BTW: Blíží se vydání Kingdom Come Deliverance 2 a ta hra taky bude mít hodně vysoké HW nároky. Očekávám, že místo toho, aby se Warhorse zaměřilo na optimalizaci, tak se objeví Dan Vávra a prohlásí něco ve stylu "No tak, lidi, nebuďte socky. Kupte si lepší počítač!". 😂
-
-
-
-
-
Tři hry jaro nedělají mladej 🙂
-
Na Avowed se klepu, protože Pillars Of Eternity považuji za jedno z nej RPG a jsem rád, že potom, co Josh prohlásil, že PoE III se fakt nechystá, že toto univerzum pokračuje aspoň v Avowed... Holt kvalita Obsidianu. Doufám, že se Avowed povede. Z počátku se mi opravdu nelíbilo, že z toho udělali prakticky The Elder Scrolls. Dále mě dost značně vadilo, že svět OPĚT zachvátila nákaza. Ty vole zase! Zase nákaza. Ve všech RPG nějaká pos*aná nákaza... No nic, musel jsem to polknout, nicméně se mi nelíbila ani grafika (zejména velmi divné nasvícení) a hlavně přehnaná barevnost. Ale obrátil jsem v momentě, kdy sem viděl poslední obsáhlejší preview. Trošku se to pročistilo + se mi (samozřejmě) líbí důraz na postavy, mnoho dialogových možností a obecně, že to bude pořádně ukecané RPG, kde člověk může být i opravdu zákeřnej a zlej :-) Což je velmi osvěžující. Takže jsem se začal těšit a už to nevidím tak černě. A popravdě mnohem raději podpořím Obsidiany a jejich hry než v únoru taktéž vycházejícího Vávru. Mám sice objednanou KCD II sběratelku, ale ani trochu se mi nechce Vávru podporovat. Fakt jako ani trochu...
-
-
(Ne)podpora Vávry je celkem vtipná, ale chápu a podepisuju :D! Snad to dobře dopadne.
-
-
-
Ano, ano, ano!
-
fuuha, 10/10 ...dufam ze hru nekazia quest markery, preplacany HUD, minimapa a podobne nezmysly