Vytvořte si svého Rooka. BioWare uvolnilo zdarma editor postav pro Dragon Age: The Veilguard
-
vsetci co akoze reagovali na moj prispevok, mne bolo jasne ze ide len o marketingovy tah a nic ine. Len stratit cas na niecom co neskor aj tak v hre nepouzijem (kedze ci ju vobec budem niekedy mat je velmi otazne)
-
pockat, akoze uz si presne nespominam na cele recenzie, ale to ako vazne chybala tvorba vzhladu postavy v DA Weilguard?
ak ano, tak toto je zaujimavy krok ako si zabezpecit publicitu cca mesiac (?) po vydani hry.
Uz len preto ze tvorba vzhladu postavy sa mi zda ako bezna sucast RPG hier... a to aj v ramci BIOWARE hier..
-
-
Ne? V té hře normálně je, ale teď je k dispozici zdarma i pro lidi, kteří si DA nekoupili.
-
-
A k čemu to je dobré? Nějak mi uniká, proč bych si měl tvořit postavu do hry, kterou nemám.
-
-
V podstatě se jedná jenom o laciný PR marketingový tah.
Vývojáři vypustili absolutně zbytečnou funkci a novináři o tom s nadšením píšou. A víš jak funguje lidská mentalita: čím více se o něčem mluví/píše, tím je větší šance, že si to nějaký plebs koupí.
Něco tak základního se naučíš během studia na Ekonomce během prvních dvou hodin marketingu.
-
Tonoucí se stébla chytá 🥹 prodeje Veilguardu budou nejspíš hodně bídné (odhad míň jak 1,5 mil. a to jsem hodně optimistický). Jsem zvědavý co budou dělat dále aby nalákali hráče 😄
-
reklamny tah predsa. dakto si to stiahne, vytvori si char a povie si ze si to chce zahrat ked ma tak krasneho geroja...
-
-
Z pohledu vydavatele je mi záměr jasný, ale spíš nechápu tu druhou stranu. Proč si to mám stahovat a tvořit postavu.
-
-
Aby sis vyzkoušel, že si tam můžeš vytvořit postavu, která se ti bude líbit? Tohle se taky kritizovalo a teď si můžeš vyzkoušet zdarma, jestli je maximální velikost poprsí pro tebe dostatečná. Plnohodnotné demo, kde by byl i tutoriál, by bylo samozřejmě lákavější.
Druhá možnost je prostě to, že některé lidi baví hrát si s panenkami. Nebo chtějí komplexní editor, ze kterého si postavu vytisknou a přiloží k osobnímu deníku pro nějakou stolní hru. Na to jsou i jiné možnosti, ale tohle by mohlo fungovat dobře, pokud ti stačí relativně omezený výběr ras v DA.
-
Je to bizár, taky nechápu. Buď mě hra zajímá a chci ji hrát nebo ne. A žádný editor to nezmění. Jsou to zoufalci.
-
Neřeš, nepátrej...
-
-
-
-
-