Indiana Jones and the Great Circle – recenze
-
V hru jsem věřil naprosto maximálně, kvůli oběma vynikajícím Wolfensteinům. Byl jsem si taktéž jist, že to bude obrovský fan servis. Naprosto jsem nechápal ten hate na všechny trailery (jenže dnes se hejtí všechno...). Ty žvásty v diskuzích, že to bude absolutní propadák a sra*ka. Připadal jsem si, že se oproti všem ostatním dívám na úplně něco jiného nebo že jsem slepej. Viděl jsem doslova v každém záběru tu péči, smysl pro detail, humor, dobrodružství, nádherné lokace, parádní hádanky, vynikající atmosféru a jednoznačně jsem v tom také viděl nejlepší hru všech dob dle původní filmové ságy. Zatím si stojím. Obrovský fan servis. Filmový Indy z toho trčel na sto honů! Milovníci ságy to v tom jednoznačně viděli. Potom jsem si vzpomněl jak moc jsem si užil oba Wolfensteiny od MachineGames (a to jinak doomovky nehraji) a měl jsem jasno, že tohle bude prostě vánoční hit. Jsem hlavně strašně rád, že je to skutečné dobrodružství, že z hoto MachiGames neudělali přiblblou stílečku a lov na nácky. Tohle je naprosto fantastický závěr roku. Díky Aleši za velmi čtivou recenzi!
-
-
Já si s radostí pohejtím, ale vždy až když dotyčná hra vyjde a je to jednoznačně sr... 🥹
Upřímně se spíše nedivím těm co v rozumné míře a konstruktivně hejtí než abych chápal ty, kteří slepě přijímají kdejaký moderní výblitek 😄
-
Machine games toho planovaneho wolfa 3 uz delat nebudou? Tesil jsem se na adu v mechu ! 🤣
-
No nic, jdu si dát opáčko Indyho ságy na bluray, protože chci být před hraním dostatečně saturován! :-D
-
-
Ti parchanti z Microsoftu to prostě dokázali. Už třetí desítka :)
Bravo. Takový Killer titul snad neměli nikdy.
A opět zdravím hejtry, jsem zvědav co vymyslí.
-
-
Microsoft nedokázal vůbec nic, jen tahat prachy a zavírat studia. Tohle je čistě vynikající práce MachineGames.
-
-
Tak Microsoft je snad pumpuje penězma bez kterých by to asi neudělali. A vydává jim to na své platformě.
Samozřejmě, pokud ti nevoní Microsoft, opěvuj MachineGames.
-
-
Trochu flop argument chválit vydavatele za dobrou hru 😂😅 takže tvou logikou je absolutní fail DA Veilguard chybou EA?
-
-
No a kdo si myslíš že dohlíží na kvalitu ...
Ten co na to dává peníze ne?
Nebo máš dojem že EA vydává hry z dobrého srdce aby se znudění fracci nenudili ještě víc:? :)
Ne vydává to proto, aby vydělali. Na blbé hře ale vyděláš blbě.
-
-
-
Tak očividně MachineGames nezavřeli, a ti pod křídly Microsoftu vytvořili TOP hru. Takže to není Microsoft, ale je to Microsoft. Navíc samotní MachineGames se vyjádřili víckrát, že mají ze spolupráce "radost" a očividně se to zúročilo.
-
-
Já bych se moc neradoval. Takový tvůrci Hi-Fi Rush měli taky radost že dělají s Microsoftem a jak to dopadlo 😂
-
-
Problém byl naprosto mizerné prodeje.
-
-
Jo, prodeje Hi-Fi Rush byly hrozné.
Recenze byly dobré, ale marketing téměř nulový. Když se pak dělala anketa pro současné teenagery, tak (téměř) nikdo o té hře nevěděl. To se projeví na prodejích.
-
-
-
-
-
Přesně! Palec nahoru!
-
-
Ač jsem doufal, moc jsem nevěřil. Však kdy v poslední době to nevedlo ke zklamání? Ale toto vypadá jako opravdu příjemné překvapení, že snad i uspíším už docela nezbytný upgrade PC. Dík za recenzi 🙂
-
Hehe, to se tu pořád řešilo (po zábavách typu redfall), jak Microsoft nemá hry a najednou nevím, kam dřív skočit. Stalker, indy, nedejbože brzo avowed.. krásný starosti s game passem :D
-
-
Tak Stalkera si zahraju minimálně za rok. Teď to nemá cenu, hra není dodělaná.
-
-
Nesmysl. Mohlo by to být samozřejmě odladěnější, ale hra je v pohodě hratelná.
-
-
Hratelná je, ale já si počkám na dodělanou hru. Nechce se mi to hrát dvakrát.
-
-
Dneska jsem dohrál. Kromě dvou vedlejších úkolů naprosto v pořádku. A ne, ted se nebavime o rozbitem A-life, rozbitém AIM u nepřátel či Stamině na 100 metrů běhu:)
-
To si klidně počkej, ale říkat, že je hra nedodělaná, nebo že to nemá teď hrát cenu, je nesmysl.
-
-
Ta hra je určitě "hratelná". Ale pro lidi se slabšími stroji, to "hratelná" je fakt na hranici únosné meze. Internet je zaplněl články, které hráčům radí, jak zlepšit výkon hry.
Stalker 2 by si určitě zasloužil ještě nějakou pořádnou optimalizaci.
BTW: Blíží se vydání Kingdom Come Deliverance 2 a ta hra taky bude mít hodně vysoké HW nároky. Očekávám, že místo toho, aby se Warhorse zaměřilo na optimalizaci, tak se objeví Dan Vávra a prohlásí něco ve stylu "No tak, lidi, nebuďte socky. Kupte si lepší počítač!". 😂
-
-
-
-
-
Tři hry jaro nedělají mladej 🙂
-
Na Avowed se klepu, protože Pillars Of Eternity považuji za jedno z nej RPG a jsem rád, že potom, co Josh prohlásil, že PoE III se fakt nechystá, že toto univerzum pokračuje aspoň v Avowed... Holt kvalita Obsidianu. Doufám, že se Avowed povede. Z počátku se mi opravdu nelíbilo, že z toho udělali prakticky The Elder Scrolls. Dále mě dost značně vadilo, že svět OPĚT zachvátila nákaza. Ty vole zase! Zase nákaza. Ve všech RPG nějaká pos*aná nákaza... No nic, musel jsem to polknout, nicméně se mi nelíbila ani grafika (zejména velmi divné nasvícení) a hlavně přehnaná barevnost. Ale obrátil jsem v momentě, kdy sem viděl poslední obsáhlejší preview. Trošku se to pročistilo + se mi (samozřejmě) líbí důraz na postavy, mnoho dialogových možností a obecně, že to bude pořádně ukecané RPG, kde člověk může být i opravdu zákeřnej a zlej :-) Což je velmi osvěžující. Takže jsem se začal těšit a už to nevidím tak černě. A popravdě mnohem raději podpořím Obsidiany a jejich hry než v únoru taktéž vycházejícího Vávru. Mám sice objednanou KCD II sběratelku, ale ani trochu se mi nechce Vávru podporovat. Fakt jako ani trochu...
-
-
(Ne)podpora Vávry je celkem vtipná, ale chápu a podepisuju :D! Snad to dobře dopadne.
-
-
-
Ano, ano, ano!
-
fuuha, 10/10 ...dufam ze hru nekazia quest markery, preplacany HUD, minimapa a podobne nezmysly