Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Ti parchanti z Microsoftu to prostě dokázali. Už třetí desítka :)

Bravo. Takový Killer titul snad neměli nikdy.

A opět zdravím hejtry, jsem zvědav co vymyslí.

• Microsoft nedokázal vůbec nic, jen tahat prachy a zavírat studia. Tohle je čistě vynikající práce MachineGames. 

• frank.horigan

Tak Microsoft je snad pumpuje penězma  bez kterých by to asi neudělali. A vydává jim to na své platformě.

Samozřejmě, pokud ti nevoní Microsoft, opěvuj MachineGames.

• Trochu flop argument chválit vydavatele za dobrou hru 😂😅 takže tvou logikou je absolutní fail DA Veilguard chybou EA? 

• frank.horigan

No a kdo si myslíš že dohlíží na kvalitu ...

Ten co na to dává peníze ne?

Nebo máš dojem že EA vydává hry z dobrého srdce aby se znudění fracci nenudili ještě víc:? :)

Ne vydává to proto, aby vydělali. Na blbé hře ale vyděláš blbě.

• vonTossis

Tak očividně MachineGames nezavřeli, a ti pod křídly Microsoftu vytvořili TOP hru. Takže to není Microsoft, ale je to Microsoft.  Navíc samotní MachineGames se vyjádřili víckrát, že mají ze spolupráce "radost" a očividně se to zúročilo. 

• Carnage666

Já bych se moc neradoval. Takový tvůrci Hi-Fi Rush měli taky radost že dělají s Microsoftem a jak to dopadlo 😂

• Veskoslav

Problém byl naprosto mizerné prodeje.

• Derp_1337

Jo, prodeje Hi-Fi Rush byly hrozné. 

Recenze byly dobré, ale marketing téměř nulový. Když se pak dělala anketa pro současné teenagery, tak (téměř) nikdo o té hře nevěděl. To se projeví na prodejích.

• Corvus

Přesně! Palec nahoru!

• zx_spektrum

Ač jsem doufal, moc jsem nevěřil. Však kdy v poslední době to nevedlo ke zklamání? Ale toto vypadá jako opravdu příjemné překvapení, že snad i uspíším už docela nezbytný upgrade PC. Dík za recenzi 🙂

• JohnyTheZik

Hehe, to se tu pořád řešilo (po zábavách typu redfall), jak Microsoft nemá hry a najednou nevím, kam dřív skočit. Stalker, indy, nedejbože brzo avowed.. krásný starosti s game passem :D 

• Inquisitor

Tak Stalkera si zahraju minimálně za rok. Teď to nemá cenu, hra není dodělaná.

• JohnyTheZik

Nesmysl. Mohlo by to být samozřejmě odladěnější, ale hra je v pohodě hratelná.

• Inquisitor

Hratelná je, ale já si počkám na dodělanou hru. Nechce se mi to hrát dvakrát.

• Veskoslav

Dneska jsem dohrál. Kromě dvou vedlejších úkolů naprosto v pořádku. A ne, ted se nebavime o rozbitem A-life, rozbitém AIM u nepřátel či Stamině na 100 metrů běhu:)

• JohnyTheZik

To si klidně počkej, ale říkat, že je hra nedodělaná, nebo že to nemá teď hrát cenu, je nesmysl.

• Derp_1337

Ta hra je určitě "hratelná". Ale pro lidi se slabšími stroji, to "hratelná" je fakt na hranici únosné meze. Internet je zaplněl články, které hráčům radí, jak zlepšit výkon hry. 

Stalker 2 by si určitě zasloužil ještě nějakou pořádnou optimalizaci.

BTW: Blíží se vydání Kingdom Come Deliverance 2 a ta hra taky bude mít hodně vysoké HW nároky. Očekávám, že místo toho, aby se Warhorse zaměřilo na optimalizaci, tak se objeví Dan Vávra a prohlásí něco ve stylu "No tak, lidi, nebuďte socky. Kupte si lepší počítač!".  😂

• Tři hry jaro nedělají mladej 🙂

• Corvus

Na Avowed se klepu, protože Pillars Of Eternity považuji za jedno z nej RPG a jsem rád, že potom, co Josh prohlásil, že PoE III se fakt nechystá, že toto univerzum pokračuje aspoň v Avowed... Holt kvalita Obsidianu. Doufám, že se Avowed povede. Z počátku se mi opravdu nelíbilo, že z toho udělali prakticky The Elder Scrolls. Dále mě dost značně vadilo, že svět OPĚT zachvátila nákaza. Ty vole zase! Zase nákaza. Ve všech RPG nějaká pos*aná nákaza... No nic, musel jsem to polknout, nicméně se mi nelíbila ani grafika (zejména velmi divné nasvícení) a hlavně přehnaná barevnost. Ale obrátil jsem v momentě, kdy sem viděl poslední obsáhlejší preview. Trošku se to pročistilo + se mi (samozřejmě) líbí důraz na postavy, mnoho dialogových možností a obecně, že to bude pořádně ukecané RPG, kde člověk může být i opravdu zákeřnej a zlej :-) Což je velmi osvěžující. Takže jsem se začal těšit a už to nevidím tak černě. A popravdě mnohem raději podpořím Obsidiany a jejich hry než v únoru taktéž vycházejícího Vávru. Mám sice objednanou KCD II sběratelku, ale ani trochu se mi nechce Vávru podporovat. Fakt jako ani trochu...

• JohnyTheZik

(Ne)podpora Vávry je celkem vtipná, ale chápu a podepisuju :D! Snad to dobře dopadne.

• vonTossis

Ano, ano, ano!

• SlavicBes

fuuha, 10/10 ...dufam ze hru nekazia quest markery,  preplacany HUD, minimapa a podobne nezmysly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit