Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makaronka2

A na Xbox pořád nic co :(

• Corvus

Jako... fajn, ale já si počkám, až bude sedmička kompletní. Potom zakoupím na Steamu kompletní balík. Nehodlám hrát dvě části ze tří a potom tři roky čekat.

• Ty budeš mít 300+h najednou aby sis to projel? 

• Tak to je parádní zpráva, jak to že jsem si toho všiml až teď? Jedna z her, na kterou se opravdu těším....vyjde to dřív, než jsem po portu XVI čekal

ale je pravda, že jsem měl trochu problém s portem Remaku - na 3060ti se mi sice snímky držely nad 60 fps, ale hra se mi bohužel trhala (sice nic závažného, ale rušivě to působilo), nevím, jestli měl někdo obdobný problém.

• Iosephus

Nevím, co si o tom mám myslet. Port první části byla naprostá katastrofa jednak po stránce optimalizace, jednak po stránce ovládání. V FF16 sice optimalizace nebyla žádná sláva, ale aspoň to ovládání vylepšili. Počkám na ohlasy po vydání, ale nejspíš počkám až na nějakou pěkně tučnou slevu.

• V cem presne? Ja prvni cast hral a dohral a problemy si nevybavuju. Samozrejme jsem hral na gamepadu.

• jestli to bude optimalizované stejně "kvalitně" jako předchůdce nebo FFXVI, tak to bude pro většinu lidí z konzole spíš downgrade

• bolo by fajn pridat aj ten obrazok s odporucanymi poziadavkami na cca akej zostave co dostanete/dosiahnete.

kazdopadne, hra bude musiet ppockat, teraz je tych hier nejakej viacej naraz. u mna najskor to vidim jar/skore leto 2025)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit