Kingdom Come: Deliverance 2 aspiruje v Česku na titul nejprodávanější hry roku 2025
-
Moc to všem, co na tom dřeli a nalili do toho svoje úsilí přeju. Konečně sem měl příležitost a čas si to zahrát a asi jsem extra divnej, ale nejen že mě to po 12 hodinách neuvěřitelně nudilo, ale doslova s*alo. Takhle sem se nerozčiloval snad u ničeho, možná naposledy u jedničky. Nádherný lesy, příroda, přírodní zvuky, jako bych byl fakt venku v létě, ale všechno vostatní ... herní mechaniky opět překombinovaný, úplně nesmyslně složitý, scénář a dialogy jsou jak z ochotnickýho vesnickýho divadla, to samý dabérský výkony. Kamera a animace v dialozích dvacet let starý. Questy nenápaditý, zase řeším vraždy ze msty a žárlivosti, ukradený zelí a ztracený dcery. Jeden quest je 15 zastávek ke slepičce a kohoutkovi, tam a zpátky. Cestou narazím na lupiče, kteří mi locknou vytahování meče, načež umírám a kvůli debilnímu save systému loaduju 15 minut nazpátek. Prostě ne, takhle hra by mě stála zdraví.
-
-
Naprosto souhlasím, ve všem. Taková ta hra je. Ty úkoly jsou doslova otravný.
-
-
Naprosto zaslouzeny uspech. Uvodnich 5-7h se musi doslova protrpet, ale pak to nabere grady. Z Henry uz najednou po par hodinach neni uplne nemehlo a pribeh se zacne uspokojive rozjizdet. Nejen hlavni questy jsou opravdu skvele napsane.
Porad se jeste motam okolo Trosek a za sebou uz jsem ve hre nechal slusnou spoust. 25h+ odehrano a mam pocit, ze se hra teprve poradne rozjizdi.
-
-
Dokud nenajdeš UFO, neopouštěj Trosecko a menší rada, jakmile se dostaneš do Kutnohorska a nemáš už solidně vymakaného Jindru, tak řekněme, že peklo je ještě očistec oproti tomu, co se tam děje:)
-
-
Takže nespěchat :-D.. Copak UFO, ale "Let Me Solo Her!" tu chci najít.
-
-
Pod mlýnem, na paloučku:)
-
-
-