Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám tuto hru opravdu rád, také mých skoro 300hod. mluví za vše, nicméně tento patch se opravdu nepovedl,  hru jsem dohrál 2krát a po patchi jsem ve hře objevil tolik bugů, místo kde můžete přespat, tak vás v noci vyhodí stráž, Menhart mě nechce pustit na další turnaj, údajně jsem něco provedl v KH a nepomůže nic, střelecký turnaj za havíře nelze vubec udělat, ve vojenském táboře se stává, že se do uličky postaví 20 NPC i s koňmi a jen tak tam stojí a čumí atd atd, všechny tyto věci se mi před patchem nastávali, to že na tom patchi pracovali více než 5 měsíců, tak vůbec to neotestovali v takovém stavu to nemělo být vůbec vydáno.. 

• Veskoslav

Je to možné, že tam jsou, ale zrovna dneska jsem vyhrál danou soutěž s Havíři. Ano, zaseknuté dveře například v Díře u mého pokoje se občas staly (zjistil jsem, že občas se to zablokuje, když hru shodíš přes Alt+tab. Turnaj mám třeba já v pohodě, kolega jako ty a třetí kolega také naprosto v pohodě a jsme ve finálním kole za 1200:) Zatím jsem skupinu 20 NPC zasekaných takovým způsobem nikde nepotkal. Ani v Zikmundově táboře a ani v Kutné Hoře.

• Dondae

Mimochodem našel něko využití pro ty klíče co týpek na Trosecku prodává pod mostem? Koupil jsem od rybářovi chaty, rybáře znám ale stejně mi není moc jasné co to má otevírat...

• Inquisitor

Chystal jsem kupovat, ale když to tady tak čtu, tak raději ne:)

• Derp_1337

Co na to říct? Haters gonna hate.

Vávru nemá rádo spousta lidí, protože je to absolutně namyšlený ignorant, který mluví nesmysly. Ten člověk si nezaslouží úspěch.

Ale zase na druhou stranu ta hra je celkem dobrá. Nenech se odradit nějakou diskuzí.

• matejhanc

Ten člověk si nezasloží úspěch? :D :D Větší nesmysl jsem dlouho nečetl :D

• Derp_1337

Děkujeme za sdělení vašeho názoru a posíláme klíčenku.

PS: A jestli je pro tebe tak těžké pochopit psaný text, tak tady máš vysvětlení. To "nezaslouží" si přelož jako "spousta lidí mu to nepřeje".

• matejhanc

Ahá! Tak takhle to je!   :D

• Protože má vlastní hlavu a nějaké kontroverzní názory, tak si nezaslouží úspěch? Co to je za kec. Takový řeči se vedli za komára. Kdyby neměl vlastní hlavu a nedělal si věci podle sebe, tak ta hra nikdy nevznikne. On byl ze začátku ten tahoun.

Já taky s Vávrou v mnohém nesouhlasím (co se týká politiky a dalších věcí) a řeším to zkrátka jenom tak, že ho nečtu a nesleduju. Sleduji pouze rozhovory, kde mluví o hrách.

Ale za to, co udělal pro malý český herní rybníček si ten úspěch a peníze absolutně zaslouží a právoplatně je to největší osobnost v českém herním průmyslu. To je zkrátka nezpochybnitelný fakt.

• Derp_1337

"On má vlastní hlavu a nějaké kontroverzní názory".

Hele, ty jsi asi nikdy nečetl ty jeho názory, co? Kdyby jsi to četl, tak by jsi věděl, že občas mele úplné nesmysly. Jeho názory často oscilují někde mezi "to snad nemyslí vážně?" a "očividný troll, který provokuje".

Ale klidně mu ten úspěch dopřej. Nikdo ti to nebere. Jenom nebuď překvapený, že se najdou lidi, co ho nemají rádi kvůli jeho hloupým kecům.

• Zajímá mě jeho práce, ne jeho názory. Takže netrávím čas tím, že čtu jeho posty na facebooku. Tebe to asi děsně štve a přesto mu ten svůj čas dáváš. :-) 

• lito

podle toho, co jsi tady předvedl na začátku diskuze, bych si tipl, že tě zajímají i jeho názory. 😉

A zcela upřímně odělit dílo od takové lopaty, je zcela nemožné. 

• Reakce na příspěvek:

Aha, to by mě zajímalo podle čeho soudíš. Když jdu do kina na film, tak mě taky nezajímají nějaký nekorektní vtípky režiséra, který to napsal před 15 lety na Twitter, viz. James Gunn. Nebo když si jdu koupit rohlík do samošky, abych se ptal prodavaček z jakýpak je to pekárny, aby to náhodou nepatřilo pod Babiše, kterýho taky nemusím a myslím, že škodí ČR určitě mnohem více než nějaký Vávra svými konspiračními posty na FB.
                Jak Babiš, tak Warhorse zaměstnávají mraky lidí, kteří nemají s jejich názory nic společného. Takže když si nekoupím hru, pod kterou je Vávra podepsaný, tak tím nepoškodím ani tak Vávru samotnýho (který už ty peníze ani nepotřebuje), ale samotný vývojáře, kteří na tom roky makali, aby měli aspoň na hypotéku.

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Hele, jedna věc je nějaký 15 let starý příspěvěk, který byl napsaný v úplné jiné době, kdy se některé věci moc neřešili.

Něco jiného je pořád plodit strašné nesmysly, psát konspirační teorie a pasivně-agresivně urážet jiné lidi.

• Dondae

Tak záleží co od toho očekáváš... Mně jednička moc neoslovila. 

Dvojka jo a začátek na Trosecku byl skvělý ale po přechodu na Kutnohorsko se u toho držím so so. Už je to trochu zdlouhavé a pro kompletionisty máš perky sesbírané docela brzo a nic takového jako "end game" tu moc není (Jako třeba kup si dům v Kutné hoře, sestav tu a tu zbroj atd atd, Sesbírej zkušenosti na legendarní perk na lvl 31)

Taky nevím jestli je to hra, která je vhodná pro ty co chtějí více konců  hry. Zatím mně přijde, že to nějaký závažný volby, které ovlivní další příběh moc nemá... To spíš u těch vedlejších úkolů...

Ale jako relax dát si jednou za čas nějaký questík dobrý...

Edit: Na výrazný bugy, které by hru omezovali jsem nenarazil...

• Veskoslav

Jedu podruhé (protože jsem no, pár věcí podělal v té první herní srandě) a naprosto v pohodě. 

• BohumilCisar

Zatím po 50 hodinách hraní fakt nechápu ten hype a devítkové až desítkové hodnocení. Já se musím vyloženě přemáhat, abych u té hry vydržel jen ze zvědavosti, jak se bude vyvíjet hlavní příběh. Místy mě ty totálně překombinované mechaniky se*ou tak neuvěřitelně, že mám chuť placku hodit na Bazoš. Teď třeba musím bránit tvrz v luxusním měšťanském oblečení, protože hra nedovolí se v té pasáži převlíkat ani když zrovna s nikým nebojuji. Nevím, jestli jsem smolař, ale na tyto nasí*ací momenty a různé další nelogičnosti narážím prakticky nonstop. Kluci z Vortexu byli jediní, co měli koule přiznat, že v některých ohledech ta hra naprosto nefunguje a hned za to schytali hate. Autorům ten úspěch fakt přeju, minimálně enviroement artistům, bych dal řád zasloužilých umělců, ale jinak to asi fakt není hra pro mě. Není vůbec těžká, souboje dávám s prstem v nose, jen je to prostě strašně překombinované, nedomyšlené, nevyvážené, moc ukecané, zdlouhavé a prostě vždycky když to vypnu, tak mám pocit, že jsem ten čas u toho měl strávit jinak.

• Jo taky sem měl Fancy hadry když sem léčil s Klárou ty vojáky pak ráno když zaútočili na nebakov sem byl jedinej v civilu v těch cutscenach a nemohl sem se převlíknout teď ti hraju podruhý a už sem si na to dal pozor tak nevím možná to opravili, každopádně s tím převlíkanim se mi to stalo ještě někde už nevím 

• Veskoslav

No tak to je spíše tvůj problém. Nikdy se mi nestalo, že bych válčil v hadrech pro to nevhodný. A i když v jedné scéně jsem měl na sobě "nevhodnou" sekci zbroje, tak fakt mi hra nebránila se převléct, i když se v okolí bojovalo.

• Stalo se to víc lidem včetně recenzenta na Vortexu. A ještě se ti hra vysměje tím, že NPCčka, se kterými se v těch honosných hadrech vykecáváš, se vyzbrojit stihnou a ty tu možnost nedostaneš.

A že nenosíš nic jiného než zbroj? No, já se taky nerad převlékám, ale spousta lidí to ráda roleplayuje a když už hra nabízí spoustu různých oblečků navíc s různými statistikami pro konverzace, tak to prostě využívají.

• Veskoslav

To platí možná tak ze začátku, kdy člověk má fakt mizerné staty v zakladu. Postupně to měníš i díky perkům jako květinové dítě, roztomilý pejsek akt. Takže odpadne nutnost se plazit v něčem honosném:) Pak už se hodí mít "pouze" plně bitevní, zlodějský a pak "šašek/měšťan". Je to stejné jako když si lidé stěžovali, že je přepadnou při cestě a nemohou změnit zbroj:) 

• BohumilCisar

No není to můj problém. Hra sama se chlubí tím, že můžeš mít předdefinované sloty na různé outfity, abys mohl využívat např. toho, že drahé měšťanské oblečení ti dá mnohem vyšší charisma, tím pádem se mohou rozhovory vyvíjet jinak, než když mám na sobě zbroj a nebo třeba můžeš mít tmavé lehké hadry pro stealth a já toho jen prostě využíval. To, že tě hra v questech několikrát dostane do situace, kdy se tato featura obrátí proti hráči a pak máš na výběr buď absolvovat souboj v totálně nevhodném outfitu s nevhodnou zbraní (kterou taky nemůžeš změnit) a nebo loadnout poslední save, který může být daleko zpátky, je za mě prostě špatný game design. 

• Veskoslav

No já mám na "zbroji" stejné charisma jako v městských hadrech:) A ne, zbytek je prostě něco, s čím musíš počítat. Jako sorry, ale to není Dragon Age nebo Skyrim:)

• BohumilCisar

Píšeš úplné nesmysly. Outfity nejdou měnit během bitev i když Henry zrovna není součástí boje, prostě to hra nedovolí a nadává na to mraky lidí na fórech. To, že tobě se to nestalo je protože prostě pořád chodíš v brnění a nevyužíváš očividně přepínání outfitu. Brnění má v první části hry poloviční charmisma jako dobrý oblek, tak nelži. Už se mi i stalo, že mi hra z nějakého důvodu při questu odepla můj meč, který byl součástí outfitu a nevšiml jsem si toho, pak začal souboj, před kterým mimochodem byla animace, jak se všichni chystají a já pak musel jak ocas bojovat pěstmi. Na tak špatný game design se prostě nedá argumentovat kravinou typu "toto není Skyrim". 

• Veskoslav

Proč kecáš? Kvůli tobě jsem si načetl staré savy. Nebákov? Převléknout se dá. A to minimálně hned na začátku a pak když jdeš bojovat na dolní náměstí. Suchdol? Převléknout se dá. A to včetně před finálním nájezdem.

A nevyužívám? Kámo, co si tak přečíst, co jsem tady psal. Navíc Trosecko, pokud nejsi úplný mamlas, opouštít minimálně s +18 charisma na válečném slotu....A kdo to nemá, tak to fakt hraje blbě a nebo si nečte, jaké perky si aktivuje.

A pokud máš na postavě jenom jednu zbraň, tak opět. Hraješ to jak mamlas. Minimum je mít rytířský pás a ano, dvakrát mi hra odepla hlavní zbraň, což ano, je chyba vývojářů. Tvá chyba pak ale je, že nemáš žádnou rezervní:)

• BohumilCisar

Reakce na příspěvek:

Teď jsem taky načetl staré savy, abych ti dal případně za pravdu a při obraně Nebákova se prostě převléct nedá, hodí to hlášku "v boji se nemůžeš převléknout" - PS5, verze 1.2p. Jestli to tobě jde, tak už to smrdí bugem, který se vztahuje jen na nějaké kombinace oblečení a výbavy. Trosecko jsem mimochodem opouštěl s charisma 18 na bojovém slotu a 26 na měšťanském bez perků. 

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

No možnost je pak i ta, že oba máme nakonec pravdu a PC a PS5 verze se prostě "liší". Ale je to divné:(

Ono záleží i jaké má člověk brnění a i když jedu loupeziveho rytíře, mám 30:)

• lito

Reakce na příspěvek:

Beztak si to Veskoslav namodoval :D.

• Veskoslav

Reakce na příspěvek:

Zklamu tě. Jak první, tak druhý díl bez módu:) Naposledy jsem měl mód v Zaklínači 3 a to, že můžeš rychle cestovat odkudkoliv a nemusíš k rozcestníku:)

• Není to hra pro tebe. Zkus Minecraft. 

• Johny666

nekecej, to, že nikdy nevíš, kdy přijde cutscéna a po ní boj, který ti nedovolí si vzít zbroj je jedna z horších mechanik a je to fakt. zvlášť ze začátku, kdy nemáš koně a ve zbroji popoběhneš sotva pár metrů jsem taky nosil obyč hadry a vždy v takový situaci musel loadovat.

hru mám dohranou, skoro 100 hodin v ní, ale tohle mě štvalo natolik, že jsem hrál s quick save modem, protože hrát znova půlhodinové úseky, to by mi tu hru absolutně znechutilo a nedohrál bych jí vůbec.

• Veskoslav

No, hlavně jsem neměl nějak důvod chodit v něčem jiném než ve zbroji, pokud jsem nekradl. Jediný důvod nosit honosné hadry byla svatba a ještě jedna sekce. Jinak nebyl důvod.

• Johny666

to, že nevyužíváš jiné outfity a hraješ jen jeden styl hry je sice hezké, ALE

absolutně neřeší to, že když začne souboj, NEMŮŽEŠ změnit ani jednu část výzbroje. možná se to s nějakým patchem změní, ale první měsíc po vydání to prostě nešlo. takže odpověď "já stejně chodil v armoru" je platná, jak mrtvýmu zimník.

• Nemožnost změnit výzbroj v boji, je v zásadě v pohodě. Když cestuješ nebo lezeš, kam nemáš, máš být připravený na boj nebo na útěk.

Problém je jen u těch nenadálých bitev po cutscénách. Řešení by v zásadě mohlo vypadat tak, že hra Jindru nechá v místnosti, kde se odehrávala konverzace a dá mu minutu na otevření inventáře. Při pokusu odejít z místnosti dřív se zeptá, jestli se opravdu chceš zapojit do boje.

Hráčova truhla v dané místnosti by mohl být malý nerealistický bonus pro non-hardcore obtížnost. Kdyby to ale chtěli dotáhnout v realističnosti co nejdál, mohl by Jindrovi někdo říct, že pokud nemá zbraně a zbroj s sebou, může si "půjčit" nějakou základní výbavu, co se tam zrovna válí v koutě.

• Johny666

Reakce na příspěvek:

to je prilis slozite... proste kdyz zacne boj  poslat do inventare a nechat zmenit outfit ... tot cele .. ne jako nejapnej pitomec kricet, ze "jsem stejne chodil v bruneni(je urcite z brna) " a pak laht, ze to nikdy nikdo nezazil... ja to zazil tolikrat...  az jsem si stahnul quicksave mod ... no. sice to tak autor nezamyslel, ale ja jsem si tak tu hru uzil. a to jde vice, nez se nechat frustrovat nesmysly.

• dworkin

Vávro, podařilo se ti vydat hru, která nebyla úplně rozbitá, tak sis spravil chuť tímhle patchem, viď? 😀 Číst si ty stovky komentářů na Redditu a jinde, co všechno tenhle patch rozbil... taková ostuda!

• 0011

Jj ráno zapnu hru abych vyzkoušel nového bradýře, jdu hru uložit do hospody a heleme se, abych se dostal do svého pokoje musel jsem okrást šenkýřku o klíč a stejně jsem vnímaný jako kriminálník když tam vlezu, přestože v truhle mám svoje věci

• lito

tohle jsou srandy, ale četl jsem, že to lidem na PS5 wiplo savy. 😬

• Nepovedlo se něco podobného i Larianům s posledním updatem BG3? Kamarádka byla dost naštvaná, že přišla o honor mode postup v poměrně pokročilé fázi. V každém případě je to pořádný fail, nijak to neomlouvám.

• lito

jo, povedlo, ale to bylo u Xbox verze.

• J.V.Stalin

To jde? Vždyť na PS5 máš vždy zálohu v cloudu. Nebo já si teda nepamatuju že by se mi něco takovýho kdy stalo. A to jsem zažil hry který mi save rozbily, ale to sem právě vyřešil stáhnutím z cloudu.

• lito

erase všech savů a přepsání savů v cloudu novými. 

• Smegma

Jo, tohle se mi kdysi stalo u Demon's Souls. Od té doby jsem si vypnul automatický upload do cloudu a vždycky to dělám manuálně. Těch pár sekund co tomu musím věnovat je nic proti prosranejm 60 hodinám postupu.

• 0011

No... vzhledem k tomu, že tam mám 170 hodin tak to by se mi opravdu nelíbilo 

• Hm a rozbilo to quest s Kozinou. Nejde ho ted najit. Overeno na redditu 😕

• Derp_1337

No já od začátku očekával podobné problémy jako při prvním Kingdom Come. Raději počkám aspoň půl roku než většinu bugů opraví.

• KCD2 byla oproti jedničce nádherně odladěná, to se vůbec nedá srovnat.

• Derp_1337

Tak KCD1 byl velký bugfest. Oproti němu je každá druhá hra "nádherně odladěná".

• V době vydaní ano. To jsem dokonce na dlouhou dobu odinstaloval a nainstaloval až po vydání toho cz dabingu. A musím říct, že už tam tolik bugů rozhodně nebylo a dalo se to v klidu celý odehrát. Za cca 150 hodin žádný větši bug. Dvojka je teda odladěná dobře; ale ještě nejsem na Kutnohorsku, kde to třeba kamošovi už nejaký bugy vyhodilo. ;-)

• Duncan66

ja bych tedy radeji uvital narocnejsi souboje, delsi herni bodu pri zaverecnem braneni Suchdola, kdy jsou ted nektere videosekvence delsi, nez samotne hrani a dalsi neduhy a nedodelky, nez mit moznost Jindrovi udelat jiny strih a vousy....

• KIMCID

Paráda

• Takze vlastne za vsechno palec nahoru :)

• Neříkal kdysi Vávra, že by se hry měli vydávat bez chyb?

• Thanquol

Vávra je prostě tydýt. To musí uznat i ti, co se k němu ve své vlastní malosti a bezvýznamnosti musí asociovat. 

Nic proti KCD2. Nehraju,  ale objektivně uznávám, že ta hra je velký úspěch.

• unicz

Vydali to rozbité? Ne. Hotovo 😉

• Thanquol

Samozřejmě že to "vydali rozbité", jinak by to nemuseli patchovat. A bohužel, jak jednou něco naprogramuješ s chybami, tak se vždy opravou otevřou jiné. To je zjednodušeně řečeno zákon Matrixu. 

• Upřímně by mě zajímala alespoň jedna větší hra, která po vydaní nedostala ani jeden patch. Nezledě na to, že patchem se neopravují pouze chyby, ale přidávají i nový věci a nebo fungující věci se vylepšují - balancují (třeba systém financí, bojových atributů nebo jídla atd.). V patchi přišel i například ten CZ dabing u jedničky.

Třeba opěvovaný The Witcher 3 dostal mraky patchů a v době vydaní obsahovat mraky chyb, které v průběhu dalších měsíců nebo let bylo potřeba opravit.

• twicer

Hmm vydávání her co se nemusí patchovat, tak to jsem ještě za ty desítky let nezažil.

• Widl_CZ

To se snaží právě dohnat tímhle patchem :) Spoustě lidí to běží o poznání hůř než před ním a vyrojily se i nové bugy v questech.

• Proky

Jsou chyby a chyby. Chápu, že ho nemáš rád. Ale hru jsem dohrál a nějak si nepomatuji na nějaký crash bug atd. Takovéhle malé chyby a úpravy jsou v pohodě. 

• Osobně mi jeho názory úplně nesedí, ale KCD1 mám moc rád a KCD2 si za pár let taky zahraju. Ale jak říkám, kdysi se nečím takovým dušoval :D

• Proky

Úplně bez bugů je skoro nemožné. Ale tak porovnej to s jinými AAA hrami a uvidíš, že KCD2 je skoro bez game breaking bugů, na to jak je open world a co v ní můžeš dělat. 

• 0011

Dokážu oddělit osobnost od díla o tvůrci si myslím svoje, ale hrám rozumí a obě KCD miluju, nicméně jde to, ale je fakt že ty hry, které jsou vypolishované, mají za sebou mnohem větší tým vývojářů a větší rozpočet.  Možná s větším rozpočtem - nechci spoilerovat, ale pokud to neuzavřou v DLC tak si myslím že trojka by mohla být, klidně i s Jindrou jako hlavním hrdinou, ale samozřejmě že DV bude tvrdit, že jeho příběh je uzavřený a že na trojce nemakají bla bla bla Dohrál jsem to na series x a napsalo mi to 2x za hru něco jako too many npc aggro save the game imminent crash, ani jednou jsem to nestačil savenout, ale v těch situacích kde se mi to stalo bych stejně loadoval. Jako hra je v mnohem lepším stavu než jednička při vydání, to jo, ale teším se až to opraví, ale v tom případě bych uvítal new game +, 2 vedlejší úkoly jsem kvůli bugům nemohl dodělat a docela rád bych si vyzkoušel tu powerfantasy. Jindy by to za mě byla hra roku, jenže za chvíli vychází Xenoblade Chronicles X a je to poprvé co se k tomu dostanu a od oznámení se na žádnou jinou hru netěším tak moc. Každopádně uznávám, že je to nejlepší Česká hra, akorát ani té se nepodařilo úplně zbavit nálepky eurojank ani s větším rozpočtem oproti hrám ze stejné "kasty", možná příště to vyjde, podobně jako to vyšlo CDPR s třetím zaklínačem.

• CHROCHT

Hm, port Xenoblade Chronicles X ještě nevyšel a už je hra roku? To je velmi... zajímavé? Asi?

• hulibalda

"Jindy by to za mě byla hra roku, jenže za chvíli vychází Xenoblade Chronicles X a je to poprvé co se k tomu dostanu"

No... už v březnu mít jasno co by byla hra roku a pak ještě dodat že jiná hra, kterou jsi ani nehrál bude ještě lepší... Hm tomu říkám pořádnej postoj. Klobouk dolů.

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Tak Xenoblade Chronicles X je mnohými hráči považována za legendární hru. A nějaký remaster s dost velkou pravděpodobností kvality té hry neudělá horší. Tudíž se dá předpokládat, že to bude velmi dobrá hra. 

Ale 0011 samozřejmě použil trochu nadsázku, když řekl, že to bude hra roku.

Samozřejmě kdyby to byl remaster na PC, tak by většina lidí měla strach, že to vývojáři nějak pokazí. Šance jsou 50:50 u těchhle předělávek z konzolovek.

Ale jelikož je to remaster z jedné Nintendo konzole na jinou, tak Nintendo je známé tím, že si většinou pohlídá kvalitu.

• 0011

Reakce na příspěvek:

Hele, představ si hru, která vyšla před 10 lety, byla obecně skvěle přijímána a je na ní spousta recenzí a rozborů. Teď si představ, že jsi hrál všechny ostatní díly a je to jedna z tvých nejoblíbenějších sérií všech dob. Jinými slovy vem si ten svůj klobouk a naraž si ho.... na hlavu 😉

• Proky

Reakce na příspěvek:

Kvůli pár fanboyům to nebude hra roku. Vem si zpět klobouček :) Popravdě tu hru ani neznám a ani nevím, jak byla obecně přijata a kolik lidí ji hrálo, ale tvrdit, že to bude hra roku, protože ji má komunita hry ráda, je divné.

• 0011

Reakce na příspěvek:

Tak hele vy chytrolíni, za prvé klobouk je hulibaby, za druhé jasně píšu "pro mě" = nikomu to necpu že by to tak měl mit a tento názor je zcela jasně konzistentní v dalších příspěvcích. KCD 2 Mám krabicovku gold edici se season passem a pokud tu hru nedojebou úplně tak je i dohraju, ale mě spíš přijde že jsem šlápl na kuří oko nekritických obdivovatelů Dana Vávry se selektivními čtecími schopnostmi 😉

• hulibalda

Reakce na příspěvek:

Jinými slovy jsi ji ještě nehrál (já třeba ano už na WiiU) ale už máš 100% jasno, jen proto že byla skvěle přijímána. Jo, to dává smysl 😂

• lito

Reakce na příspěvek:

pokud máš nahráno Xeno ságu a jedna hra ti chybí, tak dokážeš odhadnout, že pro tebe bude nejlepší hra roku. 

Já loni věděl, že Rebirth, DD2 a SH2  budou pro mě nejlepší hry roku a opravdu to tak bylo, za ty roky člověk ví, co ho bude bavit  nejvíce. 

Letos mám Death Stranding 2, MGS 3 remake .

• 0011

Reakce na příspěvek:

Už teď vím, že ač je KCD2 skvělá hra, je to opět rozbitý bordel, po téhle úžasné "opravě" nemůžu spát ani v jedné hospodě, takže to pro mě hra roku nemůže, to samé jako jsem to měl s BG3. X je pro mě jako pro fandu mecha splněný sen, akorát Wii U jsem považoval za příšerný koncept a v té době vlastnil jenom 3DS. Hrál jsem všechny ostatní hry a za mě je to vrchol žánru JRPG a na port X jsem čekal roky, naštěstí ne marně, takže se na něj prostě hodně těším, to že to nedává smysl tobě neznamená, že to nedává smysl mě, každopádně děkuju za názor a posílám banán, můžeš si ho narvat tam co ten klobouk 😛

• Derp_1337

Jo, Xenoblade Chronicles X můžu vřele doporučit. Je to fakt skvělé.

Jedinou špatnou věcí na té hře je fakt, že se nedělá na pokračování.

• 0011

Reakce na příspěvek:

To nemůžeš vědět. Zrovna tak můžou vydáním X testovat vody nebo už na X2 dávno dělat a nalákat fanoušky portem X

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

No vývojáři Monolith údajně už několik let dělají na nějaké nové akční hře, která bude vybočovat z jejich současných RPG her. Takže nejdřív musí vyjít tahle hra.

No a v současné době Monolith prý najímá nové lidi pro nějakou "novou" RPG. Fanoušci Xenoblade nejsou moc nadšení z toho, že to má být nějaké "nové" IP. Ale zase na druhou stranu se objevili lidi, kteří spekulují, že to je jenom krycí manévr pro další díl ze série Xenoblade. Tak uvidíme. Ale jedno je jisté, ještě si nějakou dobu počkáme než to vyjde.

• Reakce na příspěvek:

Monolith může těžko najimat lidi na nějakou novou hru když ho Warneři zavřeli a rozpustili a ta hra byla tuším Wonder Woman která je logicky...zrušena jelikož studio už neni

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Markvarte, jak tady 0011 napsal níž: spletl sis firmy.

• 0011

Reakce na příspěvek:

Mistře Markvarte, není Monolith Soft(vlastněný Nintendem) jako Monolith productions, které myslíš ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit