Kingdom Come 2 vylepšuje souboje, kořist i plížení. Obří patch opravuje přes 1000 chyb
-
to je prilis slozite... proste kdyz zacne boj poslat do inventare a nechat zmenit outfit ... tot cele .. ne jako nejapnej pitomec kricet, ze "jsem stejne chodil v bruneni(je urcite z brna) " a pak laht, ze to nikdy nikdo nezazil... ja to zazil tolikrat... az jsem si stahnul quicksave mod ... no. sice to tak autor nezamyslel, ale ja jsem si tak tu hru uzil. a to jde vice, nez se nechat frustrovat nesmysly.
-
Ahá! Tak takhle to je! :D
-
Hele, jedna věc je nějaký 15 let starý příspěvěk, který byl napsaný v úplné jiné době, kdy se některé věci moc neřešili.
Něco jiného je pořád plodit strašné nesmysly, psát konspirační teorie a pasivně-agresivně urážet jiné lidi.
-
Děkujeme za sdělení vašeho názoru a posíláme klíčenku.
PS: A jestli je pro tebe tak těžké pochopit psaný text, tak tady máš vysvětlení. To "nezaslouží" si přelož jako "spousta lidí mu to nepřeje".
-
Nemožnost změnit výzbroj v boji, je v zásadě v pohodě. Když cestuješ nebo lezeš, kam nemáš, máš být připravený na boj nebo na útěk.
Problém je jen u těch nenadálých bitev po cutscénách. Řešení by v zásadě mohlo vypadat tak, že hra Jindru nechá v místnosti, kde se odehrávala konverzace a dá mu minutu na otevření inventáře. Při pokusu odejít z místnosti dřív se zeptá, jestli se opravdu chceš zapojit do boje.
Hráčova truhla v dané místnosti by mohl být malý nerealistický bonus pro non-hardcore obtížnost. Kdyby to ale chtěli dotáhnout v realističnosti co nejdál, mohl by Jindrovi někdo říct, že pokud nemá zbraně a zbroj s sebou, může si "půjčit" nějakou základní výbavu, co se tam zrovna válí v koutě.
-
to, že nevyužíváš jiné outfity a hraješ jen jeden styl hry je sice hezké, ALE
absolutně neřeší to, že když začne souboj, NEMŮŽEŠ změnit ani jednu část výzbroje. možná se to s nějakým patchem změní, ale první měsíc po vydání to prostě nešlo. takže odpověď "já stejně chodil v armoru" je platná, jak mrtvýmu zimník.
-
Ten člověk si nezasloží úspěch? :D :D Větší nesmysl jsem dlouho nečetl :D
-
Je to možné, že tam jsou, ale zrovna dneska jsem vyhrál danou soutěž s Havíři. Ano, zaseknuté dveře například v Díře u mého pokoje se občas staly (zjistil jsem, že občas se to zablokuje, když hru shodíš přes Alt+tab. Turnaj mám třeba já v pohodě, kolega jako ty a třetí kolega také naprosto v pohodě a jsme ve finálním kole za 1200:) Zatím jsem skupinu 20 NPC zasekaných takovým způsobem nikde nepotkal. Ani v Zikmundově táboře a ani v Kutné Hoře.
-
Aha, to by mě zajímalo podle čeho soudíš. Když jdu do kina na film, tak mě taky nezajímají nějaký nekorektní vtípky režiséra, který to napsal před 15 lety na Twitter, viz. James Gunn. Nebo když si jdu koupit rohlík do samošky, abych se ptal prodavaček z jakýpak je to pekárny, aby to náhodou nepatřilo pod Babiše, kterýho taky nemusím a myslím, že škodí ČR určitě mnohem více než nějaký Vávra svými konspiračními posty na FB.
Jak Babiš, tak Warhorse zaměstnávají mraky lidí, kteří nemají s jejich názory nic společného. Takže když si nekoupím hru, pod kterou je Vávra podepsaný, tak tím nepoškodím ani tak Vávru samotnýho (který už ty peníze ani nepotřebuje), ale samotný vývojáře, kteří na tom roky makali, aby měli aspoň na hypotéku. -
podle toho, co jsi tady předvedl na začátku diskuze, bych si tipl, že tě zajímají i jeho názory. 😉
A zcela upřímně odělit dílo od takové lopaty, je zcela nemožné.
-
Zajímá mě jeho práce, ne jeho názory. Takže netrávím čas tím, že čtu jeho posty na facebooku. Tebe to asi děsně štve a přesto mu ten svůj čas dáváš. :-)
-
"On má vlastní hlavu a nějaké kontroverzní názory".
Hele, ty jsi asi nikdy nečetl ty jeho názory, co? Kdyby jsi to četl, tak by jsi věděl, že občas mele úplné nesmysly. Jeho názory často oscilují někde mezi "to snad nemyslí vážně?" a "očividný troll, který provokuje".
Ale klidně mu ten úspěch dopřej. Nikdo ti to nebere. Jenom nebuď překvapený, že se najdou lidi, co ho nemají rádi kvůli jeho hloupým kecům.
-
Upřímně by mě zajímala alespoň jedna větší hra, která po vydaní nedostala ani jeden patch. Nezledě na to, že patchem se neopravují pouze chyby, ale přidávají i nový věci a nebo fungující věci se vylepšují - balancují (třeba systém financí, bojových atributů nebo jídla atd.). V patchi přišel i například ten CZ dabing u jedničky.
Třeba opěvovaný The Witcher 3 dostal mraky patchů a v době vydaní obsahovat mraky chyb, které v průběhu dalších měsíců nebo let bylo potřeba opravit.
-
V době vydaní ano. To jsem dokonce na dlouhou dobu odinstaloval a nainstaloval až po vydání toho cz dabingu. A musím říct, že už tam tolik bugů rozhodně nebylo a dalo se to v klidu celý odehrát. Za cca 150 hodin žádný větši bug. Dvojka je teda odladěná dobře; ale ještě nejsem na Kutnohorsku, kde to třeba kamošovi už nejaký bugy vyhodilo. ;-)
-
Protože má vlastní hlavu a nějaké kontroverzní názory, tak si nezaslouží úspěch? Co to je za kec. Takový řeči se vedli za komára. Kdyby neměl vlastní hlavu a nedělal si věci podle sebe, tak ta hra nikdy nevznikne. On byl ze začátku ten tahoun.
Já taky s Vávrou v mnohém nesouhlasím (co se týká politiky a dalších věcí) a řeším to zkrátka jenom tak, že ho nečtu a nesleduju. Sleduji pouze rozhovory, kde mluví o hrách.
Ale za to, co udělal pro malý český herní rybníček si ten úspěch a peníze absolutně zaslouží a právoplatně je to největší osobnost v českém herním průmyslu. To je zkrátka nezpochybnitelný fakt.
-
pokud máš nahráno Xeno ságu a jedna hra ti chybí, tak dokážeš odhadnout, že pro tebe bude nejlepší hra roku.
Já loni věděl, že Rebirth, DD2 a SH2 budou pro mě nejlepší hry roku a opravdu to tak bylo, za ty roky člověk ví, co ho bude bavit nejvíce.
Letos mám Death Stranding 2, MGS 3 remake .
-
Hmm vydávání her co se nemusí patchovat, tak to jsem ještě za ty desítky let nezažil.
-
Já mám tuto hru opravdu rád, také mých skoro 300hod. mluví za vše, nicméně tento patch se opravdu nepovedl, hru jsem dohrál 2krát a po patchi jsem ve hře objevil tolik bugů, místo kde můžete přespat, tak vás v noci vyhodí stráž, Menhart mě nechce pustit na další turnaj, údajně jsem něco provedl v KH a nepomůže nic, střelecký turnaj za havíře nelze vubec udělat, ve vojenském táboře se stává, že se do uličky postaví 20 NPC i s koňmi a jen tak tam stojí a čumí atd atd, všechny tyto věci se mi před patchem nastávali, to že na tom patchi pracovali více než 5 měsíců, tak vůbec to neotestovali v takovém stavu to nemělo být vůbec vydáno..
-
Tak hele vy chytrolíni, za prvé klobouk je hulibaby, za druhé jasně píšu "pro mě" = nikomu to necpu že by to tak měl mit a tento názor je zcela jasně konzistentní v dalších příspěvcích. KCD 2 Mám krabicovku gold edici se season passem a pokud tu hru nedojebou úplně tak je i dohraju, ale mě spíš přijde že jsem šlápl na kuří oko nekritických obdivovatelů Dana Vávry se selektivními čtecími schopnostmi 😉
-
Co na to říct? Haters gonna hate.
Vávru nemá rádo spousta lidí, protože je to absolutně namyšlený ignorant, který mluví nesmysly. Ten člověk si nezaslouží úspěch.
Ale zase na druhou stranu ta hra je celkem dobrá. Nenech se odradit nějakou diskuzí.