Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Jedu podruhé (protože jsem no, pár věcí podělal v té první herní srandě) a naprosto v pohodě. 

• Veskoslav

Je mnohem snazší stará data prostě "přehrát" než je jenom doplňovat:) A buď rád, že to není UE5, tam je většinou patch jako celá hra.

• Veskoslav

No tak to je spíše tvůj problém. Nikdy se mi nestalo, že bych válčil v hadrech pro to nevhodný. A i když v jedné scéně jsem měl na sobě "nevhodnou" sekci zbroje, tak fakt mi hra nebránila se převléct, i když se v okolí bojovalo.

• CHROCHT

Hm, port Xenoblade Chronicles X ještě nevyšel a už je hra roku? To je velmi... zajímavé? Asi?

• Inquisitor

Chystal jsem kupovat, ale když to tady tak čtu, tak raději ne:)

• 0011

Už teď vím, že ač je KCD2 skvělá hra, je to opět rozbitý bordel, po téhle úžasné "opravě" nemůžu spát ani v jedné hospodě, takže to pro mě hra roku nemůže, to samé jako jsem to měl s BG3. X je pro mě jako pro fandu mecha splněný sen, akorát Wii U jsem považoval za příšerný koncept a v té době vlastnil jenom 3DS. Hrál jsem všechny ostatní hry a za mě je to vrchol žánru JRPG a na port X jsem čekal roky, naštěstí ne marně, takže se na něj prostě hodně těším, to že to nedává smysl tobě neznamená, že to nedává smysl mě, každopádně děkuju za názor a posílám banán, můžeš si ho narvat tam co ten klobouk 😛

• Smegma

Jo, tohle se mi kdysi stalo u Demon's Souls. Od té doby jsem si vypnul automatický upload do cloudu a vždycky to dělám manuálně. Těch pár sekund co tomu musím věnovat je nic proti prosranejm 60 hodinám postupu.

• Nepovedlo se něco podobného i Larianům s posledním updatem BG3? Kamarádka byla dost naštvaná, že přišla o honor mode postup v poměrně pokročilé fázi. V každém případě je to pořádný fail, nijak to neomlouvám.

• BohumilCisar

Zatím po 50 hodinách hraní fakt nechápu ten hype a devítkové až desítkové hodnocení. Já se musím vyloženě přemáhat, abych u té hry vydržel jen ze zvědavosti, jak se bude vyvíjet hlavní příběh. Místy mě ty totálně překombinované mechaniky se*ou tak neuvěřitelně, že mám chuť placku hodit na Bazoš. Teď třeba musím bránit tvrz v luxusním měšťanském oblečení, protože hra nedovolí se v té pasáži převlíkat ani když zrovna s nikým nebojuji. Nevím, jestli jsem smolař, ale na tyto nasí*ací momenty a různé další nelogičnosti narážím prakticky nonstop. Kluci z Vortexu byli jediní, co měli koule přiznat, že v některých ohledech ta hra naprosto nefunguje a hned za to schytali hate. Autorům ten úspěch fakt přeju, minimálně enviroement artistům, bych dal řád zasloužilých umělců, ale jinak to asi fakt není hra pro mě. Není vůbec těžká, souboje dávám s prstem v nose, jen je to prostě strašně překombinované, nedomyšlené, nevyvážené, moc ukecané, zdlouhavé a prostě vždycky když to vypnu, tak mám pocit, že jsem ten čas u toho měl strávit jinak.

• lito

erase všech savů a přepsání savů v cloudu novými. 

• J.V.Stalin

To jde? Vždyť na PS5 máš vždy zálohu v cloudu. Nebo já si teda nepamatuju že by se mi něco takovýho kdy stalo. A to jsem zažil hry který mi save rozbily, ale to sem právě vyřešil stáhnutím z cloudu.

• hulibalda

Jinými slovy jsi ji ještě nehrál (já třeba ano už na WiiU) ale už máš 100% jasno, jen proto že byla skvěle přijímána. Jo, to dává smysl 😂

• 0011

No... vzhledem k tomu, že tam mám 170 hodin tak to by se mi opravdu nelíbilo 

• lito

tohle jsou srandy, ale četl jsem, že to lidem na PS5 wiplo savy. 😬

• 0011

Jj ráno zapnu hru abych vyzkoušel nového bradýře, jdu hru uložit do hospody a heleme se, abych se dostal do svého pokoje musel jsem okrást šenkýřku o klíč a stejně jsem vnímaný jako kriminálník když tam vlezu, přestože v truhle mám svoje věci

• 0011

Mistře Markvarte, není Monolith Soft(vlastněný Nintendem) jako Monolith productions, které myslíš ty

• Kňů kňů kňů 😀

• Naštěstí si můžu dělat co chci, ty umpalumpo. 😀

• KCD2 byla oproti jedničce nádherně odladěná, to se vůbec nedá srovnat.

• Monolith může těžko najimat lidi na nějakou novou hru když ho Warneři zavřeli a rozpustili a ta hra byla tuším Wonder Woman která je logicky...zrušena jelikož studio už neni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit