Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proky

Kvůli pár fanboyům to nebude hra roku. Vem si zpět klobouček :) Popravdě tu hru ani neznám a ani nevím, jak byla obecně přijata a kolik lidí ji hrálo, ale tvrdit, že to bude hra roku, protože ji má komunita hry ráda, je divné.

• Dondae

Mimochodem našel něko využití pro ty klíče co týpek na Trosecku prodává pod mostem? Koupil jsem od rybářovi chaty, rybáře znám ale stejně mi není moc jasné co to má otevírat...

• Dondae

Tak záleží co od toho očekáváš... Mně jednička moc neoslovila. 

Dvojka jo a začátek na Trosecku byl skvělý ale po přechodu na Kutnohorsko se u toho držím so so. Už je to trochu zdlouhavé a pro kompletionisty máš perky sesbírané docela brzo a nic takového jako "end game" tu moc není (Jako třeba kup si dům v Kutné hoře, sestav tu a tu zbroj atd atd, Sesbírej zkušenosti na legendarní perk na lvl 31)

Taky nevím jestli je to hra, která je vhodná pro ty co chtějí více konců  hry. Zatím mně přijde, že to nějaký závažný volby, které ovlivní další příběh moc nemá... To spíš u těch vedlejších úkolů...

Ale jako relax dát si jednou za čas nějaký questík dobrý...

Edit: Na výrazný bugy, které by hru omezovali jsem nenarazil...

• Veskoslav

Zklamu tě. Jak první, tak druhý díl bez módu:) Naposledy jsem měl mód v Zaklínači 3 a to, že můžeš rychle cestovat odkudkoliv a nemusíš k rozcestníku:)

• Veskoslav

No možnost je pak i ta, že oba máme nakonec pravdu a PC a PS5 verze se prostě "liší". Ale je to divné:(

Ono záleží i jaké má člověk brnění a i když jedu loupeziveho rytíře, mám 30:)

• lito

Beztak si to Veskoslav namodoval :D.

• BohumilCisar

Teď jsem taky načetl staré savy, abych ti dal případně za pravdu a při obraně Nebákova se prostě převléct nedá, hodí to hlášku "v boji se nemůžeš převléknout" - PS5, verze 1.2p. Jestli to tobě jde, tak už to smrdí bugem, který se vztahuje jen na nějaké kombinace oblečení a výbavy. Trosecko jsem mimochodem opouštěl s charisma 18 na bojovém slotu a 26 na měšťanském bez perků. 

• Veskoslav

Proč kecáš? Kvůli tobě jsem si načetl staré savy. Nebákov? Převléknout se dá. A to minimálně hned na začátku a pak když jdeš bojovat na dolní náměstí. Suchdol? Převléknout se dá. A to včetně před finálním nájezdem.

A nevyužívám? Kámo, co si tak přečíst, co jsem tady psal. Navíc Trosecko, pokud nejsi úplný mamlas, opouštít minimálně s +18 charisma na válečném slotu....A kdo to nemá, tak to fakt hraje blbě a nebo si nečte, jaké perky si aktivuje.

A pokud máš na postavě jenom jednu zbraň, tak opět. Hraješ to jak mamlas. Minimum je mít rytířský pás a ano, dvakrát mi hra odepla hlavní zbraň, což ano, je chyba vývojářů. Tvá chyba pak ale je, že nemáš žádnou rezervní:)

• Není to hra pro tebe. Zkus Minecraft. 

• BohumilCisar

Píšeš úplné nesmysly. Outfity nejdou měnit během bitev i když Henry zrovna není součástí boje, prostě to hra nedovolí a nadává na to mraky lidí na fórech. To, že tobě se to nestalo je protože prostě pořád chodíš v brnění a nevyužíváš očividně přepínání outfitu. Brnění má v první části hry poloviční charmisma jako dobrý oblek, tak nelži. Už se mi i stalo, že mi hra z nějakého důvodu při questu odepla můj meč, který byl součástí outfitu a nevšiml jsem si toho, pak začal souboj, před kterým mimochodem byla animace, jak se všichni chystají a já pak musel jak ocas bojovat pěstmi. Na tak špatný game design se prostě nedá argumentovat kravinou typu "toto není Skyrim". 

• Jo taky sem měl Fancy hadry když sem léčil s Klárou ty vojáky pak ráno když zaútočili na nebakov sem byl jedinej v civilu v těch cutscenach a nemohl sem se převlíknout teď ti hraju podruhý a už sem si na to dal pozor tak nevím možná to opravili, každopádně s tím převlíkanim se mi to stalo ještě někde už nevím 

• Derp_1337

Tak KCD1 byl velký bugfest. Oproti němu je každá druhá hra "nádherně odladěná".

• Derp_1337

Markvarte, jak tady 0011 napsal níž: spletl sis firmy.

• Veskoslav

To platí možná tak ze začátku, kdy člověk má fakt mizerné staty v zakladu. Postupně to měníš i díky perkům jako květinové dítě, roztomilý pejsek akt. Takže odpadne nutnost se plazit v něčem honosném:) Pak už se hodí mít "pouze" plně bitevní, zlodějský a pak "šašek/měšťan". Je to stejné jako když si lidé stěžovali, že je přepadnou při cestě a nemohou změnit zbroj:) 

• Stalo se to víc lidem včetně recenzenta na Vortexu. A ještě se ti hra vysměje tím, že NPCčka, se kterými se v těch honosných hadrech vykecáváš, se vyzbrojit stihnou a ty tu možnost nedostaneš.

A že nenosíš nic jiného než zbroj? No, já se taky nerad převlékám, ale spousta lidí to ráda roleplayuje a když už hra nabízí spoustu různých oblečků navíc s různými statistikami pro konverzace, tak to prostě využívají.

• Veskoslav

No já mám na "zbroji" stejné charisma jako v městských hadrech:) A ne, zbytek je prostě něco, s čím musíš počítat. Jako sorry, ale to není Dragon Age nebo Skyrim:)

• Veskoslav

No, hlavně jsem neměl nějak důvod chodit v něčem jiném než ve zbroji, pokud jsem nekradl. Jediný důvod nosit honosné hadry byla svatba a ještě jedna sekce. Jinak nebyl důvod.

• BohumilCisar

No není to můj problém. Hra sama se chlubí tím, že můžeš mít předdefinované sloty na různé outfity, abys mohl využívat např. toho, že drahé měšťanské oblečení ti dá mnohem vyšší charisma, tím pádem se mohou rozhovory vyvíjet jinak, než když mám na sobě zbroj a nebo třeba můžeš mít tmavé lehké hadry pro stealth a já toho jen prostě využíval. To, že tě hra v questech několikrát dostane do situace, kdy se tato featura obrátí proti hráči a pak máš na výběr buď absolvovat souboj v totálně nevhodném outfitu s nevhodnou zbraní (kterou taky nemůžeš změnit) a nebo loadnout poslední save, který může být daleko zpátky, je za mě prostě špatný game design. 

• Johny666

nekecej, to, že nikdy nevíš, kdy přijde cutscéna a po ní boj, který ti nedovolí si vzít zbroj je jedna z horších mechanik a je to fakt. zvlášť ze začátku, kdy nemáš koně a ve zbroji popoběhneš sotva pár metrů jsem taky nosil obyč hadry a vždy v takový situaci musel loadovat.

hru mám dohranou, skoro 100 hodin v ní, ale tohle mě štvalo natolik, že jsem hrál s quick save modem, protože hrát znova půlhodinové úseky, to by mi tu hru absolutně znechutilo a nedohrál bych jí vůbec.

• lito

jo, povedlo, ale to bylo u Xbox verze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit