Kingdom Come 2 vylepšuje souboje, kořist i plížení. Obří patch opravuje přes 1000 chyb
-
No já od začátku očekával podobné problémy jako při prvním Kingdom Come. Raději počkám aspoň půl roku než většinu bugů opraví.
-
Tak Xenoblade Chronicles X je mnohými hráči považována za legendární hru. A nějaký remaster s dost velkou pravděpodobností kvality té hry neudělá horší. Tudíž se dá předpokládat, že to bude velmi dobrá hra.
Ale 0011 samozřejmě použil trochu nadsázku, když řekl, že to bude hra roku.
Samozřejmě kdyby to byl remaster na PC, tak by většina lidí měla strach, že to vývojáři nějak pokazí. Šance jsou 50:50 u těchhle předělávek z konzolovek.
Ale jelikož je to remaster z jedné Nintendo konzole na jinou, tak Nintendo je známé tím, že si většinou pohlídá kvalitu.
-
No vývojáři Monolith údajně už několik let dělají na nějaké nové akční hře, která bude vybočovat z jejich současných RPG her. Takže nejdřív musí vyjít tahle hra.
No a v současné době Monolith prý najímá nové lidi pro nějakou "novou" RPG. Fanoušci Xenoblade nejsou moc nadšení z toho, že to má být nějaké "nové" IP. Ale zase na druhou stranu se objevili lidi, kteří spekulují, že to je jenom krycí manévr pro další díl ze série Xenoblade. Tak uvidíme. Ale jedno je jisté, ještě si nějakou dobu počkáme než to vyjde.
-
Vávro, podařilo se ti vydat hru, která nebyla úplně rozbitá, tak sis spravil chuť tímhle patchem, viď? 😀 Číst si ty stovky komentářů na Redditu a jinde, co všechno tenhle patch rozbil... taková ostuda!
-
Samozřejmě že to "vydali rozbité", jinak by to nemuseli patchovat. A bohužel, jak jednou něco naprogramuješ s chybami, tak se vždy opravou otevřou jiné. To je zjednodušeně řečeno zákon Matrixu.
-
asi možná raději nepiš, když to neumíš slušně.
-
někdo ti něco nařizuje dělat? nebo máš nějkej mindrák z dětství, kdy ti nikdo nic neřekl?
-
No poruchu máš asi ty a lidi co lezou do diskuzí, kde namísto jednoduché odpovědi chodí lidy urážet a seberealizovat se. Už je ti lépe tedy? máš svůj fix?
-
Vávra je prostě tydýt. To musí uznat i ti, co se k němu ve své vlastní malosti a bezvýznamnosti musí asociovat.
Nic proti KCD2. Nehraju, ale objektivně uznávám, že ta hra je velký úspěch.
-
Hele, představ si hru, která vyšla před 10 lety, byla obecně skvěle přijímána a je na ní spousta recenzí a rozborů. Teď si představ, že jsi hrál všechny ostatní díly a je to jedna z tvých nejoblíbenějších sérií všech dob. Jinými slovy vem si ten svůj klobouk a naraž si ho.... na hlavu 😉
-
"Jindy by to za mě byla hra roku, jenže za chvíli vychází Xenoblade Chronicles X a je to poprvé co se k tomu dostanu"
No... už v březnu mít jasno co by byla hra roku a pak ještě dodat že jiná hra, kterou jsi ani nehrál bude ještě lepší... Hm tomu říkám pořádnej postoj. Klobouk dolů.
-
Hm a rozbilo to quest s Kozinou. Nejde ho ted najit. Overeno na redditu 😕
-
To nemůžeš vědět. Zrovna tak můžou vydáním X testovat vody nebo už na X2 dávno dělat a nalákat fanoušky portem X
-
Jo, Xenoblade Chronicles X můžu vřele doporučit. Je to fakt skvělé.
Jedinou špatnou věcí na té hře je fakt, že se nedělá na pokračování.
-
ja bych tedy radeji uvital narocnejsi souboje, delsi herni bodu pri zaverecnem braneni Suchdola, kdy jsou ted nektere videosekvence delsi, nez samotne hrani a dalsi neduhy a nedodelky, nez mit moznost Jindrovi udelat jiny strih a vousy....
-
Proč by měl někdo dohledávat dostupné informace za tebe ?
-
Dokážu oddělit osobnost od díla o tvůrci si myslím svoje, ale hrám rozumí a obě KCD miluju, nicméně jde to, ale je fakt že ty hry, které jsou vypolishované, mají za sebou mnohem větší tým vývojářů a větší rozpočet. Možná s větším rozpočtem - nechci spoilerovat, ale pokud to neuzavřou v DLC tak si myslím že trojka by mohla být, klidně i s Jindrou jako hlavním hrdinou, ale samozřejmě že DV bude tvrdit, že jeho příběh je uzavřený a že na trojce nemakají bla bla bla Dohrál jsem to na series x a napsalo mi to 2x za hru něco jako too many npc aggro save the game imminent crash, ani jednou jsem to nestačil savenout, ale v těch situacích kde se mi to stalo bych stejně loadoval. Jako hra je v mnohem lepším stavu než jednička při vydání, to jo, ale teším se až to opraví, ale v tom případě bych uvítal new game +, 2 vedlejší úkoly jsem kvůli bugům nemohl dodělat a docela rád bych si vyzkoušel tu powerfantasy. Jindy by to za mě byla hra roku, jenže za chvíli vychází Xenoblade Chronicles X a je to poprvé co se k tomu dostanu a od oznámení se na žádnou jinou hru netěším tak moc. Každopádně uznávám, že je to nejlepší Česká hra, akorát ani té se nepodařilo úplně zbavit nálepky eurojank ani s větším rozpočtem oproti hrám ze stejné "kasty", možná příště to vyjde, podobně jako to vyšlo CDPR s třetím zaklínačem.
-
konečně se někam dostáváme. 😉
-
Až dorazím z montovny, tak se ti podívám a určo napíšu. :D
-
máš nějaký problém? Malý plat v montovně? V klidu jsem se zeptal, jestli to má zakládní fuknci, která už je x let standard, od toho diskuze jsou, jestli si myslíš, že budu něco dohledávat v notes, tak to se pleteš, navíc takové věci ani v notes občas nebývájí, protože je ostuda, že standard není ve hře při launchi.
Normální odpověd by byla, vyzkoušel jsem, HDR pořád chybí.