Kouzelníci z Hogwarts Legacy si vezmou delší prázdniny. Warner Bros. ruší neoznámené rozšíření
-
Dal sem tam 10hodin a vůbec nemám chuť pokračovat.Urcite čekají na seriál
-
spíš zjistili, že se toho prodalo hodně, ale málokdo to dohrál někam dál, protože je to nuda, a když to někdo nedohraje základ zdaleka, tak proč by kupoval DLC.
JSme podobný případ, koupil jsem to, odehrál ca 4 hodiny a konec. Možná se k tomu někdy vrátím, protože jsem ještě neprolezl ani bradavice, ale spíš ne
-
-
Pripajam sa k skupine, ktora to nedokoncila. Dal som tomu asi 20-30h a potom ma to uz nebavilo, lebo to bolo dost repetitivne.
Ale vizualizacia sveta je velmi pekna, v podstate to jedine ma pri hrani drzalo.
-
-
no ja som to videl aj z trailerov ze to vypada ze to bude dost repetetivne ...ani ten subojovy system aka machanie palickou ma dost nudila z trailerov...asi dobre ze som to nekupil...
-
-
Ja vicemene souhlasim. Ja dal cca 20h ale byla to jen genericka nuda kde opravdu nejzajimavejsi byly pouze ty kulisy.
Mozna si udelali nejaky pruzkum a vyslo jim, ze to bude vic prace nez uzitku.
-
-
Práce byla v dost pokročilém stádiu, mělo to vyjít letos. Spíš nechtěli mizerné hodnocení kvůli neodpovídající ceně. Hotový obsah nejspíš nasypou do druhého dílu.
-
-
Podle PSN trofejí to dohrálo do konce 33% hráčů. Což je poměrné běžné procento jak u her bývá. Takže v tomhle to nebude.
-
-
Píšou jen 25% na pc. Tak asi pc hráči rozpoznali kvalitu :)
-
-
Na Steamu vidim 28.6% u hlavni pribehove linky (tedy porazka finalniho bosse), ale je zajimave ze epilog (tedy hostinu na konec skolniho roku) dokoncilo uz jen 16.2%.
Pamatuju si, ze hlavni linie mela docela prijatelne levelove omezeni (coz mohlo pomoct tomu, ze lidi odpadli i samo o sobe, nekdo by to videl jako grind) ale hostina mela tu podminku pomerne vysoko.
Myslim, ze rozdil bude prave v tomhle, lidem se nechtelo dodelavat level.
-
Anebo měli technické problémy, které jsou u PC verze častější než u konzolí, a hru odložili. Já sám jsem Arkham Knight dohrával po letech patchů, stejnětak budu ještě deset let čekat, než bude Fallout London hratelný.
-
Podle achievememtů na Steamu finálního bosse porazilo 34,9 % hráčů. Je tam ještě pár úkolů potom jako epilog, tak je otázkou, co se počítá.
-
-
Tak to je dost víc než jsem čekal, tak to jsem asi ten důvod netrefil.
-
-
-
no len to je len PSN, ono sa to predavalo aj na PC a asi aj na XBOX, cize ak mas 33 percent na PSN, v celkovom dohrani cez cele spektrum to asi bude este aj nizsie cislo. Cize asi tak.
Sam som tomu dal niekolko hodin (mozno do 20) kedysi ale nikdy nedohral silne pochybujem ze to vobec este niekedy nainstalujem..
-
-