Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Díky za recenzi. Několik korekcí v textu:

třeba třeba 

Zadruhé a druhá

i kreativně využijete (vyžijete - ve verdiktu)

Jinak mazec. Autorovi hry jsem fandil. Mám pro indie projekty a zapálené nadšence slabost a obdiv, ale borec si evidentně ukousl příliš velké sousto. Dostat po osmi letech práce 4/10 by mě nesmírně demotivovalo. Rozhodně měl najet na předběžný přístup a hru doladit s komunitou. Velká škoda. Ale nabral zkušenosti a má se od čeho do budoucna odpíchnout. Tohle mě ale rozseklo 😂 :

"...a když na své město kliknete, můžete si vybrat, jestli v něm pokračovat, nebo ho zničit a začít od nuly. Nutno říct, že pokud vyberete špatně, zdroje z něj vám už nikdo nevrátí..." 😬

"Jakmile jsem cokoliv otevřel, objevila se hláška, která upozorňovala, že nemám cihly." - také výborné! 😂

• Morraw

Myslíš, že jedna recenze na zapomenutém českém webu autora demotivuje? Dle doporučení lidí na Steamu, si hra vede dobře.

• Marines

No jo, také už jsem několikrát naletěl😠 na předběžný přístup..... Chce to spíše než být akční😛, být přemýšlivý...

• GorSilverarm

No jo, jenže Pax není v předběžném přístupu.

• tohle zrovna moc nechápu, protože budovatelské strategie jsou na předběžný přístup ideální žánr

• Marines

Ano, budovatelské strategie jsou většinou na předběžný přístup, ale čekací doba na nějakou podstatnou změnu ve hře trvá roky - viz např. "Farthest Frontier" na který jsem si okamžitě vzpomněl, kdy jeho samotná hratelnost trvala vývojářům cca rok a půl... Dnes je to ucházející budovatelská strategie ve stylu Banished. Jenže čas běží...

• přesně tak, nejvíc pak mrzí i to, že často ta hra prakticky zastará než stihne po 5+ letech opustit EA a mezitím už jsou na trhu jiné hry, které to prostě dělají lépe a vypadají lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit