Kingdom Come 2 v číslech: 3 miliony kopií, miliardy ukradených grošů a 387 milionů hodin na šrot
-
Nač ty statistiky hra sbírá?
-
-
Primárně asi sledují využívání mechanik, oblíbenosti lokací a NPCček a jiných elementů hry pro updaty a další hry. Nicméně mi to přišlo docela děsivé už když s podobnými statistikami přicházeli Lariani s BG3.
-
-
No u Ubisoftu a Activisionu je to kritizováno
-
-
Pro info a pobavení?...
-
-
Tak oni zruší primární ochranu hry a pak sleduji tvé statistiky?
-
-
-
Přeju jim úspěch a hromady peněz. Ale taky teda doufám, že další hra už bude vymazlená po všech stránkách a nebudou nedodělky okecávat tím, že "na to prostě nebyly peníze".
-
-
Co presne mas na mysli?
Ja bych asi uvital jeste o neco vetsi interaktivitu prostredi ala RDR2 ale jinak jsem dostal naprosto perfektni zazitek.
-
-
Například více různorodých modelů pro lidské postavy, teď je tam jedno tělo pro chlapy a druhé pro ženské, nejsou tam tlouštíci, dlouhání, staříci, mladíci, děcka, prostě všichni vypadají stejně. Ale ještě víc mě teda štvaly animace postav při rozhovorech, to je jak sledovat loutkové divadlo. U hry, kde je kecání jen kulisa, by to vůbec nevadilo, ovšem KCD je nejukecanější hra v historii, prakticky je to simulátor kecání, takže tady je to prostě fail mít tak špatné animace. A prej tam mělo být ještě víc zvířat, ale muselo se škrkat, ale to mě osobně nevadilo, spíš teda to, že se všechny zvířata chovají a pohybují fakt hloupě. Jinak aby to nevyznělo, že to nějak hejtím, tak hra mě celkově bavila.
-
-
Musim uznat, s temi obliceji se da pohnout k lepsimu.
-
-
-
-
Tahle hra jde uplně mimo mě..
-
-
A... co s tím máme jako dělat? 😂 Ten zvyk komentovat hry, které nehraji a jdou mimo mě, to je neskutečná československá obsese... Asi půjdu na web o zušlechťování bonsají a napíšu jim tam pod nějaký článek, že bonsaje jdou úplně mimo mě... božíčku!
-
-
Podla mna to je rovnaky nazor, ako ked niekto napise, ze ta hra je super. Aj ked napises, ze to pre teba bol najlepsi zazitok na svete a ma to vyborny pribeh tak ti mozem na to napisat, ze "a co s tim jako mame delat?"
-
-
Komentáře typu "tuhle hru mě nebavilo hrát, protože" nebo "na hře mě nejvíc bavilo tohle a tamto" mají určitě smysl narozdíl od "přišel jsem vám napsat pod článek, že mě hra nezajímá a nechci jí hrát" :)
-
-
To suhlasim, ale nesuhlasim s tym, ze ten clovek nema pravo to sem napisat....dokonca procesne vzate, ja na rozdiel od neho teraz asi porusujem pravidla diskusie, lebo som offtopic ohladom samotneho clanku😂
-
-
žádné právo mu Corvus neupíral, jen si povzdechl nad zbytečným komentářem. 😉 Uvidíme, kolik offtopic komentů se sem ještě vejde. 😛
-
-
-
-
-
Tak potom nechápu co tady komentujete... 😐
-