Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Znie to ako lenivost developerov navrhnut zmysluplne urovne, pretoze si mysleli, ze Doom + stredovek = jackpot a vsetko ostatne je nepodstatne... 

• Já nevím, že musí všechno vždycky tak pos*at... Celé už z traileru je to takové barevnoucke, ten středověk taky zadna slava, do toho nablble litani s drakem...

• Derp_1337

Nebral bych to zas až tak černě. Letos je redakce Games hodně přísná se svými 7/10 a jdou proti proudu. Dokonce je to 2. nejpřísnější hodnocení od novinářů, co se dá dohledat!

Většina světových médií a novinářů tomu dává lepší hodnocení v průměru 85%. Občas se dokonce objeví 10/10.

• Prosím tě, kdejaký blb dá kdejaké kravině 9/10 dneska ...

• Derp_1337

Ono to platí i opačně. Dneska si kdejaký blb může stěžovat v diskuzi aniž by tu hru hrál. 😉

• FarkyJTV

nie..dnes si kazdy blb moze kupit gamepass na pc za hlupych 12 eur a skusit si to....a tak mat nazor...

• Asi to bude o tom, jestli tě ty hloupější pasáže hodně štvou nebo je překousneš, bereš jako oddechovku a užíváš si ty lepší. Honza Modrák je velký fanda Dooma, vytkl tomu v podstatě to samé jako tady (jen ne se stejnou intenzitou) a dal 9/10.

BTW, to létání s drakem vypadá fakt přiblble. Pokud bych chtěl létat na drakovi v Doomu, tak budu chtít rozsévat násobně větší zkázu mezi démony než jsem schopný zvládnout běžnými zbraněmi. Hromada revenantů na zemi k tomu pořádný caco-cloud... To by bylo jiné poletování. Ale jestli je to jen jednou za čas kraťas na oddechnutí a změnu rytmu, tak to asi přežít půjde.

• ZOLLINO

Kdybych chtel litat na drakovi tak hraju Drakan, sve doby perla. 

• Veskoslav

Moje první originální hra. A taky jedna z nejvíce rozbitých her, co jsem kdy hrál....

• Derp_1337

Ono to není tak jednoduché. Kdyby to ta hra byla úplně stejná jako předchozí díly, tak by: 

1.) jedna skupina hráčů by byla spokojená, protože to přesně chtěli.

2.) druhá skupina hráčů by si stěžovala, že je to pořád to samé a pomalu to začíná nudit.

Nezavděčíš se všem. Můžeme být rádi, že se vývojáři snaží hru trochu oživit. Hlavně když to moc nepřeženou. 😀

• Morraw

Jako přípravu jsem nedávno předchozí DOOMy dohrál. Pokud si chcete dát příběhové opáčko, tak doporučuju skvělé video od Skyrionna.

Dále na HumbleBundle běží skvělá akce na celou sérii Doom a Wolfenstein!

• jurb83

v game passe su tiez vsetky diely 1, 2, 3, 2016, eternal a aj d.a

• houmrhoumr

takze neco podobneho jako Rage 2? super pocit z boju ale herni napln vata? skoda tesil sem se

• mr.clayman

Už Eternal jsem odložil kvůli tomu stupidnímu hopsání a tohle mě taky nijak neoslovuje, takže asi pass.

• SlavicBes

No tie pasáže s mechmi a na drakovi nikoho neohúrili ani pri predstavení ...škoda...DOOM ETERNAL JE NAJ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit