Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nechci být žádný hater...na to co občas vychází to bylo dobré ale ten scénář nedával žádný smysl, jeden příklad za všechny...ten ghul na konci postřílí asi tak pět členů bratrstva v power armoru protože "zná kde je slabina" ale když se setká s našim "hrdinou" na tom trhu tak o tom místě záhadně neví, další příklad je to, že náš "hrdina" s nově nabytou power armor rozkopne cihlovou zeĎ baráku a pak na tom trhu...se zasekne nohou v dřevěný podlaze a tak se dá pokračovat, ten seriál je ve skutečnosti neskutečně špatná lobotomizace

• Inquisitor

Doporučuju u těchhle blbinek nepřemýšlet. Hned je to větší zábava.

• Dobrá rada ale v tý lebce mám mozek...kdybych nechtěl přemýšlet tak jsem plžnebo něco podobnýho...lidi maj právě mozek a sebeuvědomění, to nás dělí od zvířat

• Inquisitor

nepřemýšlet= vypnout, užít si blbinku a neřešit každou prkotinu u takový popcornový zábavy. Neber všechno tak vážně a doslova:)

• Jo...to chápu ale jako někdo do má Fallout fakt rád jsem to musel zmínit , jelikož je to jinak adorace toho seriálu ,)

• Naopak to dava smysl. Uz jsi mel nekdy na sobe PA ? Ne ? Tak si to vyzkousej a uvidis, ze to napoprve neni zadna sranda a k zaseknuti ti bude stacit mnohem mene nez drevena podlaha. 

Jinak ghul ho mohl zabit, ale neudelal to ani ve chvili, kdy byl zaseknuty, jen ho vyradil z boje. Takze dava smysl, ze ho rovnou neodpraskl na zacatku... A duvod? Mozna jen nechtel zabit typka od BoS na verejnosti, kdyz nemusel.

• Zadnej smysl to nedává

• Super

• Jj oproti tomu blití v podobě pána prstenů je to super seriál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit