Hráč dohrál Clair Obscur: Expedition 33 bez jediného úhybu či parírování
-
jen škoda, že je rozbitý tak moc, že se to musí nerfovat a i po nerfu je to pořád broken. Vlastně se ani nemusíš moc snažit něco vymýšlet a sledovat buildy, Stendhal, Maelle, 1 HP přes Last Chance, k tomu narvat Luminy podporující damage a dostaneš se vždy přes miliony dmg, což stačí na většinu bossů.
Hra je to výborná, za mě zatím hra roku, ale je tam spousty nedodělků a některé lokace jako Renoir's Drafts jsou extrémní kopírky(Golden Tree) včetně záverečného bosse a propadem do propasti.
-
-
No. Ale reálně jsou tyhle silný věci reálný až ve finální části hry, ne? Do té doby ty šílený damage nedáš?
A druhá věc - kolik lidí si na ty rozbitý buildy přišlo samo (bez kopírování guidů)? Ono bych řekl, že většina hráčů nesedí nad tabulkama a nehledá jak to co nejvíc vyexploitovat a těch se tyhle "problémy" netýkají.
Tímhle způsobem (zkopírovat jsem něco z YT videa co hru rozbíjí a pak mě to nebavilo) můžeš nadávat snad na každou hru? V Elden Ringu můžeš každýho bosse one shotnout. Nebo dokonce zabít jen pomocí summonů a vůbec neúočit. Rozbitá a primitivní hra, že? Civ 6 můžeš vyhrát bez stavění měst. Rozbitá a primitivní hra, co? Morrowind šel dohrát do tří minut. Že to lidi vůbec kupovali, když to bylo tak krátké.
Jako kdo chce psa bít, hůl si najde. Ale pro normálního hráče tyhle věci nejsou problém. Ta hra nemá na metacritic 9.7 user score, protože tam lidem nefunguje souboják.
-
-
Nezlob se na mě, když diskutuješ, vykašli se na nějaké user score na MT. Je jasně proklikané, Stellar Blade má 9.2, protože hrdinka má velké prsa. Takhle cokoliv napíšeš, zabiješ tím, že tam dáš Metacritic.
Jinak k té rozbitosti, nepotřebueješ nic vyhledávat, o tom jsem už přece psal, Lune element trick/element genesis, stačí dva spelly a udělá ti aoe masivní damage, stendhall o sobě dělá masivní damage, nepotřebuješ k tomu dělat build, abys měl damage v bilionech, automaticky je damage v milionech. Opravdu si musíš dohledávat, že je dobrá zbraň Medalum? Hra sama ti píše, že začínáš ve Virtuo stance. To hráči jsou nemyslící lumíci, že takové věci se musí řešit s internetem.?
Rozbít se dá jakákoliv hra, jenže se musíš trošku snažit, tady se snažit ani nemusíš. To je můj point, proto i vyvojáři nerfovali.
Ten damage je pro třetí akt, kdy vlastně začíná imho hra a combat začíná dávat smysl, máš možnost cestovat, opravdu potkat výzvy apod. Do třetího aktu to můžeš breaknout jenom částečně, protože nebudeš moc přetáhnout dmg 9999 .
Nikdo psa bít nechce, jasně píši, že je to zatím moje hra roku a nevěřím, že by to něco trumflo. Moc se mi to libí a budu první, kdo bude kupoval vinyl, ale to přece neznamená, že budu jeden z těch nemyslících lumíků z MT, který dává 10, aby byl v boji proti něčemu.
-
Hra obsahující rozumný počet exploitů, které příliš neomezují normálního hráče, z toho může těžit v popularitě. Speedruny Elden Ringu s propadáváním skrz geometrii jsou legendární a i mnohé další hry včetně těch nejstarších obsahuje strategie nebo bugy, které umožňují hrát nad rámec standardních a vývojáři očekávaných pravidel. Je na každém, jestli na to přistoupí a jestli ho to bude bavit. Nemělo by se to zvrhnout v bugfest, který často zažívá i běžný hráč, ale taková Bethesda si i z toho dokázala udělat trademark.
-
-
-
Cize v konecnom dosledku ide zas o build ktory treba okopirovat, neviem ci to je spravna cesta j zazitku z hry.. (teda po stranke hratelnosti) Zvlast ked uz ide o story mode. Pre ,ma osobne je skor zaujimave sledovat tei glass canon buildy, aj ked po prekonani miliardy som uz aj na to nejak zanevrel. Ale aspon je vidiet ze aj male studio dokaze priniest moznost nespocetnych roznych buildov :)
-
-
Souhlas.👍
Je to singleplayerový příběhový zážitek, ne kompetitivní akce, proč by mě proboha měly zajímat nějaký rozbitý buildy?
Hru si chci užít podle svého, co na tom, že mám problémy i na nejnižší obtížnost, hlavně, že mě baví.
-