Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

No, tie jeho experimentalne koncepty su bud na hranici gamblerstva (penalizacia za nehranie) alebo totalnej nudy... aby som vyrabal digitalny syr v realnom case? To mi teda viac rewarding pride vyrobit v realnom case nieco realne... 

Uz to trochu zacina byt na urovni oblievania bielej steny farbou z plechovky.....

• MartinStary

Jeho věci jsou tak umělecky meta že by se mi první musela na mozku vytvořit metastáze abych si užil víc než jeho největší step k Romero like PO__RN MGS 5 kde prakticky příběh není nutné ani vnímat. A jeho ostatní je přesně na úrovni těchto meta komentářů ať života, politiky, války, ... tak je lepší tedy  zvednou zadek z gauče a zkusit nějakou galerii nebo expozice pod širým nebem třeba by i někteří zjistili něco o svém okolí a opravdu z relaxovaly své vnímaní k změkčení svých ostrých hran.

• Když si vzpomenu, jakým tempem hraju KCD1, tak to by byl chudák Jindra už dávno na vejminku a přemýšlel, kam že to zas dal ty dřeváky.

• uher

Po šedesátce takhle budem hrát všeci.

• Inquisitor

Šedesát nic není:)

• uher

No to je začátek konce...

• Inquisitor

Tak to každopádně 

• celoush

Tohle roleplayjuju celkem pravidelně úplně bez problémů.

• přesně, ono stačí pár týdnu nehrát nebo hrát něco jiného a pak to u většiny her dopadne tak, že člověk dá load chvíli zmateně kouká a pak  do 5 min new game protože vůbec netuší co je, kdo je, co dělal, kam šel, proč nese tohle... a bohužel s naivini představou, že tentokrát už to přeci dohraju. Ale mohli by možná přidávat nějakou stručnou rekapitulaci ve stylu seriálů, ale u her to je daleko těžší, obzvlášť těch sandboxových.

• Derp_1337

No teda nevím, ale pauza "pár týdnů" by neměla být žádný problém. I po pár týdnech mám hlavní dějovou linku pořád v paměti. I když si samozřejmě nepamatuji vedlejší úkoly a jestli mi je zadal Franta či Lojza.

Ale přiznám se, že po pár týdnech mám třeba problém s ovládáním u těch akčnějších her. Když si člověk dal třeba pauzu v Doomu, tak byl fakt problém se dostat zpět do toho správného tempa. 

Obzvlášť problém je v rytmických hrách jako třeba Hi-Fi Rush, Metal: Hellsinger, Bullet per Minute, Osu! , Pistol Whip, Beat Saber...

• pár týdny jsem myslel spíš měsíc a déle, nicméně já mám problém, že se mi spíš stane, že se mi postava, případně to co buduji "odcizí" a už si k tomu nenajdu cestu, takže radši "new game" a stavět znovu.

• Inquisitor

To já se celkem rychle zorientuju, ale většinou se musím podívat na ovládání:) 

• Kverulant

Lepší je asi hru po pauze rozehrát znova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit