Pokračování Cyberpunku 2077 vás vypustí do metropole inspirované Chicagem
-
Doufám, že to neznamená vzhled jako ta čtvrť ve Phantom Liberty, vůbec mě nebavila.
-
Nejsem jeste tak moc stary, ale tesit se na hru ktera vyjde tak za 5 let je fakt hard-core. A jak se asi citi vyvojari co delaji 7+ let na projektu bez spetne vazby. Fakt obdivuji, ze si drzi motivaci. Ja bych s tim mel problem.
-
-
Existuje game testing na focus gropách. Oni zpětnou vazbu mají. A to určitě o dost lepší, než si přečtou někde na internetových fórech :-D
-
Jo, ten vývojový cyklus je hrozně dlouhý. Ale vývojáři nepracují ve vakuu, mají zpětnou vazbu od kolegů, mezi kterými jsou i nováčci, co zatím nejsou hrou ovlivněni. Taky se ve větších společnostech najímají hráče specificky proto, aby dali tu zpětnou vazbu. Jasně, není to jako mít informace od celé komunity, proto třeba Larian vsadil na extrémně dlouhý předběžný přístup (a taky aby jim to pomohlo s financováním).
Mimo herní průmysl můžeš mít i po vydání mizernou nebo minimální zpětnou vazbu. Nemůžeš si přečíst recenze a ani s uživateli se nemusíš potkat, aby ses jich zeptal, jak se jim to líbí. Dělám software používaný na specializovaných odděleních v nemocnicích a měl jsem možnost mluvit jen s jedním doktorem a to z nemocnice, která tu část na které jsem spolupracoval, neměla koupenou. Zpětná vazba tedy jen přes management, který občas ukáže nějaké tabulky a grafy.
-