Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S odstupem času a po odlivu hypu musím říct, že ta hra určitě na 9/10 není.

Už ta fyzika objektů, kde není možný rozbít hrnek na stole nebo rozseknout závěs. Pěkný kulisy, nic víc. Půlka dveří nefunguje, interiéry kostelů se už řešily, je pěkný, že tam jsou lešení a žebříky, ale nikam se nedostanete, nejde stát na zdi, shodí vás to na jednu stranu. Je to velká škoda.

Protiargument bude, že RDR2 mělo na všechno víc peněz. Jen je otázka, kolik byly měrný náklady v Bentley na zaměstnance a čas.

• Veskoslav

Bereš něco? Mimochodem Budget RDR2 se odhaduje někde mezi 370 až 540 miliony...Budget KCD2 je okolo 41...

Zbytek už jsou jenom bláboly. Dle stejné logiky musí být poslední AC masterpeace, protože tam jde rozseknout "závěs"...

• Gratuluju, tohle je jeden z nejhloupějších komentářů co jsem na games za poslední týden četl (konkurence je vysoká).

• dworkin

Vávrovi ani fenik.

• Ochuzujete sám sebe o skvělý zážitek. Pokud ovšem nekupujete až ve výprodeji za hubičku.

• Smegma

Důvod?

Radši dodám že opravdu nejsem jeho fanoušek, žádný Kingdom Come jsem ani nehrál a jeho (ani žádný jiný) sociální sítě nesleduju. Takže by mě opravdu zajímalo co je za problém. Díky.

• dworkin

Je to dezinformátor, užitečný idi*t pro ruskou propagandu, křupan, chodící mindrák a hulvát. Stačí? Mohl bych ještě pokračovat.

• Smegma

Díky za odpověď. Já od něj znám jen pár článků z Jámy pekel a to ještě v dobách kdy s tím v LEVELu teprve začínal a tak jsem popravdě celkem překvapen tím co píšeš. Asi si budu muset něco dohledat.

Neměl by jsi prosím příklad té ruské propagandy? To mě celkem zajímá.

• lito

navazuji na Dworkina. Tady máš o tom článek. 

https://www.voxpot.cz/satan-klaus-a-lidske-maso-proc-brat-vazne-konspirace-sirene-protiproudem/

Rusáci to mají hodně propracované.

• dworkin

Zjisti si něco o operaci Doppelgänger. Je to masivní psychologická operace Ruska, která má veřejnost v Evropě postavit proti vlastním vládám a podporovat ruské cíle a narativy.

Základní teze, které mají být v Evropě šířeny:

1. Liberálové nás pouze straší, potřebují náš strach.

2. Vnucují nám abstraktní hodnoty, náš způsob života je pošlapáván, naše děti se zbláznily. Genderová rovnost, práva menšin, změna klimatu, svoboda a demokracie - kvůli těmto věcem jsou evropské vlády připraveny rozpoutat strašné války. Pravé hodnoty jsou ale nadčasové - rodina, život v dostatku, zájmy vlasti, mír a dobré vztahy se sousedy. O to bychom měli usilovat. 

3. Všechny úspěchy liberálních globalistů jsou jen slovní. Ve skutečnosti je všechno špatně. Nedostatek jídla, ničení zemědělství, rozpoutávání globálního konfliktu, kolaps energetického sektoru, velká inflace, rekordní nezaměstnanost. Tihle lidé vedou Evropu k bankrotu. Musíme ochránit ekonomické zájmy evropských zemí. 

4. Strategie globalistů v Evropském parlamentu je proměnit evropu v totalitní vojenský tábor. Tyhle volby budou poslední, pak budou volby zrušeny, stejně jako na Ukrajině. Všichni budeme pracovat pod hlavněmi kulometů, abychom uživili válečnou mašinérii. Jídlo bude na příděl a vojenská služba bude povinná pro všechny. Budeme žít ve věčném strachu z nukleární války. Potřebujeme alternativu - mírový plán a diplomacii!

Všechny základní teze opakuje Vávra pořád dokola. Jak nás liberálové straší, jak nám vnucují bláznivý, zvrácený způsob života, jak je všechno v Evropě špatně, jak je EU totalitní. Vávra to nedělá jako agent Ruska, on je skutečně jen tak blbej... ale ono to vyjde nastejno.

• BohumilCisar

Jasně, když zajde neschopnost většiny západních vykoksovaných politiků tak daleko, že dokážou potopit kus Evropy a USA, tak holt řekneme, že to celé byla propracovaná psychologická operace od Russsů, důkazy nám přinese společnost navázaná na EU a kdo tomu nebude věřit, tak ho hezky onálepkujeme :))) Rusko vytvořilo Merkelovou, která zaplavila Německo náplavou, která rozložila zemi. Rusko udělalo z Francie a VB arabské státy. Rusko vytvořilo Green Deal, který podkopává evropský průmysl. Rusko zvýšilo kriminalitu ve státech USA, kde vládnou demokrati. Rusko vytvořilo Islámský stát. Rusko způsobilo Bidenovu demenci a neschopnost Kamaly. A samozřejmě u nás Rusko může za to, že současná vláda je ta nejulhanější a nejzkorumpovanější v historii ČR. A když někdo vymaže Rusko ze světa, tak vše najednou začne fungovat :))

• lito

Reakce na příspěvek:

"může za to, že současná vláda je ta nejulhanější a nejzkorumpovanější v historii ČR."

Čím to chceš doložit?

• BohumilCisar

Reakce na příspěvek:

Naprosto jednoduše, srovnej si předvolební hesla a realitu posledních několika vlád. Lhalo se vždycky, ale kdy naposled tu byla vláda, která tak okatě dělala přesný opak toho, co slíbila a kdy naposled jsme měli premiéra, který se mohl chlubit, že je jeden z nejnepopulárnějších politiků na planetě? Porovnej si, jaké se řešily korupční kauzy za posledních aspoň 30 let. Padaly tu vlády za naprosté prkotiny. A pak si to srovnej s Dozimetrem, kolem kterého je spousta mrtvol a dělá se, jakože se vlastně nic moc nestalo. Tato vláda zase o kus zvedla laťku toho, jak moc chamtivě se dá užírat ze státního koryta, takže předpokládám, že další vláda, ať už tam bude kdokoliv, v tom bude vesele pokračovat. 

• lito

Reakce na příspěvek:

já nic porovnávat nehodlám, máš možnost to něčím doložit, nebo jsou to prostě jenom další plky nespokojeného a neúspěšného člověka?

• Morraw

Reakce na příspěvek:

Jako už to tu nastavil Babiš svým “Nikdy neodstoupím” a vidím, že se to ostatním vládnoucím politikům zalíbilo. Držet se u koryt za každou cenu a nikdo s tím nic neudělá. Ať už ty kauzy kolem Rakušana nebo třeba naposled Motol. 

Všichni musí uznat, bez ohledu na politickou příslušnost, jak se tu krade ve velkém :(

• S některými názory (třeba na architekturu) jde samozřejmě souhlasit. Je tam problém, že to je ve smyslu "já sem postavil ve hrách tři města = jsem odborník na architekturu a urbanismus".

Argument ve smyslu "rok jsem vařil v Anglii kafe, teď umím celou anglickou syntax a morfologii".

• Tvl...tady to napadli asi hackeři, zadám  games.cz a ono mě to přesměruje na diskuse novinek či idnesu

• Přesně tak. Je to důkaz, že mezi růstem bohatství a rozumu není linearita.

Ještě bych přidal, že si stačí pustit nějaký podcast, buď výroční Level, nebo s jeho kamarády kolem VOX jako důkaz.

• Mezi růstem bohatství a rozumem fakt není linearita jinak by museli být Američani nejgeniálnějším národem světa...

• Jevo83

Na to uz je asi neskoro😁

Ja by som tych vytvarnikov netrestal za to, ze ich sef trochu stratil orientaciu v realite...

• Kallessin183

Mám ho doma a je naprosto geniální.

Jeden z nejlepších artbooků co doma mám.

• bodmrazu

Mam objednano, cekam na doruceni ;-) uz se tesim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit