Elden Ring Nightreign – recenze roguelite soulsovky
-
My nejsme schopni se ve třech domluvit na jednom termínu měsíčně, kdy bysme šli na pivo, natož abysme se pravidelně scházeli u nějaké hry. Takže coop hry jsou pro mně neřešitelnej problém, když nechci hrát s náhodňákama. Ale je fakt, že je nám všem přes 40 a každej s jiným režimem, studující mládež to má asi jednodušší 😁
-
-
Asi tak. A hrát s náhodňákama bude fakt peklo.
-
-
To zní jako kdyby jsi v životě s žádnýma náhodnýma lidma na netu nehrál...
Prostě takové to "bojím se toho, co jsem nevyzkoušel a nechápu to". Něco na úrovni strachu z letadlo, když člověk ještě v životě ani jednou neletěl.
-
-
Nebo naopak hrál a ví jak to občas chodí :D
-
-
Důležité je to slovo "občas". Občas člověk vskutku může mít smůlu na lidi. Ale v žádném případě se nedá říct, že to furt "bude peklo".
Občas naopak můžeš mít štěstí na super lidi, které si pak přidáš do Friend listu a v budoucnu budete spolu hrát a zažijete hromadu zábavy.
-
-
-
-
-
Pokud jsem to v recenzi přehlédl tak se omlouvám, ale docela by mě zajímalo jak funguje ten multiplayer s náhodnými hráči, když se někdo odpojí v průběhu, připojí to někoho jiného?
Jak to škáluje poškození a životy nepřátel, pokud vůbec?
Jelikož ztoho co jsem vyčetl, tak to ve mě vzbudilo pocit, že elitáři budou aktivně odcházet z her pokud někdo nepojede podle notiček/mety, což by nakonec vytvářelo frustraci na obou stranách.
-
-
Během recenzování se mi to stalo jenom jednou a zůstali jsme sami dva, obtížnost ale zůstala stejná jako pro tři.
Z network testu na jaře ale vím, že za opouštění rozehraných her dostal člověk ban, tak snad to budou mít tímto ošéfované. Když jste přišli o připojení, dalo se do rozehrané hry v nějakém krátkém čase opětovně připojit.
-
-
Ještě si potřebuju sehnat nějaký kamarády a bude to dobrý. 😂
-
Dá se utvářet parties s kamarády nebo je to vždy já + 2 random lidi?
Funguje tam crossplay? -
-
Dají se posílat invites/tvořit party.
Crossplay tam není
-
-
Já radši spíš oddechové hry, takže doufám že jejich další titul bude zase normální, nicméně hodně se mi líbí že itemy a nepřátelé jsou náhodní, bylo by fajn kdyby soulsovky měli při vytváření nové postavy seed, a randomizovalo by to rozmístění itemů a nepřátel. zíroveň když seed necháte na default, bude to stejné jako doposud v jejich hrách.
-
Onlina hra, ktora je locknuta na 60FPS. Nielen konzola ale aj PC.
-
nenám nic proti onlie hrám naopak, nejvíce zábavy jsem si užil ve WoW, ale tohle mi prostě nepřijde dost sexy, měli z toho raději udělat mmorpg.
První FS hra skoro za 15 let, kterou nebudu hrát.
-
Ospravedlnujem sa za offtopic, ale je to naozaj tak, ze odkedy je Sarka sefka, zacalo pribudat viac obsahu, alebo sa mi to zda? :)
Elden Ring je hra, ktora mi otvorila zaner soulsoviek, ale tieto multaky idu mimo mna... mna pritomnost inych hracov stresuje, ked som hraval Age of mythology online bitky, ruky sa mi triasli este 3 dni po skonceni hry😁