Marathon se odkládá na neurčito. Bungie přiznává problémy a mlčí o dalším postupu
-
Já spíš nechápu, proč některá studia mají potřebu na (relativně) známou značku napasovat něco, co s tou značkou zjevně nemá vůbec nic společného. Na poměrně temnou singleplayerovou scifi FPS - kombinaci starého Dooma a (minimálně atmosférou) System Shocku (se záblesky budoucího Halo) chtějí navázat rozjuchanou barevnou multiplayerovou extrační střílečkou. Jakože proč?
Nemyslím si, že zrovna Marathon je tak silná značka (kolik lidí si na to dneska vzpomene?) aby na tom stavěli nějaký marketing, každopádně fanoušky původních Marathonů tohle akorát naštve.
Kdyby to byla samostatná nová IP, tak věřím, že marketing a očekávání se mohly vyvíjet jinak. Tady to vzali za špatný konec hned zkraje.
-
Chjo já se na to těšil. Gunplay od Bungie je top
-
Hlavně by mě zajímalo co na to Sony, protože tohle smrdí situací jako Concord a obojí vyvíjela studia spadající pod Sony. To už je docela pech narvat miliony dolarů do minimálně dvou multiplayer stříleček o které nikdo reálně nestojí, které nemají čím zaujmout a které jako bonus sebou táhnou nějakou kontroverzi. Možná by bylo na čase vrátit se k dělání her a ne hypotetických dojných krav.
-
No sem zvědavej jestli se jim to povede zachránit. Zároveň je mi to ale úplně jedno 😀
-
Vedle ARC Raiders to vypadá jako špatný vtip.
-
Radši ani nechci vědět kolik je to stálo (a ještě bude stát). Zatím je to jeden průsər za druhým. A případnej neúspěch je bude bolet... hodně...