Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WampyR

GOG otvoril nejaku Mod sekciu, takze keby sa nexus mods zacal kazit, tak migracia na novo vzniknutu platformu s DRM Free mozna. 😉

• Morlang

U modu je to nastesti jednoduché. Zneprijemnis jejich ziskavani a pouzivani a komunita se sama presune jinam. 

Edit: Ale byla by to samozřejmě škoda, Nexus Mods je skvělý web

• TheSuffering

No jsem na to zvědavý, Nexus je jako Steam, v tom, co dělá, nemá v podstatě žádnou konkurenci (tedy přesun komunity je asi nereálný). Necháme se překvapit, zatím budu muset věřit novému majiteli, když říká, že můj Lifetime Premium zůstane nedotčený a že o monetizaci jim tolik nejde. 🙂

• Veskoslav

Nexus fakt není jako Steam...

• Derp_1337

NexusMods má konkurenci v podobě ModDB

I když ten server není až tak moc promakaný, tak migrace nespokojených uživatelů je vždycky možná. 

• spíš mod.io ModDb je dožívající dinosaurus, který byl relevantní v době, kdy vznikaly totální konverze her většinou bez oficiálních nástrojů a těch modů tam bylo tak do 10 na hru a na to je uzpůsobené GUI. U her, kde jsou nástroje a tisíce pidi modů, kdy ti jeden přidá nějaký meč, druhý přidá skin k brnění atd. to vůbec není vhodné. Dneska už ho drží jen několik málo retro her.

• TheSuffering

No pokud mi jde primárně o hry od Bethesdy, je mi to k ničemu. 😉 A to samé ModDB (ostatně obojí jsou stejní tvůrci). Z 99% jsou veškeré uživatelsky sestavené velké mod packy sestavené z módů, které jsou primárně na Nexusu. Na druhou stranu, s tím, jak se poslední roky na Nexusu chovali, bych jim odliv uživatelů asi i přál.

• Na to jsem tu už napsal docela obsáhlý post, jaké mody se Nexusu mazaly, ale zjistil jsem, že to se tady nesmí vyslovit, protože byl rychle skryt.

• Startup zaměřený na růst a výnosy? Co to má bejt?

• Hidden

Ja bych si to prelozil jako "startup zamereny na nakupovani uspesnych webu a jejich nasledne dojeni". ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit