Beat Saber končí s PlayStationem. PS VR2 ztratí svou největší hvězdu
-
Dle mého je to potvrzení konce PSVR2 obecně. Předvojem bylo odemknutí PSVR2 na PC. Prostě SONY nedokáže na VR dělat kvalitní tituly...
-
Pochopím, že třeba další díl nevydají na PS# ale tohle mi přijde jako neskutečný podraz na hráče, kteří si to někde koupí a de facto po pár letech zjistí, že dostali horší produkt, než jinde. Zažil jsem to několikrát na GoGu, kdy prostě vývojáři přestali vydávat další aktualizace, DLC a nakonec i komunikovat. To si potom člověk hodně rozmyslí, jestli ještě na GoGu něco kupovat. Respektive tam mám jasno, staré hry, které restaurují jsou většinou bezpečná koupě, ještě tak nové hry od CDPR, ale jakákoliv jiná nová hra nebo nedej bože early-access je dost velká sázka do loterie, nehledě na absenci workshopu nebo někdy osekaných online funkcí.
-
Hah. Toto je zabavne. Vlastne uz ani neviem, kolko stareho timu zostalo, ale pamatam si, ako som sa s nimi po hrani uplne prvej verzie na GDS bavil, ze by to mali vydat na PSVR, lebo ze by to tam bolo idealne. A vtedy to bolo o tom, ci by to Sony vobec chcelo. Casy sa menia! Za mna velka skoda, Meta HW sa ani nechytim, Steam VR nemam na com.
PS: Ano, som si vedomy toho, ze ich uz vlastni Meta.
-
-
Takhle to dopadá. když úspěšnou značku odkoupí nějaký velký korporát. Všechno dobré jednou skončí.
To zrušení nového obsahu bych pochopil, ale vypnutí multiplayeru dost zamrzí.
-
-
Meta se pravděpodobně snaží ovládnout VR a vytlačit konkurenci, nicméně za mě dělá celému odvětví spíše medvědí službu, protože další fragmentace rozšiřování VR jako takové moc neprospěje.
-
-
Jo, v tomhle máš pravdu. Velká fragmentace trhu jenom odradí hráče od koupi VR headsetu.
-
-
-