Nešikovné užití AI budí další kontroverze. Hráči The Alters našli zbytky odpovědí na prompty
-
Sorry, ale dovolim si tvrdit ze dneska neni zadny kod psan bez AI/genAI/LLM. Zvyraznovac syntaxe, chytry naseptavac, bugfixing, generator dokumentace... dale korektor gramatiky, filtry ve Photoshopu, render videa, generovani animacie... proste je to vsude a pokud si nekdo mysli ze ji nepouziva, tak je nejspise na omylu ;-)
-
Co je tohle zas za kauzu? Proste nekdo pri prekladu pouzil AI. Nebo polaci pouzili AI aby jim vylepsila gramatiku dialogu protoze to neni jejich rodny jazyk. Lidi jsou fakt hodne inteligentni aby proto nadavali na fakt zajimavou hru.
P.S. nepouzil jsem zadnou AI abych opravil moji blbou gramatiku ;-)
-
-
Problémy jsou tři a všechny obsažené v článku: Steam vyžaduje informaci o tom, že to bylo použité a v jakých oblastech. Autoři to nezkontrolovali a plácli tam kusy, které do textu nepatřily. Něco ve stylu: "Na základě vašeho dotazu jsem vygeneroval...." I když jazyk neznají, mají použít něco, co tam podobné bláboly nehází (specializovanou překladatelskou AI) nebo výsledek aspoň hodit do překladače zpátky do polštiny, aby si oběřili, že to není úplný nesmysl. Třetí problém vidím v tom, že uvedou v titulcích oficiálního překladatele, ale některé kusy nechají vygenerovat, Pak to vypadá, že je tem překladatel neschopný a vůbec se nedivým, že se k tomu vyjadřuje negativně. Jinak mi v zásadě nevadí, že si nechají vygenerovat kus technoblábolu (odborný termín) pro doplnění atmosféry pomocí umělé inteligence.
-
To, ze nechapes problemy s vyuzivanim generativni AI ve hrach, neznamena, ze to je pseudokauza. V pripade Alters to jsou celkem drobnosti, ale svoje opodstatneni ukazovat na ne to ma.
-