Nexus Mods krátce po změně majitele zavádí ověřování věku pro uživatele z EU
-
Web byl skvely vynalez jeste tak na prelomu tisicileti. Svoboda a vice mene zadna komerce. Bohuzel to uz je davno pric. Obsah za paywallem, nebo dokonce pouze v aplikaci, anonymita je taky pryc. Jen smutne komentuju, nic se s tym neda delat ;-(
-
-
Když se někde objeví paywall, tak odcházím pryč a web dávám do Ignorovacího listu. Konkurence je velká.
S tou anonymitou je to těžší díky EU. Ale většinou vyplňuji falešné informace (a nejlépe s dočasným 24h emailem).
Na mobilu s Androidem jsem přestal používat internetové prohlížeče na bázi Chromium (např. Google Chrome), protože je to hnus, jak moc to špehuje. A samozřejmě tvoje informace pak Google prodává dál.
-
-
Takže mají všichni autoři na webu psat dobrovolně a zadarmo? A když je tedy potom nevyhnutelně nahradí texty generované AI, tak to bude změna k lepšímu? Za me rozhodně ne
-
No tak špehuje úplně všechno. Takže doporučuji nasadit alobal a jít bojovat za Vesmírné lidi:)
-
-
Nevím na který weby chodíš ty, ale já mám svobodu všude a paywally nenavštěvuju žádný. Co se anonymity týče, tam snad máme taky pořád svobodu, pane Bode Mrazu.
-
-
Jestli budou vyžadovat doklad pro ověření věku, tak v tom případě většina uživatelů odejde. Adios.
Většina lidí nesvěří své osobní údaje nějakému webu. Ani masivní weby (jako Steamu) se neubránily občasným leakům.
-
-
To řeší VPN. V dnešní době to začíná být i s ohledem na geoblokaci pomalu nutnost.
-
Asi bych se z toho sesypal, až uvidíme, jak to bude provedeno. Kňučet u první poplašné doměnky, kterou navíc nevydali ani sami, asi nemá moc smysl :)
-