Podle manažerů nový Battlefield osloví 100 milionů hráčů. Vývojáři jsou skeptičtí
-
som v bete...jeto ako mix bf3(destrukcia,movement,modern military) a 2042(gunplay a otrasne TTK) najvacsi problem su strasne rozslahane servery(hit reg)...znovu aj bugy typu dlhych hlav atd skarede UI..ale to sa poriesi.
suhlasim ak 2042 bola u mna 4/10 max... toto bude max 7/10 -
Já sem hlavně překvapenej že bude další 2042jka s drony robopsy atd . Battlefield 1 a V byly za mě výborný a čekal sem nakej Vietnam nebo tak škoda
-
-
Jestli se nepletu, tak podle toho co se zatím ví je to zasazeno spíše v současnosti +- pár let, takže ne futuristické 2042, ale spíše pokračovaní 4ky? Taky by se mi víc líblo historičtější zasazení...
-
-
100 milionu mozna napric historie znacky.
-
Aha, takže stopadesátou iterací toho samého chtějí oslovit 9x víc lidí než v peaku mělo WoW. jasně...to sedí :D
-
Manažéři byly a upozorňovaly....
Ajaj ,to oči zabolelo.
-
-
To máme z toho vedra😅 Opraveno, díky
-
-
a ja som si myslel ze Sarka bola aspon povodne korektorka a ehm..ako sa to nazyvalo kedysi ? grammar nazi? :D
k veci:
100milionov? :D ololoool:D zvlast ked to ma byt 3x nasobok predosleho rekordu. Otazne je ako to mysleli ale, ci 100milionov original hracov napriec rokmi? alebo ako? (ehm, herny svet ma svoje limity poctov hracov, jedine kde to este moze vyraznejsi narast je mobilna/handheldova, erm oprava: nintendova divizia hracov.)
ja by som velmi rad vedel ako sa najimaju takyto manazeri co ziju uplne mimo reality, a maju (aspon v to pevno verim) sialene vysoke platy. Ako je samozrejme davat akcionarom pekne vysoke cisla a narastajuci zisk, ale ked sa stretne vizia s tvrdou realitou, prvy co padaju su radovy zamestnanci a odchod klucovych vyvojarov. A Manazeri idu dalej, ako keby s anic nestalo. To je riadne chorobne toto obdobie. PLS STOP ALREADY.
Dalsia vec co ma zaujala v clanku je USA vs Europa vseobecne, ina kultura ktora sa odraza aj v hernom svete. Uz davnejsie (roky s5) som si vsimol ze kultura praca vs osobny zivot je diametrlane odlisne ked si porovname prave USA a Europu (aj ked do istej miery sa to da vsimnut aj globalnom meritku, kde ale napriklad japonsko nepatri) Proste, Europa pozaduje rovnobahu medzi pracou a osobnym zivotom a to zial v USA takto nefunguje. A tym padom tvrdy stret ockavani aj v hernom svete.
-
-
-
Něco bych k tomu naspal, ale napadá mne jen...
LOL
-
100 milionů.
100. Milionů.
Ani GTA nemá takový čísla. V EA to už musí být denial jak prase nebo management to s tím koksem už drobet přehání.
-
-
GTA 5 od vydání takové čísla už má, ale taky je to 12 let stará hra. Toho v EA se svým přístupem nikdy s ničím nedosáhnou, a s Battlefieldem už vůbec ne.
-
-
Toto je presne problem korporacii.
Akcionari chcu dividendy.
Topmanazment sa chce udrzat na svojich miestach (lebo brutalne platy a odmeny), tak naslubuje aj modre z neba.
Nasledne nastane sikana zamestnancov, aby sa co najviac priblizili k casto nerealnym cielom.
Ak sa ciel dosiahne, manazment zhrabne vysoke odmeny, akcionari ocakavane dividendy a vyhodia 5% ludi.
Ak sa ciel nedosiahne, manazment dostane nizsie odmeny, akcionari nizsie dividendy a vyhodia 10% ludi.
Ved predsa nemoze zodpovednost za svoje rozhodnutia niest vysoky manazment, nie?😁
-
-
moje slova presne :D zial komment som cital az po tom slohu co som pisal vyssie (za ten "sloh" sa ospravedlnujem O:-) )
-
Přesně tak. Nejvyšší vedení většinou nenese odpovědnost za špatná rozhodnutí.
Říká se tomu: metoda padajícího h*vna. Vždycky se přesune vina na ty lidi na nejnižších pozicích.
-