Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bodmrazu

Web byl skvely vynalez jeste tak na prelomu tisicileti. Svoboda a vice mene zadna komerce. Bohuzel to uz je davno pric. Obsah za paywallem, nebo dokonce pouze v aplikaci, anonymita je taky pryc. Jen smutne komentuju, nic se s tym neda delat ;-(

• Derp_1337

Když se někde objeví paywall, tak odcházím pryč a web dávám do Ignorovacího listu. Konkurence je velká.

S tou anonymitou je to těžší díky EU. Ale většinou vyplňuji falešné informace (a nejlépe s dočasným 24h emailem). 

Na mobilu s Androidem jsem přestal používat internetové prohlížeče na bázi Chromium (např. Google Chrome), protože je to hnus, jak moc to špehuje. A samozřejmě tvoje informace pak Google prodává dál.

• Takže mají všichni autoři na webu psat dobrovolně a zadarmo? A když je tedy potom nevyhnutelně nahradí texty generované AI, tak to bude změna k lepšímu? Za me rozhodně ne 

• Derp_1337

Tvůj příspěvěk je dost pokrytecký. 

Tady hlásáš, jak myslíš na chudáky autory, kteří nemohou psát zadarmo... Ale na druhou stranu nepřispíváš redaktorům na Games. 

Očividně jsi jenom typický "internetový bojovník", který má silné řeči, ale v realitě skutek utek.

• Veskoslav

No tak špehuje úplně všechno. Takže doporučuji nasadit alobal a jít bojovat za Vesmírné lidi:) 

• Derp_1337

To se mě snažíš naverbovat do tvé sekty? Díky, nemám zájem. 

Je dobré se dozvědět, k jaké sektě se hlásíš.

• redicius

Nevím na který weby chodíš ty, ale já mám svobodu všude a paywally nenavštěvuju žádný. Co se anonymity týče, tam snad máme taky pořád svobodu, pane Bode Mrazu.

• Derp_1337

Jestli budou vyžadovat doklad pro ověření věku, tak v tom případě většina uživatelů odejde. Adios. 

Většina lidí nesvěří své osobní údaje nějakému webu. Ani masivní weby (jako Steamu) se neubránily občasným leakům.

• To řeší VPN. V dnešní době to začíná být i s ohledem na geoblokaci pomalu nutnost.

• Derp_1337

Jn. Ale najít kvalitní a zároveň lacinou VPN není zrovna lehká záležitost.

• redicius

Asi bych se z toho sesypal, až uvidíme, jak to bude provedeno. Kňučet u první poplašné doměnky, kterou navíc nevydali ani sami, asi nemá moc smysl :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit