Konspirační teorie pokračují. Za neúspěch MindsEye prý může sabotáž
-
Za neúpěch Mindseye může PUTIN ! :) jóóó´jasně
-
konečně někdo ukázal skutečný stav AAA her a jejich ne-optimalizace :)
hra je mega mega spatna 1/10 za snahu :)
-
Leslie Benzies by se měl nechat vyšetřit. Není divu, že ho z Rockstaru vyhodili. I kdyby to bylo technologicky na špici - přičemž to, že to padalo na všech platformách je jen špička velmi hnědého ledovce - pořád by tam zůstala naprosto mizerná kampaň. Nekonzistentní, střelený a slabý příběh, špatný design misí... Ta hra je hodně blbej vtip...
-
-
Na jaké platformě jsi to prosím hrál?
Jsem rád, že se tady vyjadřuje konečně někdo, kdo má vlastní s tím zkušenosti a neplká jen blbosti co obletěly net. Díky.
Ptám se pro kamaráda.
-
-
PS5 u naivního kolegy, poprvé viděl na své konzoli padající hru 😀
Sám jsem do toho nešel, jednak jsem "patient gamer" a hraju především svoji dlouhou frontu starších her a druhak mám jen PC a na tom to co do padání byla slušná loterie. Zbytek technického stavu co vím tak podobný, samozřejmě podle sestavy, jen ta PS5 optimalizace co do fps a sekání taky nic moc. -
😀
-
-
-
No a kde je recenze...?
-
-
Proč recenzovat špatnou hru, když není recenzovaných tolik dobrých?
-
-
Protoze pak lidi nechapou jak je mozne, ze prumerne hodnoceni her neni 5/10 :-)
-
-
Nabízíš se jako dobrovolník na hraní, dohrání a recenzování podobných skvostů jako externista za recenzní klíč a pár šupů navrch?
-
-
Ne. Já nijak neprosazuji recenzování špatný her. Já tím jen chtěl poukázat na to, že když si lidi stěžují "proč průměrné hry dostávají 7/10 a ne 5/10", že tohle je ten důvod :-D
-
-
-
-
To bude tak 7/10:)
-