Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Neví někdo, jaká je současná situace s Against the Storm? Opravili konečně ten výzkum a nebo je to pořád na úrovni RNG???

Ta hra mě iritovala tím, že přežití v ní nezáleželo na tom, jak moc jste se snažili, ale na tom, co vám náhodný výzkum předhodil.

• toka

Není co opravovat, skill issue. Mám 50+ map, nejvyšší snad P14, neprohrál jsem jedinou z nich.

• Derp_1337

Hele, já neřekl, že jsem "prohrál". Ale vadilo mi, když člověk měl smůlu, tak mu výzkum házel klacky pod nohy. Jednou za čas to člověk přežije, ale dvě hry v řadě za sebou je nervy drásající.

A moc bych se na tvém místě nevytahoval, že jsi "neprohrál". Očividně nehraješ na nejvyšší obtížnosti. To "nejvyšší snad P14" nezní vůbec přesvědčivě. 😉

• toka

Tak však to má být nervy drásající, to je na tý hře to skvělý. Stejně jako Frostpunk. O tom ta hra doslova je, musíš chápat herní principy a strategicky přemýšlet nad tím, co máš za možnosti. Jestli chceš poklidný stavění vesničky, tak si kup Dorfromantik.

Jo, nejvyšší je P20, nicméně když se podíváš na achievmenty, tak i P10 má sotva 5% hráčů. Ta pointa ale měla být úplně jinde, měla být v tom, že ta hra není o náhodě a jeslti ti vadí, že ti RNGesus nedává výzkumy, aby jsi tou hrou proplouval jak nůž máslem, tak prostě a jednoduše není pro tebe. Není to ale chyba té hry, jak tvrdíš ve svém původním příspěvku. Je to o tom, jak moc se snažiš, jenom asi prostě nejsi dost dobrej. 😉

Já taky nechodím pod Balatro příspěvky a neptám se, kdy už tu hru konečně opraví, protože není co opravovat, Balatro prostě není pro mě. Stejně tak tebe tam nevidím nadávat na randomizaci Jokerů.

Jo a ty uvozovky kolem "neprohrál" od tebe moc nechápu. Vyhrál jsem naprosto všechny mapy, screenshot tam máš.

• Derp_1337

Ale já to moc dobře chápu. A hrál jsem oba díly Frostpunk. A dohrál jsem je na nejvyšší obtížnost.

Jenže ve Fronstpunk máš celkem logický technologický strom. Vývoj jedné technologie vede logicky k dalším objevům. 

Zatímco Against the Storm ti hází RNG náhodné výzkumy. Jednou dostaneš Důl, podruhé Hostinec. Jak to na sebe navazuje, to zůstává rozum stát. Vědecký výzkum není náhodná RNG ruleta. 

Ale ok, chápu, že někoho ty nelogické nesmysly můžou bavit. Proti gustu, žádný dišputát.

• Corvus

Konečně jsem se odhodlal Against the Storm koupit. Nemohl jsem uvěřit vlastním očím, že za to chtějí 126 kaček! Navíc kompletně v češtině... Pecka! 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit