Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyšlo The Necromancer's Tale a The Drifter, a po recenzích na GAMEScz ani vidu, ni slechu, místo toho se řeší jaké drobnosti přidal patch 2.3 do 5 let starý hry, vlastně všechno při starým tady 😍

• Veskoslav

Nenapadlo tě, že zrovna u hry jako Necro sotva dostane redakce kopii? A vyšlo to dneska...A her jako The Drifter vyjdou desítky denně pomalu. A ani na Steamu není žádná recenze. Takový zájem je o tu hru.

• máš pravdu, ale od těchto menších her je tu indie koutek. zatím funguje tak že shrne jaké zajímavé tituly vyšly během uplynulého měsíce (týdne?) a i v rámci indie titulů se vyberou jenom ty líp prodávaný (např. schedule 1 o kterým beztak všichni už věděli aniž by o tom gamescz muselo psát), což je trochu škoda. chybí mi někdo, kdo by se indie koutku věnoval s větší pečlivostí a aspoň zmínil (když už nerecenzoval) i ty niche tituly jako právě The drifter a necro tales. 

The drifter jsem nakonec koupil díky YT recenzi od malého kanálu který se zaměřuje na niche tituly a jsem rád že se o ně aspoň někdo zajímá. necro tales koupím později protože díky recenzi od jinýho malýho YT kanálu to vypadá že má drobný mouchy jako souboják který je spíš navíc, ale jako celek to působní dobře hlavně díky kvalitním dialogům.

• 3x jsem tu hru zkoušel hrát a vždycky vydržel tak 2 hodiny.  Dnes jsem to asi po roce zkusil znovu a za 20 minut to letělo... to chození tam, nepřehlednost, ani pitomá baterka tam není, celá ta hra je taková zvláštní, divná, nebaví mě to vůbec...

• Petrson

A komu to cpeš? :D
      Divnej seš jistojistě ty :)

• Corvus

Tak určitě!  ¯\_(ツ)_/¯

• Děkujeme za názor a tady máte klíčenku.

• Veskoslav

Baterka? Wat? Co jsi to proboha hrál?😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit