Fallout: Bakersfield předělává postapo do enginu Doomu a vypadá fantasticky
- 

Po hriechu priznavam, ze som sa dopustil herezy: Nechapal som, preco Doom hra vyzera tak hnusne pixeloidne. 😂 Az potom som pochopil, ze ide o prenesenie do jedineho, praveho, originalneho, vecneho, dokonaleho a neprekonatelneho Dooma - a moja dusa nasla pokoj. Dufam len, ze sa vydania dozijem a v plnom zdravi. 
- 

to skloubeni fallout do doom enginu je fakt vyborne, drzim palce porad ale nechapu, ze fallout je americka hra, ale nejvice modu vznika v zemich byvaleho vychodniho bloku, alespon co se tyce her F1, F2 a FNV 
- 
                - 

Většina příběhových rozšíření pro F1 / F2 pochází z Ruska, je tam silná Fallout modovací komunita. Autor Bakersfield je jeden z autorů Fallout: Sonora. Doporučuju kanál Warlocracy pro kontext https://www.youtube.com/playlist?list=PL2t0m3C3-CVdL1ubq5hoVfuoY2pnLF1Gz 
- 

Nejspíš proto, že tu byl masivně rozšířený kvůli pirátství (primárně první dva díly), nebylo to moc hardwarově náročné a už to byla doba, kdy lidi měli běžně doma slušné počítače. Samotný Doom je taky velmi oblíbený v Evropě (tentokrát i západní). 

- 

- 

Jestli to Bethesda zařízne, tak už je na čase zapálit jim kanceláře... škod už napáchali dost. 
- 

Pred 20 lety mozna, jinak to vypada desne. 
- 
                - 

desne vypadaji "Fallouty" v enginu Morrowindu, ktery je jeste starsi nez zminovanych 20 let 😂 
 a nenapravil to ani lonskej "Fallout in Space" se svejma 4k texturama 😂
- 
                - 

Tak to je mne napriklad jedno. Dokonca mi vyhovuje, ked hra nie je graficky hyperrealisticka - viem, ze hram hru a nechodim vonku po zahrade. Isty umelecky dojem by tam mal byt 
 Aj preto sa mi toto paci.

- 

- 

Bež si raději zahrát FalloutLand 4 nebo Fallout2Pay 76 
- 
                - 

jj, F76 jsem hral a je to docela dobra hra. 

- 

- 

- 

Vypadá to mnohem víc jako Fallout než cokoliv od Bethesdy. A přitom stačí tak málo - dodržovat geniální vizuální styl a barevnou paletu, kterou nastavil mistr Leonard Boyarsky. 
- 

na toto sa dá povedať len... fantastické.